Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Acar.mot.gov.il/ORIL/2015/3/15-0039.pdf

כן, חתך בצמיג הוא היחס בין גובה דופן הצמיג ביחס לרוחבו (באחוזים). ככל שחתך הצמיג נמוך יותר,מורעת נוחות הנסיעה (פחות אוויר אשר משכך זעזעים). הדינאמיות של האוטו משתפרת (אחיזה טובה יותר) מכיוון שה"קיר" בצמיג פחות נמעך. שים לב שברכבי שטח (לצורך הקצנה, לנד קרוזר) החתך מאוד גבוה, ואילו במכוניות כביש (פרארי FF, שוב לצורך הקצנה) החתך מאוד נמוך.

לראפיד אני הייתי לוקח אחד מהשניים- R15 185\60 (שמגיעים בגרסת הדיזל של הדגם), או צמיג שנותן יותר אחיזה עם נוחות טובה עדיין (מה שאני הייתי לוקח)- R15 195\55.

פורסם

המנועים החדשים בלומושיין נמצאים כרגע בכל הדגמים של צ'מפיון מוטורס. אני חושב שרק החיפושית מגיעה עם המנוע הישן.

בכל מקרה הראפיד מזעזע בנוחות ובפלסטיקה, אבל המנוע מרגיש ממש גדול על הרכב.

×
×
  • תוכן חדש...