Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שציינו בכמה שרשורים את הפורום הנ"ל.

חפרתי שם מעט וראיתי שהשמפו המומלץ ביותר שם הוא של Car Chem. משום מה לא ראיתי שום אזכור בפורום לשמפו.

יצרתי קשר עם החברה והם נתנו לי הצעת מחיר של 134 ליש"ט ל 7 בקבוקוני שמפו. זאת אומרת 20 ליש"ט לאחד. לא בשמיים.

הנה קצת מידע עליו

Car Chem 1900:1(Tailor Made) : http://car-chem.com

A great looking shampoo which is nice and slick, it also gives masses amounts of suds which last the whole wash.

Cost:

As this is the tailor made shampoo it costs a wee bit extra (£1 I think) and £4.99 for delivery, making the total around £17.

Use:

I added 2 capfuls to the bucket and it foamed up nicely, so scores good marks here.

Scores

Slickness ********* 9/10

Suds ********* 9/10

Cleaning ********* 10/10

Economy ********* 9/10

Cost ********* 9/10

Overall: 46/50

Verdict:

An extremely good shampoo, at a good price when considering how long the shampoo will last.

מה דעתכם?

פורסם

זה לבקבוק של החצי ליטר ?

אני ALL IN.

נראה לי שאם יצא לפועל נצתרך לבחור ריח, כי יש הרבה סוגים.

אם כך אני ממליץ על CHERRY. כי כולנו משתמשים ב CALIFORNIA דובדבן 8)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אתה סגור עליו? המחיר לא בשמיים אבל גם לא זול במיוחד, יש בשרשור של השמפוים עוד כמה מומלצים, שקלת לנסות לקבל הצעה מעוד חברות ?

פורסם

באופן כללי זה רעיון מעניין להוציא הזמנה קבוצתית לשמפו שלא נשלח לארץ.

לא סגור לגבי השמפו עצמו, יש כל כך הרבה סוגים טובים.... בכל אופן שיהיה בהצלחה עם הרעיון.

פורסם

כנראה השמפו הכי טוב שיש.

על איזה כמות מדובר ב20 פאונד?

אם קונים ללא צבע וללא ריח (או לפחות לא דובדבן) אני בעד

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אתה הולך להסתבך עם המכס, לפי התקנות ניתן לייבא מוצרים בשווי של עד 75 דולר לחבילה ללא מס.

את דמי המשלוח לא מחשבים כחלק מעלות התכולה.

זה אומר שאפשר להזמין 3-4 יחידות בחבילה.

פורסם

גיל המליץ לי בזמנו על השרשור שחפרת בו: http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=363239

חפרת חפיף כנראה, כי השמפו הכי מומלץ שם היה של גרי דין https://www.detailjuice.com/product/the-perfect-soap/ וה-Car-Chem היה במקום השני.

אני כתבתי לגרי על מנת לקנות את השמפו. שאלתי לגבי בקבוק של ליטר, אמר שהמשלוח יעלה בסביבות 30 דולר.

לשאלתי לגבי קניה של יותר מבקבוק אחד, נעניתי שבעלות משלוח של 30 דולר הוא יכול לשלוח עד שני בקבוקים. יותר בקבוקים יעלו את מחיר המשלוח משמעותית בגלל המשקל.

אותו סיפור במשלוחים מאנגליה ומשקל מאוד משפיע על מחירי המשלוח. לדעתי, כדאי מאוד להתארגן נגיד ארבעה אנשים לקניה של 4 בקבוקי חצי ליטר. גם חצי ליטר שמפו יספיק לשטיפת רכב לשנה שלמה.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

כן זה שרשור מתעדכן.

תהנה בטיול שלך! ;)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
גיל המליץ לי בזמנו על השרשור שחפרת בו: http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=363239

חפרת חפיף כנראה, כי השמפו הכי מומלץ שם היה של גרי דין https://www.detailjuice.com/product/the-perfect-soap/ וה-Car-Chem היה במקום השני.

אני כתבתי לגרי על מנת לקנות את השמפו. שאלתי לגבי בקבוק של ליטר, אמר שהמשלוח יעלה בסביבות 30 דולר.

לשאלתי לגבי קניה של יותר מבקבוק אחד, נעניתי שבעלות משלוח של 30 דולר הוא יכול לשלוח עד שני בקבוקים. יותר בקבוקים יעלו את מחיר המשלוח משמעותית בגלל המשקל.

אותו סיפור במשלוחים מאנגליה ומשקל מאוד משפיע על מחירי המשלוח. לדעתי, כדאי מאוד להתארגן נגיד ארבעה אנשים לקניה של 4 בקבוקי חצי ליטר. גם חצי ליטר שמפו יספיק לשטיפת רכב לשנה שלמה.

התשובה שלך נכונה חלקית.

מה שבלבל אותי זה שהמבקר נתן לו ציון 0 במחיר בגלל שגרי דין לא שולח לאנגליה יותר. לכן הציון הסופי נמוך יותר

כדי להגיע לסכום נמוך יותר מ 75$ אפשר להזמין בין בערך 5

אני מחכה למייל חזרה ממנו למרות שבינתיים אני ועוד אחד זה לא מספיק

אולי ננסה להתארגן על קנייה של הגרי דין ? משהו השתנה מאז ?

פורסם

קניות קבוצתיות זה כיף.

לא מכיר את השמפו, אבל הוא מקבל ציונים כאלה גבוהים, כנראה שלא לחינם.

מה שכן, ממש מגניב האופציה לקסטומיזציה מבחינת ריח, צבע ואפילו לייבל על

השמפו.

תתנו לו איזה שם מאחד על סמך הפורום שלנו, יכול להיות מגניב.

בהצלחה לכם :)

(זו הסיבה למה אני כמעט ולא נכנס כבר לדיטיילינג וורלד, אני הולך

שם לאיבוד מהר ומתנהג כמו ילד בחנות צעצועים).

"יאללה בירי".

פורסם
אתה הולך להסתבך עם המכס, לפי התקנות ניתן לייבא מוצרים בשווי של עד 75 דולר לחבילה ללא מס.

את דמי המשלוח לא מחשבים כחלק מעלות התכולה.

זה אומר שאפשר להזמין 3-4 יחידות בחבילה.

לא בטוח שזה נכון.

לאחרונה קיבלתי כמה משלוחים כולל את הסכומים האלה:

__Totals________________________________________________________

Subtotal: £72.78

Shipping & Handling: £20.00

Total: £92.78

זה הרבה יותר מ-75$ ולא שילמתי שום מסים.

פורסם

בנוסף בנוגע למכס, ביקשתי מהמוכר שיצהיר שהתכולה מתחת 75$ כמו שאני עושה עם דברים יקרים שאני מזמין מסין. כנראה שלא יסכים אבל לפחות אגיד שניסיתי.

בכל אופן. בינתיים רק 2? חבל

• תוכן חדש...