Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנמל אשדוד נצפו היום כמה עשרות יחידות של הג'יפון החדש של הונדה, תשובתם לניסן ג'וק, רנו קאפצ'ור ואחרים.

באופן מעניין, הן חנו מול משלוח צבעוני של ויטארות.

במציאות, הוא נראה פחות מיוחד ויותר גדול מאשר בתמונות. באופן צפוי, כל המכוניות היו בצבעי לבן-כסוף-אפור-שחור.

מה שכן, עיצוב הפנים נראה טוב, 4 דרגות מעל הג'וק.

למכונית מנוע 1.5 ליטר המפיק 130 כ"ס ומשודך לתיבה רציפה. ממה שידוע לי, תחילת השיווק מתוכננת לחודש הקרוב.

http://www.netcarshow.com/honda/2016-hr-v_eu-version/

בהזדמנות זו קיויתי למצוא בין מאות הסיוויקים שעמדו שם איזו טייפ R לרפואה שיובאה לתקינה. טרם, למרות שידוע לי שבכוונת היבואן לייבא את המפלץ 8).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ניגוד חזק בין עיצוב חוץ נחמד ביותר לעיצוב פנים פשוט מדי לטעמי. מדהים כמה ה-CRV נראית כמו קרנפה הרה וה-HRV אלגנטית ויפה.

יש מחיר?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

דווקא לדעתי העיצוב החיצוני פושר - ואילו הפנימי נראה טוב.

בכל מקרה ביקורות הרכב באירופה משבחות את הרכב. חבל שכנראה לא יגיע עם תיבה ידנית.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם
מאזדה CX3 לא היה שם?

לדעתי ההונדה מכוער, ראיתי אותו פנים מול פנסים בקיץ בחו"ל ולא אהבתי.

אם ה-CX3 יגיע - הוא יגיע מנמל אילת.

לא מזמן ראיתי עוד מתחרה - סאנגיונג טיבולי, נצפו כמה יחידות על משאית של תעבורה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חבל שכנראה לא יגיע עם תיבה ידנית.

איך הגעת למסקנה הזו? אם ג'אז וסיוויק ואפילו CRV ידניות משווקות באופן סדיר, מדוע שלא תשווק גם HRV ידנית?

ולשאלתו של RK, אין לי מושג, אבל אני מהמר על משהו שבין 130-135K לגרסה האוטומטית, קצת יותר מהויטארה, קצת פחות מהטוסון 1.6, שלפחות ויזואלית, לטעמי, מרשים יותר מההונדה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...