Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי תקופה של מספר חודשים על קורולה רובוטית, לי אישית לא הייתה בעיה עם הגיר. למרות שהוא קצת קופצני.

מדי פעם נעזרתי ב"אמברקס" בעליות כדי שהרכב לא ידרדר, אבל הבנתי עידכון גיר פתר את הבעיה.

לקרוב משפחה קורולה משנת 2008 ראשונה היום עם 100K, הוחלף לפני שנתיים מכטרוניקס של הגיר (ואולי גם קלאץ, לא זוכר) בעלות של 2500 שקל.

חוץ מזה רק טיפולים.

פורסם

אחלה רכב שבעולם, ברשותיי 4 שנים עם 156 אלף ק''מ , מסכם 4 שנים של אמינות למופת, צריכת דלק מאוד נמוכה (1 ל14, יכול להגיע יותר), נוחה ומאד שימושית.

הבעיה היא לא בגיר אלה באנשים, צריך לדעת להתרגל ולא ללחוץ גז כמו נהג ליסינג שנוהג באוטומט.

פורסם

סליחה אבל נסיעה עם משחק של עזיבת הגז על מנת שהגיר יועיל בטובו לעלוך הילוך זה לא הגיוני,רוב האנשים קונים אוטומט בשביל לשים d ולנסוע.

לא פלא שטיוטה העיפה את הרובוט ולא חזרה אליו מאז.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נהגתי כמה ימים על קורולה רובוטית, היתה לי יאריס רובוטית 6 שנים אז הייתי רגיל לגיר הזה. מי שרגיל ללחוץ על גז (רוב הישראלים) יתאכזב.

גיר מאד אמין לדעתי.

yulianx, טויוטה לא העיפה את הרובוט, התיבה הזו נמצאת בפז'ו 107, וגם בטויוטה אייגו.

פורסם (נערך)

yulianx, טויוטה לא העיפה את הרובוט, התיבה הזו נמצאת בפז'ו 107, וגם בטויוטה אייגו.

אני מאמין רק בגלל שהוא זול יותר, אני אהבתי את הגיר הרובוטי עם הידיות בהגה סה"כ, אבל בהחלט צריך לשנות דפוס הנהיגה

עריכה אחרונה על ידי mavric
פורסם

אחרי 7 שנים עם אחת כזאת...רכב אמין חסכוני ומרווח

הגיר- מעצבן לסרוגין, תלוי איך אתה נוהג

למה שלא תיקח אחת ליום-יומיים ותראה (לא נסיעה של 10 דקות)

אם הגיר לא מפריע לך-זכית

פורסם
אתה יכול להמשיך להתנגח בי, אבל המכירות מדברות ויש פחות פראיירים שמוכנים לשלם מחירון מונפץ עבור טויוטה משומשת. זה ניסיון שהיה עם הרכב וזה מה שאכתוב.

להורים שלי הייתה סובארו אימפרזה, מעולם לא כתבתי שזה זבל מבחינת אמינות. רכב סופר אמין, אבל חלש (הנתונים מדברים בעד עצמם), שותה דלק כמו משאית ולא מאובזר בעליל.

הi30CW נמכרה במחירון משוקלל מינוס טסט. אתה יכול גם להמשיך לזלזל ביונדאי ובנתיים הם מתקדמים ועושים צעדי ענק ואפילו רואים אותם יותר מאשר טויוטה בשוק המערב אירופאי.

אף אחד לא אמר שמגאן או i30 היא הפתרון (בתקציב שלו כנראה שלא), אז אדון אסף, אל תכניס לי מילים לפה.

בתור אחד שהחזיק קורולה 2003 ומכר אותה עם 270k במחיר קרוב מאוד למחירון, אני יכול להגיד שמדובר ברכב מאוד אמין.

במקרה של היונדאי שלכם- התמזל מזלכם. מוכן לשלוח לך זכרון דברים ל-i30 מודל 2009 שאח של חבר שלי רכש עם 102000 ק״מ ב-30% פחות, כשהרכב ללא תאונות ובמצב מעולה.

מוזר מאוד שהרכבים שאתה ״מלכלך״ עליהן הן הקורולה והג׳אז- אחת היא הנמכרת ביותר בעולם והשניה מוצלחת בצורה בלתי רגילה.

פורסם (נערך)

זאת על מנת לקבל צריכה טובה ברכב מיני,אגב שם היא גם לא להיט אבל דיבילית פחות.

אבל בשאיר הרכבים,יאריס,קורולה,פריוס,לד קרוזר.. אין רובוטי.

חוץ מזה מדובר על שיתוף פעולה,אולי הגיר הוא של פיגו או התחייבה לספק אותו.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתור אחד שהחזיק קורולה 2003 ומכר אותה עם 270k במחיר קרוב מאוד למחירון, אני יכול להגיד שמדובר ברכב מאוד אמין.

במקרה של היונדאי שלכם- התמזל מזלכם. מוכן לשלוח לך זכרון דברים ל-i30 מודל 2009 שאח של חבר שלי רכש עם 102000 ק״מ ב-30% פחות, כשהרכב ללא תאונות ובמצב מעולה.

מוזר מאוד שהרכבים שאתה ״מלכלך״ עליהן הן הקורולה והג׳אז- אחת היא הנמכרת ביותר בעולם והשניה מוצלחת בצורה בלתי רגילה.

נהגתי על שתיהן, זה הרושם שקיבלתי. מה אתה רוצה? שאכתוב דברים שבעיניי לא נכונים?

קורולה 2003 היא לא הקורולה 2008.

לרנו מגאן דיזל יש ביקוש מטורף בשוק המשומשות ואני בספק אם תמצא אחת כמו שיש להורים שלי מבחינת המצב שלה, הרוב שחוטות מליסינג/מורי נהיגה/נהגי מוניות.

זה שהיא נמכרת ביותר בעולם לא הופך אותה למכונית הטובה בעולם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לרנו מגאן דיזל אין ביקוש מטורף בשוק המשומשות והכמויות שנמכרו ממנה לא גבוהות.

אף אחד לא אומר שהקורולה היא המכונית הטובה בעולם, אבל בתור חבילה לנהג הממוצע שלא מחפש הנאה מנהיגה, היא תהיה מספיק טובה.

ד״א ריקולים בד״כ לא עושים עליי רושם רע, להיפך- זה אומר שהחברה בודקת את הרכבים שלה גם אחרי המכירה. לדעתי, זה עדיף על חברות שמזייפות נתונים.

פורסם

זה סוטה מנושא השרשור, אבל יש ביקוש ועוד איך, תעקוב קצת בפורום ותבין. היא מציעה עסקה הרבה יותר משתלמת מהקורולה מהדור הקודם, מבחינת אבזור, נוחות, גודל תא מטען וכמובן צריכת דלק.

בתור חבילה לנהג הממוצע יש עוד מכוניות שעושות את העבודה בצורה טובה ולא מצטיינות בכלום, יונדאי i35 למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...