Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הזמנתי היום מאזדה 3 ספיריט חדשה.

היא לא מגיעה עם חיישנים מהחברה, בתוספת של 1600 ש"ח מקבלים חיישנים אחוריים שמתממשקים למערכת ברכב, ב-2400 ש"ח מקבלים גם חיישנים קדמיים בנוסף לאחוריים.

השאלה היא כזו, האם כדאי לשים חישניים קדמיים שלא הגיעו עם הרכב (לא מקוריים)? (בסופו של דבר קודחים בטמבון הקדמי והאחורי :roll:), מדובר בהתקנת ה"נק' הקטנות לאורך הטמבון" המוכרת.

האם ניתן להשיג את אותם החיישנים עם התממשקות למסך ואחריות במחיר זול יותר? מה הייתם עושים? אני תוהה אם אני רוצה חיישנים קדמיים, מנגד אני לא רוצה לדפוק את הרכב מקדימה, shit happens.

אם אני לא טועה, זו המערכת:

http://www.cobra.co.il/background.html

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Or_s
פורסם
תבקש לראות את החיישנים. אם זה כמו המקורים אז כן, אם זה כמו אלה שמוכרים ב 100 ש"ח והם בולטים אז ממש לא.

מדובר בחיישנים הרגילים והמוכרים, אין התקנה של "כמו המקוריים" ב-3. אז מה עושים? לא מתקינים? אין לרכב הזה חיישני רוורס שטוחים.

פורסם

לי יש גם מקדימה וגם מאחורה,הכל מתממשק למערכת מולטימדיה ובצורה ויזואלית אתה רואה את הכל.אני יכול לצלם לך את החיישנים וגם לצלם איך רואים את זה על המסך ותחליט.

מקדימה לי הם עוזרים(בחניה) כי האף של הרכב יחסית ארוך.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם
בכלל? או רק קדמיים? לא היית מתקין בגלל הנראות?

הייתי מתקין רק מאחורה ולא מקדימה.

אם זו גרסת ההאצ'בק, אני גם בטוח שהזווית האחורית לא הכי להיט אז המצלמה המובנית+חיישן יעזרו מאוד.

אמנם "רק מאזדה", אבל אחלה אוטו עם תג של למעלה מ140 אלף שקל. לא הייתי שם התקנה חאפרית וחיישן תוצרת לינג לונג.

פורסם

קוברה זה לינג לונג? חשבתי שמה שהם מוכרים זה דווקא די ברמה, פרט לעובדה שיש צורך בקידוח. יש מקום בארץ שיכול להתקין חיישנים שקועים ולא בקידוח?

פורסם

לא אמרתי שקוברה זה סיני חלילה וחס. אמרתי שאם מתקינים חיישני רוורס לדעתי ברכבים ובטח חדשים לגמרי שיהיה רק של חברה טובה עם התקנה טובה. לא חסר צעצועים סיניים. ועד היום לא הבנתי מדוע צריך חיישנים קדמיים?העין לכיוון קדימה זה החיישן הכי טוב.

פורסם
לא אמרתי שקוברה זה סיני חלילה וחס. אמרתי שאם מתקינים חיישני רוורס לדעתי ברכבים ובטח חדשים לגמרי שיהיה רק של חברה טובה עם התקנה טובה. לא חסר צעצועים סיניים. ועד היום לא הבנתי מדוע צריך חיישנים קדמיים?העין לכיוון קדימה זה החיישן הכי טוב.

בעיקר בגלל דברים שאתה לא רואה והם בגובה הטמבון ומטה (לדוגמא בטונדות אליפסיות). כניסה לחניות כשאתה עוד לא רגיל לרכב, יש כל מיני אופציות. מבאס שזה הולך לבלוט, יש חברות שעושות התקנה שקועה?

פורסם

למי שמעניין אותו, ביררתי ב-A-Class, מציעים חיישנים שטוחים קדמיים ואחוריים ללא צג ב-3200 ש"ח (בערך), לפחות המחיר שקיבלתי בטלפון.

עדיין מתלבט אם לקדוח בטמבון.

פורסם

ובקוברה (שהוא מתקין הבית שזה יתרון גדול לדעתי) הציעו לך ב 2,400 ש״ח קדמיים+אחוריים שתממשקים למערכת המקורית, ואתה מתלבט?

אני הייתי בוחר להתקין אצל קוברה ללא חשש ולא בקלאס איי לנוכח פער המחירים וההתעסקות (מנהסתם יבקשו ממך לשים את האוטו ליום שלם בעוד שבקוברה ההתקנה תעשה לפני שימסרו לך את הרכב)

טיפ קטן (מבעל נסיון/כוויה) במידה ובכל זאת תבחר להתקין בקלאס איי - אנא וודא (רצוי גם גיבוי בכתב) כי הצעת המחיר שקיבלת היא סופית וכוללת מע״מ.

פורסם

אני שמתי חישנים קדמים ואחורים בזמן שהיזמנתי רכב מחנות לאחר מיקוח נתנו לי אותם מתנה של קוברה עבודה מצוינת

למה זה מפריע לך שחישנים בולטים בטמבון? לקבל חלילה מקה או שיפשוף יותר טוב.הם מאוד עוזרים

בהצלחה

• תוכן חדש...