Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ברור מה עשו שם אבל זה נשמע כאילו החליפו חלקים פגומים בחלקים פגומים כי הריקול מדבר על אותה בעיה באותם רכבים מאותם שנתונים שכבר עברו את הריקול הזה פעם אחת. חוץ מהעשן שעולה מהכפתור של החלונות עולה מפה גם ריח רע של חיפוף במקרה הטוב ועבודה על הלקוחות במקרה הטוב פחות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4714473,00.html

פורסם

חברה שלוקחת אחריות על הבעיות שלה מאוד מכבדת את עצמה. לכל חברה יש בעיות כאלה ואחרות, אתה בתור לקוח רואה דבר כזה אולי פעם הבאה תקנה מהם.

פורסם

בשתי מילים?

ל-מ-י א-כ-פ-ת :sleeping:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
חברה שלוקחת אחריות על הבעיות שלה מאוד מכבדת את עצמה. לכל חברה יש בעיות כאלה ואחרות, אתה בתור לקוח רואה דבר כזה אולי פעם הבאה תקנה מהם.

כתבת ברצינות? חברה שמפשלת פעם אחרי פעם וגם לא מצליחה לתקן את התקלות של עצמה זה נקרא אצלך לכבד את עצמה? אולי, אבל בטוח שעל הלקוח לא חושבים שם יותר מדי אם מטרטרים אותו פעם אחרי פעם למוסך. ממש לקיחת אחריות.

פורסם

עדיף שישרף לך האוטו, הכרית האוויר לא תפתח מתי שאתה הכי צריך, לשלם מכיס סכומי כסף גדולים על תיקון נזק שלא באשמתך. שלא כמו פלוצווגן או פורד שתוקעים לך בחשבון גיר ומצמד במחיר של רבע רכב.

פורסם

כמו תמיד הריקולים של טויוטה תמיד קשורים לשריפה וסכנת חיים ברורה ומייידית. מזל שהריקול לא קשור לרכבים שבהם דוושת הגז נתקע וחלילה בו זמנית

גם הייתה פורצת שריפה בגלל מתג חלונות תקול.

שאלוהים ישמור אותנו מכול צרה שנקראת טויוטה היום וטויטה מחר כי מחר כבר לא יהייה.

איזה כייף לי :)

פורסם
עדיף שישרף לך האוטו, הכרית האוויר לא תפתח מתי שאתה הכי צריך, לשלם מכיס סכומי כסף גדולים על תיקון נזק שלא באשמתך. שלא כמו פלוצווגן או פורד שתוקעים לך בחשבון גיר ומצמד במחיר של רבע רכב.

+1

כולם טועים, לא כולם לוקחים אחריות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לכל האנטי טויוטה למיניהם (במיוחד באתר YNET ואני לא אתפלא אם יש כאן אנשים שכותבים שם בטוקבקים), מספיק לראות את כל הטויוטות הזקנות והישנות, לא רק קורולות, שנוסעות ומרביצות עד היום עם לא מעט ק"מ.

זה שהם התדרדרו בשנים האחרונות זה קורה לכולם. עצם זה שאתה יודע שטויוטה תקפיץ ריקול אם יש חשש למשהו זה עדיף מאשר לא לדבר בגלוי על כשלים בלתי מובנים כל פעם מחדש עם אלפי שקלים מצד הגרמניות-לא חשוב- שמות.

ד"א, ברור שיש רכבים יותר איכותיים מטויוטה.

פורסם

אחח כמה שאני אוהב את המותג הזה, על כל דבר וקטן שעלול לעשות בעיות הוא יתקן לך אותו.

היצרנים האירופאים היו זורקים זי*, הרי מה אכפת להם , העיקר שקנית את הרכב שלהם.

פורסם

ואולי גם אנחנו אשמים - אנחנו הצרכנים המחפשים להתחדש להשתדרג מהר מהר .

לחיות את האופנה הבאה עכשיו.

משדרגים מכוניות ופלאפונים כל שנה, לי יש חדש, שלי זו האופנה העתידית היום.

שתי חברות הרכבים הגדולות המובילות את השוק כשלו מסיבה אחת - רצון לרוץ קדימה בלי בקרה.

לחדש ולהיות הגדולים ביותר.

ובדרך מעגלים פינות ומשקרים ומאבדים אמינות.

ואם VAG או טויוטה יהיו מס' 3 או 4 - מישהו יגיד כי הן לא טובות.

לאן אנחנו רצים.. ולמה , הרי מחר תמיד יהיה דבר קטן נוסף לשדרג, מדוע חיי דגם מתקצרים יותר ויותר.

לא ראיתי חידוש מיוחד ברכבים ב 6 שנים האחרונות, והחידושים לכאורה כגון מערכות בקרת המרחק.

עדיין לא בוגרות.(יש לשני חברים שלי - ומכובות עקב הטרדה רוב הזמן)

אנו מחפשים להשתדרג בחפצים ולשחק בצורך לסיפוק עצמי , אשר מערכות הכלכלה הגלובליות מאכילות אותנו ועובדות עלינו אתם צריכים את זה להשתדרג..

ובעצם אנחנו החפצים בעיני החברות הגדולות אשר מאכילות אותנו בחידושים לכאורה.

אנו צריכים לשדרג את איכות החיים והחברה שלנו - להרגע קצת מהריצה הלא חכמה.

כדאי להירשם לקאנטרי, לשחק טניס, לשחות בבריכה / ים, לטייל, ללמוד לפתח תחביבים.

ולשדרג אותנו בני- האדם.

ואחת ל 5 שנים לראות מה חדש ולקבל החלטה חכמה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אחח כמה שאני אוהב את המותג הזה, על כל דבר וקטן שעלול לעשות בעיות הוא יתקן לך אותו.

היצרנים האירופאים היו זורקים זי*, הרי מה אכפת להם , העיקר שקנית את הרכב שלהם.

לא בדיוק נכון - בזמנו היתה כתבה על איך טויוטה ניסו להסתיר את בעיית השטיח למרות שידעו על מקרי מוות שנגרמו בגללו ועל איך שחייבו אותם בסופו של דבר לבצע ריקול.

אין מלאכים בתעשיית הרכב....

• תוכן חדש...