Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סבבה.. מקבל את הכל.. לא רוצה להתפלפל בניסוחים. 3500 סל"ד ב 120 קמ"ש זה לא כמו 2800 סל"ד ב 120 קמ"ש.

אתה יכול להגיד שהוא לא מתאמץ ושזה טבעי לו להיות בסל"ד גבוה. איך שאתה רוצה, השורה האחרונה זה שהוא עובד יותר חזק בלא מעט אחוזים, מרעיש יותר ושותה הרבה יותר דלק.

גם ב 5000 סל"ד הוא לא מגיע לקו האדום, אז אפשר לנסוע אלפי קילומטרים בסל"ד כזה? זה לא ריאלי מבחינת רעש ודלק ואני בטוח שגם מאמץ על המערכות הכלליות שקשורות למנוע. מה שבשפה העממית היה נקרא "ל***ן את האוטו" :)

ד"א, סתם כאנקדוטה- רנו פלואנס דיזל שנת אלפיים ומשהו עושה 120 קמ"ש על 2,200 סל"ד. (כי דיזל עובד בטורים נמוכים).

שכנעת אותי - יש תקלה במכוניתך. אני מציע לך להיכנס למוסך, רצוי לכזה שבו לא יתפלפלו איתך בניסוחים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שאתה מתעסק בקקה למען האמת. ותסלח לי על ההתבטאות

1. למה לך להגיע למהירויות האלה? חבל על החיים שלך!! (אתה לא באירופה וגם שם הייתי ממליץ להרגיע)

2. מאזדה 3 בשנת 2004 הגיע עם גיר ארבעה הילוכים מיושן ומנוע 1600 סטנדרטי מיושן.. אני לא רואה שום סיבה שתתרגש מ 3500 סל"ד ב 120 קמ"ש..

3. סע רגוע תהנה מהאוטו ותפסיק להעתסק בקקה זה אוטו חלש יחסית ואין סיבה שתתרגש..

4. אל תשווה את האוטו שלך לשום אוטו אחר (לגבי ההשוואה שעשית לרנו פלואנס). אני נוהג בגולף 1400 טורבו 160 כוח סוס עם 7 הילוכים וב 100 קמ"ש בהילוך שביעי אני על 1900 סל"ד פחות או יותר.. מה זה אומר על מאזדה 3 מודל 2004? כלום..

פורסם (נערך)
שכנעת אותי - יש תקלה במכוניתך. אני מציע לך להיכנס למוסך, רצוי לכזה שבו לא יתפלפלו איתך בניסוחים.

מאד בוגר. 99% שאין תקלה במכוניתי ולא טענתי שיש. אולי החלפת השמן תעזור במשהו. לא בא לשכנע אותך בכלום, לא באה לך טוב המילה "מתאמץ"? שמור את הדעה שלך לעצמך. אם אתה לא יודע להסתכל על עובדות בצורה אובייקטיבית ולחוות דעה מושכלת בבגרות עם תרבות דיון, אתה לא חייב.

עריכה אחרונה על ידי Roy777
פורסם

1. למה לך להגיע למהירויות האלה? חבל על החיים שלך!! (אתה לא באירופה וגם שם הייתי ממליץ להרגיע)

2. מאזדה 3 בשנת 2004 הגיע עם גיר ארבעה הילוכים מיושן ומנוע 1600 סטנדרטי מיושן.. אני לא רואה שום סיבה שתתרגש מ 3500 סל"ד ב 120 קמ"ש..

4. אל תשווה את האוטו שלך לשום אוטו אחר (לגבי ההשוואה שעשית לרנו פלואנס). אני נוהג בגולף 1400 טורבו 160 כוח סוס עם 7 הילוכים וב 100 קמ"ש בהילוך שביעי אני על 1900 סל"ד פחות או יותר.. מה זה אומר על מאזדה 3 מודל 2004? כלום..

עוד ג'וקר... לא סולח על ההתבטאות.

1. אני מגיע למהירויות האלה כי אני רוצה ויכול. ולא קרה לי שום דבר בערך ב 2000 נסיעות ירושלים תל אביב. תודה רבה על הדאגה.

2. אני משווה מנוע 1600 שנת 2004 למנוע 1600 שנת 1996 והמנוע+גיר של 1996 לוקח בענק. (חוץ משיקולים אחרים כמו משקל וכו').

3. נוסע רגוע רוב הזמן ונוסע מהר מתי שצריך, ירושלים ת"א כביש פתוח- זאת דוגמה טובה.

ושוב, אני לא מתעסק בקקה, תודה על המחמאה. אי אפשר לקרוא למחשבה של בן אדם+הודעה בפורום התעסקות בקקה. ואני לא מתרגש.

4. לא השוואתי לרנו פלואנס, הזכרתי אותה כאנקדוטה שלא קשורה לעניין.

סך הכל כבר דנו בכל מה שאפשר לדון במשך השרשור, אך בכל זאת, תודה רבה על התובנות המלומדות העצות והמחמאה שלך.

פורסם
כמה פעמים ניסיתי...לא הצלחתי...אנסה עוד פעם:

אי אפשר להוריד את הסל"ד עם גיר קיים. יחס סל"ד/מהירות נקבע על יד מספר שיניים בגלגלי שיניים בתוך הגיר. החלפת שמן גיר לא משנה את מספר השיניים. אם נעילת ממיר מומנט לא הייתה עובדת הסל"ד היה עוד יתר גבוה והייתה נדלקת נורת תקלה.

הדרך היחידה לשנות את הסל"ד היא להחליף גיר.

או להחליף לרכב אחר עם 5 הילוכים או דיזל, אבל לזה יש פורום ייעוץ לפני רכישה :-)

מה ניסית ולא הצלחת? מסכים עם כל מה שאמרת לאורך כל השרשור.

זה שהמשכתי להלין לא אומר שאני צריך שתסביר לי שוב.. אני רק אמרתי שאולי אם אצליח לשנות את זה אפילו טיפה ע"י החלפת שמן כמו ש Martines אמר בתחילת השרשור שזה עזר לו.. אז אתה אומר שזה לא יעזור סבבה מקבל.

ושוב תודה רבה לך באמת.. :) (בלי ציניות.)

פורסם
קח בחשבון שהבלאנו שלך היתה קלה יותר, וכנראה היו בה פחות מערכות להפחתת פליטת מזהמים כך שהמנוע היה צריך להתאמץ פחות כדי להזיז אותה.

תתנחם בזה שהמאזדה תגן עליך יותר טוב במקרה של תאונה חו"ח.

מסכים איתך ב 100% לגבי הבטיחות, באלנו= כוכב וחצי בטיחות. מלכודת מוות.

מאזדה 3 עד 2007 או 8= 4 כוכבים מאז ועד היום 5 כוכבים.

פורסם (נערך)

סבבה, תודה, רק שזה לא עושה אוטומטית את: "Scorpion כתב" ורק מראה ציטוט.. יש דרך לעשות שכן יראה מי כתב כשמצטטים את מה שאמר שלא דרך "תגובה מהירה"?

עריכה אחרונה על ידי Roy777
פורסם

מה הסל״ד שאתה מגיע ל 200קמ״ש???

ועכשיו ברצינות

אם אתה רוצה שהאוטו לא ישתה דלק אל תנסע על 140

כל רכב בנפח מנוע כזה לא יהיה חסכוני ב 140 קמ״ש

וכל התשובות שקיבלת פה נכונות

אין מה לעשות גיר 4 הילוכים זה מבאס

פורסם
מה הסל״ד שאתה מגיע ל 200קמ״ש???

ועכשיו ברצינות

אם אתה רוצה שהאוטו לא ישתה דלק אל תנסע על 140

כל רכב בנפח מנוע כזה לא יהיה חסכוני ב 140 קמ״ש

וכל התשובות שקיבלת פה נכונות

אין מה לעשות גיר 4 הילוכים זה מבאס

ידוע לי, לא חיפשתי חסכוני ב 140 קמ"ש הייתי רוצה לראות כמה מאות סל"ד פחות זה הכל. מבחינת רעש וקצת דלק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ובבלאנו לא היה לך רעשי רוח במהירות הזאת? לפי מה שאני זוכר הבידוד מאד גרוע שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איזה אוסף של שטויות בחיי...

'אנחנו לא באירופה' 'מהירות הורגת' ושאר תגובות מלומדות שאור ירוק האכילו אותך בכפית, תשמור בבקשה לעצמך, הן גם לא רלוונטיות לשרשור הזה בשום צורה.

'תפסיק להתעסק בקקה' - חבר יקר, פה זה פורום רכב - זה הקקה שאנחנו אוהבים ואנחנו נתעסק בו כמה שבא לנו, המאזדה 3 הזאת, בידיים הנכונות מנצחת בג'ימקאנות גם 106 ראלי, והיא, להבדיל מהקופסא היוקרתית שלך - לא סובלת ממנוע וגיר שהיצרן החליט להפוך את רוכשיו לשפני ניסוי של טכנולוגיה בוסרית.

לעניין המאזדה, המנוע של המאזדה הוא לא חזק במיוחד ולכן הגיר 'קצר' כדי לפצות על זה.

שום החלפת שמן לא תשנה את זה כמו שבוקי כבר אמר, צריך פיסית לפתוח את הגיר ולהחליף גלגלי שיניים - אבל יהיה זול יותר להחליף את הרכב.

לגבי 4000 סל"ד, זה אכן טיפה רועש - אבל זה לא בתחום ה'לא בריא' אתה יכול להמשיך לשייט על 140 ללא חשש.

מה שכן - אם תמהיל הנסיעות שלך זה י-ם - ת"א, ואתה אוהב לשייט במהירות מעט גבוהה יותר, אולי שווה לחשוב על רכב אחר.

סתם כאנקדוטה - להורים שלי יש סיוויק אוטומטית 5 הילוכים, ההילוך החמישי כלכך ארוך שנדמה לי ש3500 סל"ד זה 170 קמ"ש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
איזה אוסף של שטויות בחיי...

'אנחנו לא באירופה' 'מהירות הורגת' ושאר תגובות מלומדות שאור ירוק האכילו אותך בכפית, תשמור בבקשה לעצמך, הן גם לא רלוונטיות לשרשור הזה בשום צורה.

'תפסיק להתעסק בקקה' - חבר יקר, פה זה פורום רכב - זה הקקה שאנחנו אוהבים ואנחנו נתעסק בו כמה שבא לנו, המאזדה 3 הזאת, בידיים הנכונות מנצחת בג'ימקאנות גם 106 ראלי, והיא, להבדיל מהקופסא היוקרתית שלך - לא סובלת ממנוע וגיר שהיצרן החליט להפוך את רוכשיו לשפני ניסוי של טכנולוגיה בוסרית.

לעניין המאזדה, המנוע של המאזדה..

ח"ח אולי יום אחד אחליף למאזדה 3 כמו שלי 2004-2009 אבל מנוע 2000.

פורסם

היי,

לי יש 2007.

המנוע רועש מאוד במהירויות דו"ח [החל מ-120]. אני לא חושב שאני מגיע ל-3500 סל"ד ב-120, אבל בהחלט אבדוק בנסיעה הבינעירונית הבאה ואעדכן אותך אם זה יעזור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...