Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור מנהל בפורום אתה מתנהג כמו ילד קטן בימים האחרונים ותוקף אנשים סתם.

חבל.

זו אחת הסיבות שפרשתי מהפורום למשך כמעט שנה (אז זה היה בגלל חן פרחי).

מתחיל לחשוב על זה שוב.

אין לך מושג מה אני עושה בחיים ומניח הנחות מפגרות לגבי ההכנסות שלי וכמות הזמן שאני משקיע.

כשאני מביע דעה על משהו אתה פשוט שולל אותה.

אחלה גישה.

ככה אנשים עוזבים פורומים.

פורסם (נערך)

מסכים איתך פרנקוס. אנשים מבוגרים פה מתנהגים כמו ילדים קטנים לא רק אלעד.גם החשיבה שלהם היא בהתאם.

ורומן, מישהו פעם שלח לי הודעה שאני יהודי שרוצח ילדים פלסטינים ושותה את הדם שלהם. ואז עוד אחד. כנראה שאני באמת כזה כי שניים אמרו לי. זה שיש פה ישור קו של כמה אנשים שלא סיימו להתבגר, ממש לא אומר שאני שיכור זה דווקא מחזק את הבעיה שלכם. ואני ממש מקווה שאלה לא הפנים של אוהבי המוטוריקה בארץ אחרת אני יכול להבין למה לא רוצים לפתח את התחום בארץ וממש חבל לי, בתור חובב רכב ויבגני, אתה צודק בחלק מדריך, לראיה אנשים שכבר 50 שנה נוהגים בצורה קלת ראש ועדיין לא עשו תאונה למשל. זה נכון שהסטטיסטיקה לטובתנו, אבל זה לא מה שגורם לאנשים לא להבדיל בין מה מסוכן למה לא. הם יודעים. אבל הם מקילים ראש. התאונות מההרוגים לא גורמים לאנשים להפסיק להקל ראש, אז לאבד כסף או סתם להיות מטורטר בבית משפט אולי כן. המנטרה של אנשים פה שהולכת וחוזרת היא בדיוק כמו המנטרה של איש שמאל שחושב שמדיניות צהל היא אלימה נגד ערבים בגלל כמה עשבים שוטים שצולמו אחרי שהתגרו בהם בכוח, זאת אומרת התמקדות במיעוט הרע.

עריכה אחרונה על ידי ORrrr

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אור, אתה נעול בעמדתך ומנסה להתאים את התגובות של האנשים לפוזיציה. בסופו של יום העמדה שלך צדקנית ולא מעוגנת במציאות - עד עכשיו יש, יחסית, לא מעט אכיפה והיא לא משיגה תוצאות. התמקדות באכיפה ציבורית, של ציבור שאין לו מושג מה מסוכן ומה לא פרט לחינוך קלוקל שמטרתו היחידה הייתה תחזוק אותה אכיפה משטרתית, לא תביא אלא לאותן אפס תוצאות + סתימת המערכת וביטול כל מוטיבציה לעבוד. פרט לחוש הצדק הדי צדקני שלך ושל כמותך לא ישיג הדבר כלום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...