Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניב, לדעתך האובייקטיבית, יש לטיול ערך מעבר לחויה עצמה?

מצד אחד, ברור - מכל התיאורים (כולל של המארגנים) ומהקונספט - שמדובר קודם כל בחוויה.

אבל בסוף נסעתם עם איתי ודני (שני מאמנים מעולים) זמן רב ובמשך לא מעט קילומטרים ואפילו עשיתם סוג של ג'ימקאנה.

אם התכוונת מבחינת שיפור הנהיגה אז לכל מי שרצה דני ואיתי עשו הדרכות כמו שרצו, מי שלא רצה לא היה חייב.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שאני חלילה לא מפרגן,נראה מגניב לגמרי!

אבל אני חושב שבחצי מהמחיר אפשר לקחת 911 S לעצמך ל10 ימים מבלי לחלוק,מומלץ לעשות שיעורי בית לפני.

Porsche 944 turbo

פורסם
נסכם את זה בקצרה: שישה ימים, 6 מכוניות על:

אודי R8, למבורגיני הוריקאן, פרארי F430 סקודריה, פורשה 911, BMW I8, מרצדס GT AMGS

מעל 3000 כ"ס וחוויה של פעם בחיים...

תמונות:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10206320337519557.1073741840.1600314457&type=1&l=0ec0599e43

קצת פרטים: את הטיול ארגנו איתי מאלטרנטיבי ודני גלטר.

הטיול היה מראשון בבוקר שהנחיתה בארץ חזרה היא בשישי בצהרים. הטיול כלל פנסיון מלא כולל האוכל והשתיה בהפסקות,הפתעות (באחד הימים טיסה במסוק+האצות במסלול של שדה תעופה, ביקור והכנת וופל במפעל של לואקר וגימיקאנה) ,דלק, מלונות מעולים וכמובן טיסות ואת המכוניות, מחיר התענוג 6000-6500 יורו. הקבוצה מנתה 10 משתתפים+ 2 מדריכים+ צלם+ קונסיירג שהיה גם הנהג של המיניואן ליווי (שבוא היה המזוודות של כולם).

אשמח לענות אם יש עוד שאלות

לא שאני חלילה לא מפרגן,נראה מגניב לגמרי!

אבל אני חושב שבחצי מהמחיר אפשר לקחת 911 S לעצמך ל10 ימים מבלי לחלוק,מומלץ לעשות שיעורי בית לפני.

אין מה להשוות בכלל מה עוד שאתה רק חושב ....

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אין מה להשוות בין החוויה שמתאר פותח השרשור לבין השכרת פורשה 911S, עם כל הכבוד לפורשה היא לא מכונית על והיא לא נותנת חוויית נהיגה דומה לזו שנותנות המכוניות שבהן התנסה פותח השרשור.

פותח השרשור,

נתקלתי בתמונות בפייסבוק ועכשיו אני מבין שגם אתה לקחת חלק בקרנבל הזה, יופי של חוויה!

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

בהחלט אני מסכים,עם זאת,

הכל עניין של פרספקטיבה,אני חושב שהחוויה עם 991 תהיה אובר-וולמינג בעבור ישראלי חובב הרכב שבארץ מתנייד נגיד עם מגאן RS,או איזו סדרה 3 חמימה.

כלומר היית עדיין מקבל 80-90 אחוז מהריגוש בחצי מהכסף.

מניסיון בהשכרת רכבים ספורטיבים בחו"ל החוויה היא הרבה יותר מהרכב עצמו,הנופים,המקומות,הכבישים,הריחות והאנשים.

היכולת להתגרזן על פני 2-3 קילומטרים של כביש ריק במעלה הר ירוק לצד נוף אירופאי עוצר נשימה כבר מספקים רגעים בילתי נשכחים לא משנה על מה אתה נוהג.

עריכה אחרונה על ידי nimnim

Porsche 944 turbo

פורסם

מסכים שפורשה 911 תיתן חוויה מהנה בהחלט עבור מי שנוהג ברכב ספורטיבי “עממי“ אבל זה עדיין לא מתקרב לחוויה של פות“ש.

מעבר לזה, המחיר שפותח השרשור ציין כולל טיסות, מלונות, רכב לוגיסטי צמוד, ארוחות מלאות וטיסה במסוק כך שאי אפשר להשוות את זה לעלות השכרה של 911.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נראה מגניב, בהחלט שוקל את זה לשנה הבאה..

יוצא לנהוג ממש חזק על הרכבים? המדריכים ריסנו את הקצב או כל אחד לעצמו ?

מה קורה לגבי נזקים/ביטוח/השתתפות עצמית ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

1. לא נראה מגניב, נראה מדהים!!!

2. האם הצתוותתם נהג לרכב לכל הטיול או שהחלפתם רכבים?

3. ספר חוויות מהב.מ.וו החשמלית I8.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יוצא לנהוג ממש חזק על הרכבים? המדריכים ריסנו את הקצב או כל אחד לעצמו ?

לא הייתי בטיול, אבל מהיכרות עם הנפשות הפועלות, דני ובעיקר איתי מאוד מקפידים על מקדמי בטחון.

האם לנהגים בקבוצה היתה היכולת והאומץ להגיע לסף מקדם הבטחון הזה, זו שאלה אחרת. :wink:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

לפותח השירשור אשמח אם תפרט בכמה ק"מ הסתכמה הנהיגה נטו לאדם?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי gt3rs

turboy

פורסם

תשובות:

השתתפות עצמית 3000 יורו.

לגבי קילומטר בערך 800 לכל אחד.

החלפנו רכבים בסדר קבוע ככה שלכל אחד היה זמן שווה על כל רכב.

לגבי ריסון לא היה דבר כזה, כל אחד נהג לפי הקצב התקדמות והיכולת נהיגה שלו, חוץ מזה באחד הימים היה גימקאנה עם זמנים ב911 וביום אחר השכירו לנו מסלול המראה בשדה תעופה ושם עשינו סללום והאצות מ0 עד ליכולת של כל רכב.(מעל 240 קמ"ש בחלקם)

לגבי הI8: רכב מאוד מעניין שמשלב נוחות יחסית גבוהה לרכב מסוג זה יחד עם איבזור מושלם. לגבי נהיגה המנוע ההיברידי שקט מאוד ויחד עם זה מהיר מאוד, לפי דעתי ההגה קל מדי דבר שפגע בהנאה מנהיגה, דבר נוסף הדלתות שחף זה סיוט, קשה מאוד להכנס ולצאת מהרכב.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...