Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קודם תנסה לברר את הנסיבות של הבנאדם, יכול להיות שקרה משהו שאנחנו לא מודעים אליו וגם ככה קשה לו, למה ישר לרוץ ולתבוע ולעשות רע לאנשים במיוחד שמדובר על סכום כלכך פעוט?

עריכה אחרונה על ידי zuzut5

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

  • תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סליחה?

מדובר על מקרה מה9 לאוגוסט.

מאז עברו 10 ימים ועדיין לא הואיל ליצור קשר.

וסתם לידעתך, נכון לשעה 13:12 היום הוא היה מחובר לווטצאפ+ ממתינה שהיה בסביבות 11 בבוקר.

 

לבחור יש זמן לדבר עם כולם חוץ ממני אבל לנעול אותי שעתיים בתוך מתחם סגור+להביא אותי שעה וחצי נסיעה אליו+ לא לענות או לחזור עד עכשיו ואתה טוען שאני זה שעושה רע לאנשים?

פורסם

לא אמרתי שאתה הוא זה שעושה רע לאנשים ממש לא, פשוט הכי קל זה לקפוץ ולהגיד אני תובע אותו, הרי בשביל מה?? אני בטוח שתצליח להשיג אותו זה לא אמור להיות כזה קשה, אני חושב שקודם כל צריך לברר מה קרה לבנאדם, לא חושב שזה משהו אישי נגדך, נראה שרביב הסתבך במשהו ואם קשה לו אני לא חושב שצריך להוסיף על זה במיוחד שלא קרה לך איזשהו נזק ממשי.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

fish, יש משהו בדבריו. אתה לא יודע מה בדיוק קורה עם הבחור. לא צריך ישר לרוץ עם איומים ותביעות.

יכול להיות שאחרי שיירגעו הדברים, ותשמע את הסיפור, תחשוב אחרת. יכול להיות שלא, והבחור באמת

נוכל/רמאי/סתם מבריזן.

אני לא ממעיט במה שקרה לך, וזה בטוח לא סימפטי להיות נעול במתחם שאין לך דרך לצאת ממנו,

ולבזבז זמן יקר, וכמו שכתבתי, זו באמת חוויה לא נעימה בכלל. אבל חכה קצת, נסה לברר מה באמת

קורה. בנאדם לא פותח עסק, ואז יום אחד סוגר ונעלם.

פורסם

כידוע לך אני מאוד פעיל בפורום, ולא ראית אותי מוציא מילה אחת רעה או מפיץ את הסיפור הזה במשך 10 ימים מאז שהוא קרה, מהסיבה שגם אני כמוך חשבתי שאולי קרה לו משהו או לפחות שיחזור אלי ויסביר.

 

למה לא קרה לי שום נזק?

שילמתי 400 ש"ח על עבודה פגומה+הפסדתי חצי יום עבודה+בזבזתי המון דלק ולא דיברתי על נזקים עקיפיים (בעל מקצוע רוצה כסף לפרק את העבודה הגרועה שהוא עשה+ אובדן של עוד יום עבודה+העמדת הרכב ליום+ עגמת נפש)

פורסם

אתם מוזמנים לראות צילום מסך עם התעלמות ממני וזאת למרות שהוא מחובר (אפשר לראות לפי השעות)

כל זה תוך כדי שיחות טלפון שבהן הוא לא עונה או בממתינה תוך כדי ההמתנה לישועה שהשער ייפתח.

Screenshot_2015-08-09-18-05-45.jpg

פורסם

אני לא אומר שאין לך נזק, ואני לא חושב שכתבתי כזה דבר, אבל גם כתבתי שחכה קצת ונסה לברר

מה באמת קורה עם הבחור. ושוב, שים לב, כתבתי שיכול להיות שאכן הבחור רמאי/נוכל או כל דבר

שלילי אחר. ויכול להיות גם אחרת.

פורסם
אני לא אומר שאין לך נזק, ואני לא חושב שכתבתי כזה דבר, אבל גם כתבתי שחכה קצת ונסה לברר

מה באמת קורה עם הבחור. ושוב, שים לב, כתבתי שיכול להיות שאכן הבחור רמאי/נוכל או כל דבר

שלילי אחר. ויכול להיות גם אחרת.

 

מה יש לחכות ? הבן אדם ידע שהלקוח סגור בתוך מתחם ובכל זאת התעלם ? תגידו איפה אתם חיים ?

COCOdetailing

פורסם

אגב, בעזרתו של חבר פורום (תודה י'תותח) הצלחתי לדבר עם אשתו הרגע, הבחור חי והכל בסדר איתו.

פשוט (לטענתה) החליט לא לעסוק בזה יותר.

פורסם

שלום לכולם,

דבר ראשון אני שמח שאתם דואגים לי.

הסיבה שכרגע סגור היא סיבה בריאותית ומקווה לחזור תוך מספר חודשים! לצערי לפעמים קורים בחיים דברים לא ממש שתכננו וצריך לשנות דברים. (דרך אגב מנהלי האתר יודעים בדיוק מה הסיבה שסגרתי)

הדבר שהכי צרם לי לקורא את את דברי אופק, שעד לא מזמן קרא לי אהובי.... הגיע אלי בימים הראשונים תיקנתי את פגוש הרכב + ניקוי חיצוני של הרכב ולא דרשתי תשלום, לאחר מכן הגיע לציפוי חלונות ונכון הוא רצה לשלם 100 ש"ח יותר.

לאחר מכן הוא הגיע למתחם כנראה לא עניתי לו כי הייתי בטיפול הוא נכנס בכל מקרה עם הרכב ומאשים אותי שנסגר בפנים, כל מי שמגיע אלי יודע שצריך להתקשר לפני לבדוק שאני נמצא וכך אני פותח את השער... ועוד להמציא דברים שברחתי לו וכו... נו באמת!!! ואחר כך עוד לספר סיפורים שונים ומשונים... טוב שיהיה.

לסיכום מי שלא מרוצה מהעבודה אין לי בעיה להחזיר את התשלום, סה"כ נראה לי שהרוב היו מאוד מרוצים ותמיד יכול להיות מצב של משהוא לא מרוצה מסיבה זאת הוא אחרת ואין לי בעיה להחזיר את התשלום.

מקווה לחזור כמה שיותר מהר וחברה הכי חשוב הבריאות :)

 

מי שחושב שמגיע לו החזר כספי יכול לכתוב לי למייל מבטיח לחזור לכולם

[email protected]

 

רביב

פורסם (נערך)

אתה חי???

ברוך שובך לפורום.

לא דרשת תשלום?

התחננתי לשלם ולא הסכמת! וגם את זה פרסמתי בכל מקום אפשרי כדי לפרגן לך!

אני לא ממציא סיפורים, ואתה היית מאחורי כולל בפרסה היער בן שמן ב443, רק שנתת לי לפנות לכיוון גינתון ואז חתכת לכיוון צומת שילת.

למה אתה לא עונה לי ולא חוזר אלי?

המינימום זה שתיקח אחריות!

במידה והחלפת מספר אנא רשום אותו. אחרת אני לא רואה סיבה להתנהלות שלך.

עריכה אחרונה על ידי fish

פורסם

נו? ומישהו מכחיש את זה? ההיפך, רשמתי שפירסמתי זאת בכל מקום ולא הפסקתי לפרגן לך עד שהחלטת להתנהג כמו שהתנהגת.

פרסם בבקשה את המספר שלך במידה והחלפת.

ובמידה ולא החלפת, למה אתה לא עונה גם ברגעים אלו בזמן שאתה בפורום?

 

אהה כן, ו10 ימים לא לחזור אלי זה לא בולשיט? אתה חושב שאנשים מטומטמים? אתה מתכוון להחזיר לי כסף ולפצות אותי על הנזקים הישירים שאתה גרמת?

פורסם
אתה חי???

ברוך שובך לפורום.

לא דרשת תשלום?

התחננתי לשלם ולא הסכמת! וגם את זה פרסמתי בכל מקום אפשרי כדי לפרגן לך!

אני לא ממציא סיפורים, ואתה היית מאחורי כולל בפרסה היער בן שמן ב443, רק שנתת לי לפנות לכיוון גינתון ואז חתכת לכיוון צומת שילת.

למה אתה לא עונה לי ולא חוזר אלי?

המינימום זה שתיקח אחריות!

במידה והחלפת מספר אנא רשום אותו. אחרת אני לא רואה סיבה להתנהלות שלך.

 

לוקח אחריות מלאה, תעביר לי למייל פרטי חשבון והעביר לך את הכסף שמגיע לך עבור ציפוי 2 החלונות.

לגבי הסיפור של הפרסה ביער וכו... לא ממש ברור לי אבל באותו היום לא הייתי כלל בסביבה.


×
×
  • תוכן חדש...