Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*החודש* אתה פטור.

ברגע שקיבלתי את ההודעה הזו פניתי לבטל את השירות (בוויזה זה בחינם) ובהזדמנות ראשונה אבטל את הכרטיס. אמקס בארץ לא שווה כלום.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ישראכרט להגנתם טוענים שמדובר בשירות "פרימיום" ועד כה הם יצאו לארג'ים עם הלקוחות וספגו את העלויות.

לא יודע מה אתכם, לי זה נגע ללב.

פורסם (נערך)

וגם ככה השירות שלהם דפוק, לא מתריע כמעט אף פעם על עסקאות בפייפאל, למרות שאצל ויזה כאל זה עובד חלק.

דיברתי איתם בזמנו ולטענתם "ככה זה, אין אפשרות אחרת...", אז מי צריך את זה בכלל?

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

מה שמצחיק שישראכרט הם גם הנהנים מהשירות הזה - בזכותו הרבה עסקאות הונאה נמנעות (הלקוח הלגיטימי מקבל הודעת SMS על עסקה שנעשתה בכרטיסו למרות שהוא לא ביצע אותה, מתקשר למוקד והכרטיס נחסם מיידית).

זו התנהלות אופיינית לישראכרט. 16 שנים הייתי לקוח שלהם, עד שהם החליטו לגבות ממני דמי שימוש חודשיים. גם טופס הרשאה לחיוב חשבון לויזה כ.א.ל לא שכנע את הפועלים/ישראכרט לרדת מהעץ. אחרי חצי שנה קיבלתי טלפון - "בתור לקוח חשוב רצינו להציע לך כרטיס ללא דמי שימוש בלה בלה בלה". הפסידו אותי לתמיד.

:turn-l:
פורסם (נערך)

אני לקוח שלהם כבר קרוב ל-30 שנה, וטיפסתי בהדרגה בדרגות הכרטיס. כיון שאני מנהל 90% מענייני הכספיים דרך הכרטיס שלהם אין לי בעיה להגיע למינימום החודשי כיון שכנראה שלא מחשים כל כרטיס בנפרד אלא סכום של כל הכרטיסים בחשבון. בזכות זה אני גם לא משלם דמי שימוש על האמקס למרות שהוא משמש אותי רק ככרטיס רזרבי.

מבחינה זו העיקשים ביותר הם כאל.

לגבי שירות ההודעות - כבר בהרשמה לפני מספר שנים היתה הערה שהשרות צפוי להפוך לשירות בתשלום, כך שכאשר קיבלתי את ההודעה בדואר לפני שבועיים ניגשתי למחשב והסרתי את כל ה-V מתיבות הסימון בדף הרלוונטי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי מה שנודע לי כרגע, ישראכרט התחרטה ולא תיישם את החיוב המדובר.

הם אלופים בלצאת עם שינויים הזויים, להיבהל מתגובת הלקוחות ולהתקפל.

לעזאזל, 4 ש"ח עבור שליחת SMS, מתי הם חושבים שהם נמצאים, 1999?!

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

איזה רעיון אדיר,כעת כל מי שלא ישים לב להודעה או ישכח ממנה ולא בודק את חשבונו על כל פרטיו לא ישים לב שהוא מחוייב בכלל, רווח אדיר לישראכרט.

Miata ND2

פורסם
*החודש* אתה פטור.

ברגע שקיבלתי את ההודעה הזו פניתי לבטל את השירות (בוויזה זה בחינם) ובהזדמנות ראשונה אבטל את הכרטיס. אמקס בארץ לא שווה כלום.

לא הבנת את לשון ההודעה, החודש אתה פטור מדמי כרטיס, מכיוון שכל כרטיס יש לו יעד שימוש שבו הם פוטרים אותך מתשלום דמי כרטיס, למשל אצלי אם אני משתמש בכרטיס ב2000₪ בחודש אני פטור מ24₪ תשלום דמי כרטיס.

פורסם

זה 4 שקלים להודעה, אבל גם אם זה לחודש, הזוי שהם מבקשים כסף על שירות שבתכלס השימוש האמיתי היחיד שלו זה לדעת בזמן אמת כשנגנב לך הכרטיס, זה אמור להיות אינטרס של ישראכרט שכל עסקה מעל כמה מאות בודדים תשלח הודעה, לכל הלקוחות, והם הולכים ועושים את ההפך...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

רק על הפרצניפ של התשלומים האלו לא הייתי ממשיך במסלול, לא בגלל ה 4 שקל אלא בגלל שיטת החליבה החדשה שלהם, תחשבו כמה כסף זה בחודש בדיוק כמו העמלות שקרכלשהו שהם מוציאים ביומיום.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...