Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי היום בפנסי angeleye לפורד פוקוס שלי , התוצאה יצאה מעולה על גבול השלמות (על פי דעתי).

מעבר לכך עלתה בי הטעיה הכיצד לשמור עליהם לאורך טווח , ידוע לי שפנסים נוטים להעכר עם הזמן. מעבר לכך פנסים דומים כמו שקניתי ברכבים אחרים נוטים להעכר בצורה מהירה יותר.

המוכר בחנות סיפר לי שקיים ציפוי נילון מיוחד שנמכר באייבי, משום מה לא הצלחתי למצוא אותו .

מעבר לציפוי הנ"ל שנאמר לי , האם קיים שיטה נוספת לשמירה על הפנס ?

תודה לעוזרים.

nmzf2zndqjld.jpgmy4fmedm3mem.jpg

יפני זה הכי אחי

פורסם (נערך)

תתחדש.

אולי הוא מתכוון למשהו כזה ? :

www.ebay.com/itm/Practical-Car-Front-Headlight-Tail-Light-Clear-Tint-Vinyl-Sheet-Sticker-For-Mini-/311367542260?hash=item487ef3a5f4&vxp=mtr

אם כן חפש באיביי משהו בסגנון "clear headlight wrap", ושים לב למימדים לפני הקנייה :) .

בנוסף, האם הפנסים מבחוץ מזכוכית או מפלסטיק?

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

את הפנסים קניתי,לא הכנתי.

עניין הפלסטידיפ הראה לי קצת הזוי מכייון שהוא גורם לטשטוש הפנס (כך נראה בסירטון )

מה שכן הנילון המיוחד בתגובה הראשונה נראה טוב, אבל בפירוט המוצר מוסבר שהוא מגן מסריטות ולא מנזקי השמש .

יפני זה הכי אחי

פורסם

55 דולר לנילון נראה לי קצת מחיר לא ראלי...

חשבתי על נילון השחרה של חלונות ברמת הכי נמוכה שיש . השאלה מהי הרמה הנמוכה ביותר שאפשרי לקניה בלי שתפריע לתפקוד הפנס.

יפני זה הכי אחי

פורסם

קפוץ לכל סדנה איכותית שמבצעת השחרת חלונות\ציפוי מדבקה לרכב, אמור להיות להם שם מדבקה שקופה עם הגנה UV, זה מה שאתה צריך לשים.

לא אמור לעלות יותר מ-150 לפנס (במקרה הכי גרוע).

• תוכן חדש...