Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי קליאו 2014 שלצערי הרב בעת שחנתה, בחורה בת 19 נכנסה בה וטוטאל לוס (נכנסה בה עם אוקטביה 2014).

כעת אני מתלבט בין שני הרכבים בכותרת. נאמר ואין שיקול כספי בנושא...

שני הרכבים בעלי המנוע 1200 טורבו, הקליאו אוטומט והמגאן ידנית?

המלצות? הערות? אשמח לתגובות בנושא

בתודה,

אור

פורסם

איך גיל הבחורה שנכנסה בך רלוונטי פה...? [emoji3]

לא רשמת מה אתה מחפש ברכב , מה חשוב לך? מלבד המנוע (והתוצרת) זה שני רכבים די שונים.

פורסם

צודק. לא רלוונטי הגיל.. עדיין טיפה כעסים שנפלטים ממני.

בכל אופן.. האכזבה שלי מהקליאו הייתה הגיר האוטומטי.. עם ההשהייה הנוראית הזאת ביציאה מהמקום. במגאן יש האופציה לידני.

עדיין מתעניין אם מישהו נהג עליה ויכול לחוות דעה? עוד שאלה. הבנתי שיש בעיות עם המערכת מולטימדיה במגאן.. מישהו מודע לבעיות הללו (התקנה מוזרה ולא ידידותית למשתמש, שימוש בכאבל אוקס וכו)?

פורסם

אז תבקש שישאירו את המערכת המקורית ושלום על ישראל.

קח בחשבון שכנראה המגאן החדשה תושק בתערוכת פרנקפורט הקרובה בעוד חודשיים וחצי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הקליאו 5 דלתות - שימושית יותר, חדשה יותר ומגיע עם גיר אוטומטי.

המגאן גדולה יותר (ולטעמי יפה/מרשימה יותר), נדירה יותר, ידנית. פחות שימושית עקב מרכב הקופה ומיושנת יותר.

אתה חייב להחליט מה הכיוון שלך יותר ביניהן.

אגב גרסאת הGT של הקליאו יותר מרשימה בפרוספקט מאשר במציאות - ממליץ לך לראות אחת.

המזגן שם מכני לדוגמא.

• תוכן חדש...