Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

מותקנים לי ברכב Pioneer 2400BT, מגבר של רוקפורד מהסדרה הראשונה שלהם (הטרפז, למי שמכיר), סאב ווגה 12 של סרווין וקומפוננט של הרץ.

אני מאוד מרוצה מהסאונד.

בא לי להחליף את הפיוניר ולהתקין HU מבוסס אנדרואיד.

חשבתי להתקין טאבלט, אבל זו התעסקות מסובכת מדי ואין לי זמן לזה כרגע.

יש לי תחושה שאיכות הסאונד של ה-HU האלו היא די גרועה.

אני צודק?

חיפשתי כאן בפורום ולא מצאתי שרשור שבו מישהו ניסה להשוות HU כזה למשהו טוב מחברה טובה, על מערכת בינונית ומעלה.

עם כל השאר אני יכול להסתדר, כולל האקים עם tasker וכו'.

אבל אני לא מוכן להתפשר על איכות הסאונד.

כל זמן שאין עדיין מכשירים כאלו עם אנדרואיד L (שמאפשר חיבור DAC USB) - חשבתי אולי לקנות אחד כזה וללכת לטכנאי שיאתר את ה-DAC של המכשיר וילחים לי DAC איכותי במקביל אליו.

אני צריך 2 יציאות (קומפוננט וסאב).

זה אפשרי, לדעתכם?

כל רעיון או כיוון בנושא הזה יתקבל בברכה!

פורסם

כל מערכת אנדרואיד אחרונות תומכות בDAC USB בצורה כזאת או אחרת.

גם 4.4.2+

את הL תראה לקראת סוף השנה.

פורסם

גם אם תוכל להחליף את הdac אתה חייב לוודא שלמערכת ההפעלה יש דרייברים שיוכלו לזהות אותו.

אני פשוט הייתי לוקח סמארטפון עם תמיכה טבעית באודיו דרך usb מחבר לו dac ומשם לכניסת aux של המערכת הקיימת.

כל סמסונג, lg או נקסוס תומכים. גם וואן פלוס עובדים מצויין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על המידע :mm_yeah:

אם ככה הרעיון נזנח.

אני מעוניין במסך גדול ונוח, כזה שיריץ WAZE אוטומטית בכל פעם שאני ברכב, TORQUE וכל שאר הצעצועים ולצערי אין לי יכולת כרגע להתעסק עם קאסטום, טאבלטים וכו'. אז אני מחפש משהו מוכן, גם אם אצטרך למעט עבודת התאמה.

מצאתי את זה שמגיע עם שרשור ענק ב-xda ונראה מבטיח.

ראיתי כמה משתמשים שמספרים שחיברו DAC, עדיין לא בטוח אם זה עובד או לא אבל סיכוי גבוה שכן. שלחתי מייל ליצרן.

אני רק צריך להבין, עכשיו, אם אפשר לחבר שני DAC-ים במקביל, ואולי אפילו עם אפשרות ל-EQ על כל אחד מהם, כי אני חייב לשלוט גם בסאבוופר ומעדיף דרך ה-HU ולא עם מכשיר חיצוני.

• תוכן חדש...