Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אז מישהו שבר לי ולכמה מכוניות לפני ברחוב את המראה בחניה (וכמובן שלא השאיר אפילו פתק קטן). אספתי את שברי הפלסטיק. את המראה לא מצאתי. לאן אני צריכה ללכת קודם בעצם? זגג? מוסך?

במורשה אמרו לי בטלפון 1500 ש"ח למראה חדשה. זה נשמע לי יקר ואני גם לא מבינה כל כך אם חייבים מראה חדשה או רק זכוכית...

אשמח לכן להמלצות איפה לעשות את זה (רכב קיה פיקנטו) באזור חיפה והקריות בזול יותר.

• ספונסר פורום
פורסם

נסי לדבר עם ליאור מיונדאי שופ. הוא יבואן מקביל של חלקי חילוף ליונדאי וקיה שאמנם יושב בתל אביב אבל עובד עם מוסכים בכל הארץ. אני מאמין שיוכל להפנות אותך למקום זול להתקין מראה חדשה.

אגב, אם המראה בצבע הרכב אז שימי לב שיש גם לצבוע את המראה, מה שיעלה עוד טיפה.

פורסם (נערך)

כמה אופציות עומדות בפנייך:

1. להשיג מפירוק חלפים (רכבים לאחר תאונה) מראה תואמת לשלך

2. לקנות חדשה מקורית בחברה בסכום אסטרונומי

3. לקנות תחליפית חדשה בסכום הוגן לחלוטין בחנות חלפים שתואמת 1 ל-1 למקור (אולי תצטרכי לצבוע אותה במידה ותגיע בצבע יסוד אבל לדעתי הצביעה לא תעלה מעל 150 במידה וצריך).

4. במידה ויש ביטוח מקיף לנסות לתבוע את המקיף על הנזק שנגרם , ולבכות על הפרמייה השנתית שתעלה.

לדעתי האישית אופצייה 1 ו-3 הכי רלוונטיות והגיוניות.

וכמובן , לעדכן אותנו, כי זה הכי חשוב , תמיד אנחנו שמחים לשמוע ש"דפקנו את המוסך מורשה" :twisted:

עריכה אחרונה על ידי umardekar
פורסם

היי.

יש לך גם בתל אביב את הרקולס - חנות מראות. שירות ממש אדיב. תנסי להתקשר אליהם.

נמצאים על רחוב סלמה עד כמה שזכור לי.

פורסם

נשבר כל המכלול של המראה או רק הזכוכית?

בכל מקרה בצ'ק פוסט 300 מטר לכיוון נשר יש את יורופ חלפים. מאמין שתוכלי למצוא אצלו מראה מפירוק (לא להתבייש לדבר על המחיר, הם דיי יקרים).

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אם את בביטוח ישיר / 9 מליון , תבדקי האם יש לך בפוליסה כיסוי "מראות ופנסים" , במידה וכן , את יכולה לתקן את המראה מבלי להפעיל את הפוליסה בתשלום השתתפות עצמית קטנה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...