Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום אפשר להגיד שזה ממש לא היה היום שלי כמעט מכל הבחינות וגם הטיפול של הרכב שדחיתי במשך חודש וחצי וסוף סוף מצאתי זמן היום, הרכב הינו ג'טה 2010 מנוע 1600 גיר רובוטי 7 מהלכים.

עקב חוסר ריכוז מוחלט פתחתי את בורג ריקון השמן גיר במקום שמן המנוע (אני יודע אני יודע זה כזה חובבני אבל אל דאגה עשיתי כבר עשרות טיפולים מרוב דאגות על הראש פשוט לא שמתי לב) העיניין הוא ששמתי לב ישר שזה לא שמן מנוע לפי הדלילות שלו ועד שסגרתי חזרה יצאו בערך ב300 מ"ל, השאלה חברים מאיפה אני מחזיר את זה חזרה לא מצאתי שום בורג מילוי כדי להחזיר את זה חזרה הפכתי את המנוע מכל הכיוונים ולא מצאתי,האם צריך לפרק את המבצר כדי למצוא? זה כזה קריטי 300 מ"ל? הרכב עשה קלאצ'ים לפני שנה.

יש לציין שהרכב נוסע מעולה מעביר מהלכים חלק ולא מושך הילוכים והכל עובד כרגיל.

אשמח לעזרה ותגובות שיגידו בהן לקחת למוסך אם לא יודעים מה עושים וכו' לא יתקבלו בברכה כמו שאמרתי הראש שלי כלל לא היה שם וביצעתי עשרות טיפולים בשנים האחרונות.

תודה רבה מראש חברים.

עריכה אחרונה על ידי NIR2220
פורסם (נערך)

האם את הפקק בתמונה המצורפת פירקת ?

במידה ותשובתך היא כן לצערי הסתבכת :-(. בכדי למלא שמן נוסף עלייך לדעת במדוייק את כמות השמן שרוקנת אחרת

הגיר לא התפקד בצורה טובה וגם עלול להינזק. מכיוון שלא ניתן לבדוק את מפלס השמן בשום צורה עלייך לרוקן את כול

תכולת השמן ולמלא בעזרת כלי מיוחד דרך נשם הגיר כמות מדוייקת של 1.7 ליטר.

N34-11371.png

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

בהצלחה. ממליץ לך לפנות למוסך רון במסר אישי, או תתקשר בראשון, הוא תמיד שמח לעזור.

(או מארק שבינתיים ראיתי שהגיב :) )

פורסם
האם את הפקק בתמונה המצורפת פירקת ?

במידה ותשובתך היא כן לצערי הסתבכת :-(. בכדי למלא שמן נוסף עלייך לדעת במדוייק את כמות השמן שרוקנת אחרת

הגיר לא התפקד בצורה טובה וגם עלול להינזק. מכיוון שלא ניתן לבדוק את מפלס השמן בשום צורה עלייך לרוקן את כול

תכולת השמן ולמלא בעזרת כלי מיוחד דרך נשם הגיר כמות מדוייקת של 1.7 ליטר/

יש לי בדיוק את תכולת השמן שרוקנתי.

אם תוכל לעזור לי ולכוון אותי למיקום נשם הגיר זה מאוד יעזור ראיתי בתמונות שמתחת בתמונה השמאלית לדעתי שמסמן את פתח המילוי אבל לא הבנתי איפה הוא יושב פיזית.

כל מה שרוקנתי נשמר שפכתי את הכל לצנצנת כך שאני יודע בבדיוק כמה הוצאתי.

תוכל לכוון אותי איך אני מחזיר את מה שהוצאתי בגיר שברשותי?

פורסם
יש לי בדיוק את תכולת השמן שרוקנתי.

אם תוכל לעזור לי ולכוון אותי למיקום נשם הגיר זה מאוד יעזור ראיתי בתמונות שמתחת בתמונה השמאלית לדעתי שמסמן את פתח המילוי אבל לא הבנתי איפה הוא יושב פיזית.

כל מה שרוקנתי נשמר שפכתי את הכל לצנצנת כך שאני יודע בבדיוק כמה הוצאתי.

קודם כול עלייך לרכוש שמן גיר מקורי בלבד המתאים לתיבה DSG 7.

על-מנת להמשיך אנא ציין את קוד המנוע כפי שמצויין ברישיון הרכב.

S7302198.jpg

פורסם

חברים תבינו אני לא צריך לקנות שמן כל מה שרוקנתי בטעות עדיין ברשותי הכנסתי הכל לצנצנת לא נשפך כלום ולא בוזבז כלום כל מי שיצא בדיוק ברשותי אני רק רוצה לדעת מאיפה אני מוסיף את זה חזרה לגיר זה הכל,אני לא צריך לקנות שמן ולא לברר סוג שמן וכו' הרכב עשה קלאצים לפני שנה במוסך מורשה מאמין שהשמן ששמו מתאים,רק רוצה לדעת מאיפה אני מכניס את השמן חזרה לגיר.

פורסם

בשנתון הזה היו קצת שינויים בתיבה לכן יישנם שתי אפשרויות.

1. פרק את המצבר. תוציא את המפתח מהסווי'ץ לפני ניתוק הכבלים מהמצבר.

2. פרק את התושבת של המצבר (3 ברגים).

בדגמים מסויימים ישנו פקק מפלסטיק אשר מכסה את הנשם של הגיר שדרכו ממלאים שמן גיר בעזרת מיכל עם צינורית מתאימה. ראה תמונות מצורפות.

במידה ואצלך בתיבה לא קיים נשם חזור לדווח בכדי לקבל הנחיות נוספות.

A37-11079.png

A37-11078.png

A37-11080.png

• תוכן חדש...