Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לציין שאחרי שקראתי את כל השרשור + הבנה על ההוצאות לא מבין איך אפשר להמליץ על כזה רכב (רובוטי),

עליות אחזקה גבוהות מאוד (וזה עוד שטיפלת בעצמך למרבית האנשים שלא יודעים ולא יעשו כך זה יכאב הרבה יותר),

אמינות לקויה גם ברכב שמור שלא נוסע הרבה,

ביאריס אתה תראה אותה צריכת דלק עם גיר נורמלי (לא ציינתי אבל ההתנהגות של הגיר לאיש הרגיל היא מעצבנת מאוד - אל תשווה לDSG של הוואגיות שלפחות הוא עובד חלק) ואמינות מושלמת.

כנ"ל בI20 ושות'.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לצערי את הרכב קניתי שעוד היה חדש בשוק, אז לא היה דיונים שכאלה, לכן נילמד על בשרי :-).

לגבי המלצת קנייה, אני כן בעד כי לפי המוניטיןם של הרכב אפשר ליקנות רכב חדש יחסית עם ESP בפרוטות, ואז גם אם יש תיקונים זה יוצא עדיין זול יותר לעומת רכב יפני מיושן יותר שלא יבטיח שאין יישור קו.

גם ליזכור שרובוטי חוץ מאמינות עדיין יקר ביגלל החלפת קלאצ'- מה שאין באוטומט.

בקיצור צריך ל**** את מי שדחף את הטכנולוגיה לרכבים בסיסיים, נכון שאני מעדיף על אוטומט אבל אם לא היה רובוטי הייתי רוכש ידני ונהנה עד היום בלי דאגות ועם הרבה יותר כסף בכיס, לצערי ה1.4L בידני היה נדיר ביותר בזמנו ורכבים אחרים היו יקרים בהרבה לרכב בן שנתיים כמו שקניתי את שלי.

עריכה: עוד סיבה בעד הגרנדה- אין מצב שמישהו יגע לכם ברכב גם אם המפתחות בפנים חחחח.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?605184-%D7%90%D7%96-%D7%92%D7%A0%D7%91%D7%95-%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

במצטבר, ב5 שנים אחרונות:

אלטרנטור.

צובר לחץ בגיר.

חוץ מזה לא הייתה שום תקלה משביתה ברכב בן 9, אוטוטו 10.

הכל סטנדרטי גם אם הולך משהו, קל למצוא או להזמין מחו"ל במחירים זולים.

צריכת דלק של 1 ל 14.7 משולבת, ביטוח ואגרה שנתית זולים מאוד.

נכון יש דברים מציקים ולא הכל מושלם, מצד שני, במשך 5 שנים, הרכב משרת אותי יופי, אין קרקושים, 6 כריות אוויר,

במצטבר, לי, לא הגיע ל2,000 שקל תיקונים (להוציא הוצאות שוטפות, כמו בכל רכב, שפה הם מאוד זולות)

מזכיר שמחירון הריאלי של הרכב הוא סביבות ה15 אלף שקל.

מישהו מכיר רכב בטווח מחירים הזה, משנת 07 ומעלה, שייתן לך את אותו הערך לשקל ? לא הרבה אם בכלל.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

כאחד שעשה טעות נוראית, (אני כמובן) , ורכש בעבר גרנדה רובוטית עם 70 אלף ק"מ , ועשה טרייד אין ב 130 , אחרי שכל סוכנות טרייד אין\מגרש העיפו אותי מהכניסה רק מלראות את הרכב, ולקבל את התשובה "כן" , לאחר ששאלו אותי בצעקה "זה האוטומט?? "

העונש הזה היה אצלי 3 שנים,

רובוט, עלה לי 3 ומשהו אלף שקל שיפוץ החלפת זרוע לא זוכר מה הלך שם בדיוק,

תיבת הילוכים נוזלת תיקון 2000 שקל, החלפה של כל החלק 12 אלף ,

נגד מהירויות איכשהו נפל באמצע נסיעה ופשוט שרף את השטיח, וכמובן נשרף בעצמו,

מזגן שעושה טובה שמקרר,

נתקע לי בדרך כמה פעמים בגלל הגיר המחורבן הזה,

השיא היה שאיזה מיסב בגיר פשוט התפרק לו ביציאה מהרמזור,

עלויות טיפולים יקרות!!!!!

רק מוסך חברה הסכים לטפל ברכב,

עגלתי משהו מפחיד, לא סוחב עליות עם 3 אנשים ברכב,

חסכוני?? ליטר ל 11 זה לא חסכוני לרכב כזה,

המלצה שלי: רק אם מישהו מביא לכם את הרכב במתנה תיקחו, ותתפללו כל הדרך למגרש ברזל שהוא לא יתקע, לפחות את ה 500 שקל ברזל תרוויחו עליו.

ונעזוב בצד את המחירון העלוב שלו , ואת החוסר סחירות המשווע,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם (נערך)

ברור שבצריכת דלק כזו הייתי לוקח מאזדה 2 ונהנה מראש שקט. גם כך , השרשור הנ"ל לא עושה חשק לקנות את הדגם הרובוטי. רוב האנשים יעדיפו לשלם יותר על דלק ולא להתקע.

וכמו שאמרו לפני - מי שקונה רכב ב25K לא באמת ישאיר עשירייה בצד לשיפוץ לא מתוכנן של הגיר . הוא יקווה להוצאות סבירות פה ושם

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם (נערך)
רק אם מישהו מביא לכם את הרכב במתנה תיקחו, ותתפללו כל הדרך למגרש ברזל שהוא לא יתקע, לפחות את ה 500 שקל ברזל תרוויחו עליו.

או לחלופין - אם כבר יש לכם אחד, מסרו אותו בחינם למישהו שאתם ממש ממש שונאים.

פשוט זוהמה מוטורית, מנסיון עגום שלי ושל מכר. לא אמינה, לא סוחבת, לא ממש חסכונית. המזגן דווקא היה בסדר במקרה שלי ולא ממש השפיע על הביצועים, שהיו נבלתיים כברירת מחדל גם ככה.

שומר נפשו ירחק.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

עריכה: עוד סיבה בעד הגרנדה- אין מצב שמישהו יגע לכם ברכב גם אם המפתחות בפנים חחחח.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?605184-%D7%90%D7%96-%D7%92%D7%A0%D7%91%D7%95-%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D

לצערי השבוע נוכחתי שזה לא נכון, יום שבת, שבוע שעבר בלילה שברו לי את המראה.

באתי בבוקר התבאסתי ותיקנתי אותה זריז כי מיהרתי לעבודה.

לפני יומיים שברו לי שוב את אותה המראה, שוב במהלך הלילה.

בבוקר נסעתי לפירוק, קניתי והרכבתי במקום וטסתי לעבודה.

לא מאחל לאף אחד להגיע בבוקר לרכב ולראות מראה שבורה. המראה הייתה מקופלת.

החופש הגדול הזה מכה. מצד אחד, יש 2 אלטרנטיבות הראשונה היא לישון באוטו עם לום ברזל, ובמקרה הטוב לשלם פיצויים או להיכנס לכלא. השנייה זה להחנות במקום אחר, עד יעבור זעם. בינתיים אני מעדיף להיות חכם מאשר צודק. לא יודע אם זה יחזיק מים אם יגעו בה עוד פעם.

• תוכן חדש...