Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סוויפט חדשה. לאחרונה שמתי לב שהמזגן מתחיל לקרר רק לאחר 10-15 דקות. סברתי שזה בגלל החום החריג שרר היום ובהזדמנויות השונות שבהם השתמשתי בו. האם זו אכן יכולה להיות הסיבה או שכדאי לי לפנות למוסך?

דרך אגב, יתכן וזה לא קשור למימד הזמן אלא לעצם הנסיעה. זאת אומרת, שאילו הייתי עומד במקום 10-15 דקות עדיין לא היה מקרר ורק בגלל הנסיעה זה מתחיל לקרר.

פורסם

אני לא חושב שיום ספציפי כמו היום זה יום לאינדיקציה . האם אתה חונה את האוטו במקום מוצל? במידה ופנים הרכב רותח מן הסתם לוקח הרבה זמן למזגן עד שהוא מתחיל להיות מורגש . תנסה לחנות במקום מוצל כגון חניון מקורה תן לפנים הרכב להתקרר ואז תנסה לבדוק.

פורסם (נערך)

אכן רצוי לבדוק במוסך את הבעיה מכיוון שלמזגן תקין לא צריך לקחת 10 דקות לקרר את תא הנוסעים לטמפ' נוחה לנהג.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

כשאני חונה בשמש (קיץ) ואז משתמש ברכב בצהריים, הרכב לוהט וכך מן הסתם גם תעלות האיוורור. המזגן אצלי ישר מתחיל לקרר, אבל עד שאני מרגיש את זה לוקח כמה דקות טובות (שוב, הרכב לוהט וגם תעלות האיוורור). לעומת זאת, כשהרכב חונה בצל עם כל סוככי השמש, מרגישים את המזגן אחרי דקה, שתיים.

אם אתה נוסע בעיקר בסל"ד נמוך יחסית, אז המדחס לא עובד בתפוקה המקסימאלית שלו.

המלצה שלי, כשאתה נכנס לרכב, פתח קודם כל את כל החלונות (אם אפשרי את הדלתות) ותן לרכב דקה להתקרר. בזמן הזה אתה יכול לפתוח את האיוורור באוטו על מקסימום (עם כניסת אוויר מבחוץ). זה יוריד את טמפ' פנים הרכב ואז המזגן יהיה אפקטיבי יותר.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

הייתי במוסך. הוחלף הפילטר ומולא הגז. אעדכן.

כמו"כ הומלץ לי כפי שנכתב פה לכבות לפני סוף הנסיעה את לחצן המיזוג ולהשאיר אוורור בכדי לפנות את האוויר הקר.

פורסם (נערך)

למזגן תקין ביום חם כמו הימים האחרונים יכול לקחתעד 10 דקות לקרר את הקבינה, בטח אם אתה מניע ונכנס לתנועה צפוצה ולא נסיעה מהירה ורציפה כי אז הזמן יתקצר ל 5דקות בערך.

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם (נערך)

ברכב בעל מזגן תקין ותפוקת קירור נאותה לא צריך לקחת 10 דקות בכדי לקרר את תא הנוסעים לטמפ' נוחה לנהג.

אם המצב קשה פותחים חלונות למשך 30 שניות ואת מערכת המיזוג מעבירים למצב סיחרור אוויר פנימי או ברכבים עם בקרת אקלים למצב AUTO והטמפ' בתא הנוסעים תרד לרמה נוחה תוך דקות בודדות ובטח שלא 10 דקות.

בהחלט תפוקת המזגן תגדל בזמן נסיעה בסל"ד גבוה.

או שהמזגן בגולף שלי הוא שד :-D כי לאחר 2 דקות כבר נעים ברכב.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

10 דקות זה תקין לגמרי במימם חמים מאוד וזה גם מה שהיצרן כותב בספרות של רנו וניסאן הזמן שלוקח למערכת המיזוג להגיעה לתפוקה מקסימאלית ואני אומר גם בניסיון מעשי עם מערכות מיזוג מזה כ 25 שנים.

לפתוח השרשור, אם אחרי הנעת הרכב בעמידה אחרי 10 דקות בסרק עם מזגן עובד לא נעים ברכב ורק בנסיעה או העלת סלד מרגישים נעים יש לבדוק את הרכב במוסך.

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
  • תוכן חדש...