Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני מחפש טראקאן 05-07' אשמח לקבל קצת עזרה לפני קבלת החלטה.

האם הדגם בנזין עדיף על הסולר?

האם יש שיפור או פגיעה בביצועים אחרי הסבה לגז?

האם שבע מקומות הוא פרקטי או סתם סוגרת את כל התא מטען? הרכב מיועד לארבע נוסעים כך ששבע מקומות זה לא חובה עדיף מקום בתא מטען ולכן אני מעדיף ג'יפ ארוך ולא קצר

כמה עולה ביטוח מקיף או צד ג'?

והכי חשוב האם יש הבדל בשטח אם זה גיר ידני או אוטומט.

הרבה שאלות וקצת ידע... תודה לכל העוזרים. אין לי הרבה ניסיון עם נסיעה בשטח ולא נראה לי שאתחיל עם שטח טכני בזמן הקרוב..

התקציב של עד 55 אלף.

האם אני טועה בבחירה ואולי בכלל כדאי לקחת פאג'רו משנתון יותר נמוך

פורסם

התשובה למה ששאלת מעט ארוכה,

החלטת שאתה רוצה טראקאן.

בנזין או סולר - אני לא יודע לענות לך. אני גם לא יודע לענות על הסבה של בנזין לגז.

ארבעה אנשים + ציוד מינימלי = לא יהיה לך נוח בג'יפ קצר. ההחלטה על ג'יפ ארוך היא נכונה.

חובה ומקיף - תתקשר לסוכן ביטוח וקבל הצעות. אני משלם X על רכב Y - מה זה עוזר? זה על הנתונים שלי.

ידני או אוטמטי - לך על אוטומטי. לידני יש מעט מאוד יתרונות בשטח בהשוואה לאוטומטי, ולרוב חסרונות.

בתקציב של 55.0 אלף שקל יש עוד מכוניות שאתה יכול לקחת בחשבון - החל מגרנד ויטארה ארוכה (הוצאות נמוכות מאוד כמו של רכב פרטי), דרך גרנד צ'ירוקי, קיאה סורנטו, ופאג'רו קינג.

כעיקרון ברכב שטח ישן התחזוקה מאוד משנה, וכך גם השיפורים שיש על הרכב, מיגונים זה כמה אלפים, הגבהה איכותית של קפיצים ובולמים יכולה להגיע ל 10.0 אש"ח בקלות, גגון זה עוד אלפיים, ועוד ועוד.

לטראקאן יש בעיות מבניות בסיסיות שלא ישתנו. הוא ישאר נמוך מאוד, ויכולת השיפורים שלו מוגבלת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא החלטתי עדיין ויש לי עוד כמה שבועות עד לרכישה. חשבתי שהטראקאן הוא הפתרון בשבילי אולי אני טועה.

כן חשוב לי שיהיה ג'יפ ארוך. הגרנד ויטארה נראה לי קטן. לגבי השאר אני לא רואה בשנתונים שאני מעונין משהו שנכנס בתקציב אבל אני אמשיך לחפש

פורסם

השאלה היא מה אתה מצפה מהרכב ומה אתה מתכוון לעשות איתו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רוב הזמן הרכב יהיה על הכביש וקצת טיולי שבילים בשבת ולכן הנוחות על הכביש חשובה יותר אני לא מתכנן כרגע טיולי שטח טכני או אקסטרים.

אני כן מעדיף שיהיה מיגון תחתון ואולי הגבהות או בולמים ואפשרות לקצת יותר מטיולי שבילים אם אחליט שכן בא לי לצאת לשטח,

• תוכן חדש...