Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שזה עניין של עד כמה אתה רוצה להתפנק עם רכב שיתן לך שקט נפשי אל מול הרצון להתמודד עם הבלתמי"ם של רכב ישן.

כמה זה שווה לך בחודש?

אם זה שווה לך 800-1000 ש"ח בחודש אז תקנה חדש מהנילונים. את אחת מהקטנות ב60-65K ותחזיק אותה 4 שנים.

בתור כלל אצבע מאד לא מדוייק הייתי אומר שמוניות/ קאר2גו ואופניים בלי להתכלב זה בערך 1200 ש"ח בחודש וכך גם רכב ישן (אבל עם מרכיב גדול של אי ודאות).

רכב קטן בן שנה שנתיים יעלה לך (שוב אני מדגיש שזה סדר גודל)בערך 1600 ש"ח בחודש ואתה כבר נכנס לאזור מסויים של אי וודאות וכאב ראש.

ורכב חדש לגמרי וקטן יעלה 2000-2200 ש"ח לחודש ויתן לך סוג של שקט נפשי (חוץ מחרדה שידפקו/ינשקו אותו בחניות).

לך חברת השכרה ותנסה להשיג חוזה קבוע

נגיד חמישי עד שבת לילה , אם כמו שאומרים זה 90 שח ליום אנחנו מדברים על 300 שח שבועים שהם 1200-1500 תלוי אם יש 4 או 5 שבועות באותו חודש עם סופש . אם תעשה השכרה קבועה אני מאמין שהמחיר ירד .

נגיד חודשיים אתה לא תשכיר זה 12000 שח בחודש . אם תשים את זה על אקסל אני כמעט בטוח שזה יותר חסכוני מלרכוש רכב. רק ביטוח זה 4000 שח , תיקונים מינימום בשנה 2000 שח עוד 1000 זה טסט וירידת ערך .

כך אתה הכסף תשקיע בצורה סולידית של 80/20 וסיכוי טוב שתעשה עוד רווח

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

תודה לכם,

עכשיו שאלה נוספת רכישה מחברות גדולות של ליסינג השכרה (כי יש אחריות) זה תמיד פחות טוב מפרטי?

אגב: לגבי CAR2GO נשמעת אופציה סבבה

פורסם

לפעמים זה יותר טוב ולפעמים זה פחות טוב.

מהניסיון האישי שלי - car2go בתל אביב זה נחמד אבל זה לא פיתרון מושלם. נסיעות ארוכות מאוד יקרות, ברמה שלפעמים כדאי לשכור רכב מחברת השכרה ״מסורתית״. לא תמיד יש את הרכב שאתה רוצה, בחגים אין רכבים בכלל. וזה לא עסק זול. בוא נגיד שכנראה יהיה לך זול יותר להחזיק איזו יפנומטית בת 8-9-10 שנים, גם אם מידי פעם תיתקע.

אבל אל תחשוב שזה הבדלים של אלפי שקלים בחודש. כי זה לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי דעתי תחפש סוזוקי בלאנו במצב טוב ותסגור את הסיפור

רכב אמין, נוח, אוטומט עם חלונות חשמל, ביטוח זול, חלפים זולים וזמינים בשוק.

הרכב עצמו זול מפני שכבר הפסיקו לייצר אותו לפני הרבה שנים והן עדיין נוסעות מצויין.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
לפעמים זה יותר טוב ולפעמים זה פחות טוב.

מהניסיון האישי שלי - car2go בתל אביב זה נחמד אבל זה לא פיתרון מושלם. נסיעות ארוכות מאוד יקרות, ברמה שלפעמים כדאי לשכור רכב מחברת השכרה ״מסורתית״. לא תמיד יש את הרכב שאתה רוצה, בחגים אין רכבים בכלל. וזה לא עסק זול. בוא נגיד שכנראה יהיה לך זול יותר להחזיק איזו יפנומטית בת 8-9-10 שנים, גם אם מידי פעם תיתקע.

אבל אל תחשוב שזה הבדלים של אלפי שקלים בחודש. כי זה לא.

איזה רכב ודגם מומלץ? ולמה לשים לב?

פורסם

סוזוקי ג'ימני.

וברצינות - אי אפשר להמליץ לך על דגם בלי שתציין תקציב, דרישות, אופי הנסיעות וכו'.

פורסם
סוזוקי ג'ימני.

וברצינות - אי אפשר להמליץ לך על דגם בלי שתציין תקציב, דרישות, אופי הנסיעות וכו'.

למה ככה? ציינתי: רווק (לא אוטו גדול) נסיעות מזדמנות שאולי יגדלו אוטו שיהיה טוב ואמין אם חסכני ויפה גם בונוס, לא מחפש להוציא יותר מדי.

פורסם

אם אפשר להגדיר את ה״לא יותר מידי״ במספר.

30 אלף ₪?

50 אלף ₪?

אתה גר במגדל החדש של מאייר ברוטשילד ובשבילך לא יותר מידי זה 100-150 אלף ₪ וגמיש?

פורסם
אם אפשר להגדיר את ה״לא יותר מידי״ במספר.

30 אלף ₪?

50 אלף ₪?

אתה גר במגדל החדש של מאייר ברוטשילד ובשבילך לא יותר מידי זה 100-150 אלף ₪ וגמיש?

לא לא גר במגדל :) לגבי סכום זו שאלה טובה וזה יהפוך החלטה ליותר פשוטה...

אם תגיד לי תוסיף עוד 5 תקבל אוטו פצצה אלך על זה אבל לא רוצה להוציא, מצידי גם להוציא 10-20 על רכב אבל אם תגיד לי שהוא יעשה בעיות כל הזמן כמובן שלא אלך על זה, אז תשובה גמיש?

פורסם

גם ב-20 אלף ש"ח אפשר למצוא רכב קומפקטי שיהיה אמין וזול לאחזקה. זה דורש קצת חיפושים כי רוב הרכבים בשוק בתקציב הזה די שחוטים, אבל זה אפשרי. הבעיה העיקרית היא שהחיפושית האלו לוקחים זמן וגם עולים כסף, כי צריך לצאת מוקדם מהעבודה ולשלם על בדיקות.

לכן, אם אתה רוצה כלל אצבע, אז בסביבות ה-40 אלף ש"ח אפשר כבר למצוא מכוניות אוטומטיות קטנות ודי חדישות בחברות הליסינג. שם הקניה קלה הרבה יותר ולא שורפת זמן רב.

פורסם

אני הייתי הולך על יונדאי גטס 2007/8. גם חדש יחסית, וגם די זול לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...