Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם ככה ביום בהיר ללא שום אזהרה. עשיתי סריקה מלאה של אנטיוירוס ואין כלום. המחשב רץ כרגיל וכל האתרים עבדים חוץ מאתרים שקשורים לגוגל.

מה עושים כדי לפתתור את הבעיה?

1111.jpg

אגב גם יוטיוב התחרפן ולסירוגין מראה לי דברים כאלו [זה דף הבית של יוטיוב]:

121212.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איזה תותחים. נכון.

לא היה לי מושג שזה עלול לגרום לדברים כאלו.

תודה תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

בתמונות עצמן זה תאריך ושעה של הפורום, ולכן נכון.

בזמן שהעלתי את התמונות במחשב שלי היה תאריך לא נכון. אחרי שהחלפתי את התאריך במחשב שלי לנכון הכל הסתדר.

פורסם

אני כרגע עובד ממחשב עם שעון לא נכון אבל התאריך כן נכון והכל אצלי כהלכה :)

מה ההסבר שלכם לגבי הבעיה של פותח"ש , אשמח לשמוע!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לתעודת SSL יש תוקף (מתאריך מסוים ועד תאריך מסוים), כך שאם התאריך במחשב לא נמצא בטווח הזה - התעודה לא תחשב לתקפה והדפדפן יחזיר הודעת שגיאה שהיא פגה תוקף.

תומר.

פורסם

אהה הבנתי תומר, תודה. אגב אצלי עכשיו השעון מראה 1:57 PM אבל התאריך נכון והכל סבבה :lol::lol:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...