Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

השאלה מתייחסת לכך שאני צריך לעבודה כמה ימים מהבית והמשפחה משגעת אותי בזמן שאני בבית אז אני רוצה לעבוד מהספרייה העירונית בהרצליה. האם יש שם אינטרנט ? האם הוא בתשלום ? האם יהיה לי שקט בספרייה (אומרים שספריות הם שקטות) ?

תודה מראש.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מניסיון עם סיפריה עירונית שקט אתה לא תקבל. תמיד יהיה משהו בסגנון: " ברכהההה חזרת מהחופשה??? מה שלומך מאמי??? צבעת את השיער יוכי????"

הספרניות שם לא הכי שומרות על השקט בעצמן בלשון המעטה.

אם אתה רוצה שקט אז רק ספריה של מוסד אקדמי, יש שם בד''כ חדר שאסור לדבר בו והוא מאוד מאוד שקט.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קיבלתי והפנמתי.

מישהו יודע אם אפשר להתגנב לסיפרייה של הבינתחומי?

מניסיון עם סיפריה עירונית שקט אתה לא תקבל. תמיד יהיה משהו בסגנון: " ברכהההה חזרת מהחופשה??? מה שלומך מאמי??? צבעת את השיער יוכי????"

הספרניות שם לא הכי שומרות על השקט בעצמן בלשון המעטה.

אם אתה רוצה שקט אז רק ספריה של מוסד אקדמי, יש שם בד''כ חדר שאסור לדבר בו והוא מאוד מאוד שקט.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

להתגנב? הכניסה למוסד אקדמאי (ולספריה שבו, לפחות בכל מוסד שבו בקרתי) צריכה להיות חופשית לכל החפץ בכך, בהצגת תעודה מזהה.

פורסם

לרגע חשבתי שאתה רוצה לעבוד בספריה כספרן, ולא מהספריה

אם היה כך הדבר, הייתי ממליץ לך לשנות את מינך, לחכות 30 שנה, לצבוע את שערך ב״סגול גברת סלוקומב״ (שחזר לאחרונה לאופנה וידוע כסגול נתניהו) ולקוות לטוב

:-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
האם ״צריכה להיות״ בפועל מתקיימת ?

במכללות ובאוניברסיטאות שבהן יצא לי להיות התשובה היא כן, ללא ספק. בבינתחומי מעולם לא הייתי, נמתין לתשובה ממישהו שמכיר.

פורסם

אם יש לך טלפון ומנוי ברשת סלולר שתומכים 4G LTE, תפתח נקודת גישה, ותעבוד ממקום שקט כלשהו שיש בו קליטה טובה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תנסה ללכת לספריה בהרצליה. לדעתי כן יהיה שקט. אם לא, תעיר לספרנית. קשה לי להאמין שאחרי זה ימשיך להיות רועש.

מעולם לא נתקלתי בספרניות שמרעישות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא יודע מה קורה בספריה של הרצליה היום, אבל אתה בפרוש יכול ללכת לכל ספריה במוסד אקדמי מכובד (תל אביב, בר אילן וכו'). אתה לא צריך להיות סטודנט בשביל זה, אמור להיות חיבור אנטרנט זמין בכל מקום ושקט יחסית בכל הספריות שם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בספריות שבהן יצא לי להיות בתקופה האחרונה, היה די שקט והיה רשת אלחוטית.

יש כאלו שדורשות תשלום על האינטרנט לפי שעה (כמה שקלים)

בספרייה אחת שיצא לי להיות היה חדר רעש, ודווקא כן הקפידו על שקט גם בחוץ.

מדובר בספריות עירוניות.

Instagram:

VWPolo6R

• תוכן חדש...