Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות תקרית מצערת שבה נסעתי רוורס ודרסתי דלי, נפל לי מגן פלסטיק מהקצה התחתון של הפגוש האחורי של הפוקוס סטיישן (תמונה מצורפת).

אין לי מושג מה החשיבות של הפלסטיק הזה ואם כדאי לי להתקין חדש במקומו או להשאיר את האוטו ככה. אשמח לשמוע את דעותיכם. תודה.

our-focuss.jpg

פורסם

א. זה נראה מכוער

ב. התושבות של הקליפסים נראות שלמות, החלק נשבר? אי אפשר להחזיר אותו למקום?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

א. מסכים שזה נראה מכוער, אבל אני מסוגל לחיות עם זה :)

ב. החלק אבד. התקרית קרתה לפני שבועיים, החזרתי את החלק למקום, נסעתי שבועיים והכל היה בסדר והיום פתאום ראיתי שהוא חסר. לא הצלחתי למצוא אותו ליד הבית.

אני מאוד סקרן לדעת למה החלק הזה קיים בכלל. בחלק מהמכוניות אין כזה חלק בכלל, בחלק יש, ואלה מכוניות סטיישן או האצ'בק - נדמה לי שעוד לא ראיתי כזה על מכונית סדאן.

פורסם

ברור שאפשר ליסוע בלעדיו וסביר מאוד שזה רק משהו קוסמטי, להגן על הפגוש עצמו ממדרכות. זה עניין שלך אם ליסוע ככה או לא.

ואלא אם אתה בעל החשמלייה הזו - המדבקה על הפגוש מכוערת.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תתפלא, אבל דווקא במרבית הפעמים יש לחלקי הפלסטיק האלה משמעות הרבה מעבר לפן הקוסמטי. במקרה הספציפי הזה החלק שחסר נראה כמו הדיפיוזר האחורי שיש לו חשיבות לאירודינמיות של הרכב, רעש וצריכת הדלק.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למען האמת אני לא לגמרי מתפלא. מבחינת המיקום והצורה זה באמת נראה לי כמו דיפיוזר, אבל מכיוון שאני מכיר דיפיוזרים מפורמולה 1 וכאן מדובר בפוקוס סטיישן עגלה הייתי בטוח שלחלק הזה יש תפקיד אחר.

הפוקוס מבלה את רוב זמנה בעיר אז נראה לי שבינתיים נסתדר בלי הדיפיוזר ולא אתחיל לחפש בפירוקיות. בשבוע הבא יש לנו נסיעה ארוכה צפונה, אז אנסה לשים לב לצריכת הדלק ולהבחין מעבר לצעקות של הילדים אם יש יותר רעש רוח. מקווה לא לגלות שאיבוד הדיפיוזר גורם לנטייה להיגוי יתר חריף מעל 110 קמ"ש :|

תודה לכל העונים!

• תוכן חדש...