Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי לקבל החלטה : כמה עלה הרכב ? כמה ק"מ עשה עד כה? האם היתה בעבר תקלה מעין זו ?-עיון בספר הטיפולים למצוא תיקוני מנוע.

ואז -אולי שווה לשקול ראש מנוע .

פורסם

וכמו כן , בניגוד לעמדת קודמי , לא הייתי פוסל האפשרות של תביעה .זה ניראה שהמגרש "עבד" עליך ומכר לך רכב גרוע ="לימון".כה מעט זמן עבר וכבר הרכב "הלך"?-תמיהני.

פורסם (נערך)

הרכב עלה 26 ועבר 194000, היום המוסך הציע שיפוץ ב6700 לא כולל מע"מ והחלפת מנוע עבור 10000, במקביל ביררתי מחיר עם מכונאי מכפר קאסם שם הוא הציע לי מנוע חדש תמורת 4500 כולל רישיון.

כרגע אני באמת אובד עצות, כי אני רוצה להיות משוכנע שאכן הלך ראש מנוע ואין לי אלטרנטיבה אלא להחליף, אבל אני לא יודע איך לאבחן את זה ואני נאלץ לסמוך על מילתו של המוסך.

בנוסף, חתמתי במעמד הקניה על מסמך שאומר שלקחתי את האוטו לבדיקה המוסך לבחירתי ואין לי טענות למגרש המכוניות.

אז אני חושב שהוא די חסין, אלא אם אתה מכיר סעיף בחוק שמגן עלי בכל זאת.

עריכה אחרונה על ידי vainles
פורסם

המוסך בפירוש המליץ לך להחליף מיכל עיבוי. אתה רוצה לתבוע אותו על כי לא הכריח אותך להחליף? או שמא על זה שהמשכת לנסוע גם לאחר נורות האזהרה וההתחממות הגדולה, וחדלת רק כאשר הרכב שבק חיים?!

במקום להגיש תביעת שווא קח את המקרה כשיעור לחיים.

פורסם

מה יהיה עם הערות על התביעה?

אני לא רץ להגיש תביעות נגד אף אחד בגלל זה אני כותב לכם פה, כדי להבין יותר טוב איפה אני עומד.

ועוד פעם, אני ממש ממש לא האשמתי את המוסך שהמליץ להחליף מיכל אלא את המוסך שלפניו, זה שלא ראה כלל את הבעיה.

פורסם

המיקרה שלך לא כה מורכב.אז יהייה לך מנוע +רישיון ב:4 אלף וחמש מאות.מן הסתם מעתה תקפיד על נושא ההתחמות ברכב: תבדוק כל פרק זמן את מיכל העיבוי וגובה המים, תוסיף רק מים ירוקים מתאימים ,תוודא שכל הצינורות מים מוליכים היטב ואינם סדוקים .שיהייה ב ה צ ל ח ה !

ולגבי התביעה: כן, ניתן לתבוע את :1.המגרש ="המוכר" 2.מכון הבדיקה .כיצד? בתביעות קטנות .לעניות דעתי צירוף הנסיבות שתיארת מעלה חשד שמכרו לך רכב לא תקין .

• תוכן חדש...