Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם פונטו, גם 2010, גם דיינמיק, גם של משה והיא בכלל בראבו :roflmao:

[ATTACH=CONFIG]410507[/ATTACH]

לא התעמקתי במודעה לא שמתי לב בכלל שמדובר בבראבו :roflmao:

כמו שמשה כבר אמר זה מראה על הרמה של הידע המקצועי שלהם , אבל בתור שירות מכירות זה יכול לעבוד נהדר.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה אנשים אתה מכיר שיש להם בצד 60 אלף שקל במזומן להפקיד בבנק, שמשעמם להם ובא להם סיבוב על קורולה 2008? במילים אחרות, יהיו כניראה כמה בודדים כאלו אבל לא בכמות כזו שתפגע בפעילות העסקית כפי שאף חנות בגדים בארה"ב לא פשטה את הרגל ממדיניות של החזרת בגד גם אחרי חצי שנה.

כפי שרשמתי, אני לא מכיר את התקנון, ואני בטוח שהם חשבו על התסריטים הללו. ברור שגם אם יש החזרים מסוימים זה כדאי להם, אלא אם כן ישנו רף מסוין של החזרים שהוא כבר גבוה מידי, בארה"ב התרבות הצרכנית פחות נצלנית מזו שבארץ, כי בארץ אין אמון בעסקים (בצדק).

כמוכן רשמתי שהרעיון הזה הוא טוב אך חסר. אני בטוח שיש מנגנון בקרה, כמות קילומטרים שמותר לעבור בחמישה ימים הללו, דמי החזרה, או וואט אבר... על כל פנים, המיזם בהחלט עונה על צורך, של שני הצדדים, מעניין לראות איך זה מתקדם, אני מאמין שזה ישחק יפגע בעיקר בחברות הליסינג והטרייד-אין, ומעניין ואם יקומו מייזמים דומים ומתחרים.

פורסם
בארה"ב התרבות הצרכנית פחות נצלנית מזו שבארץ, כי בארץ אין אמון בעסקים (בצדק).

יש מקום ששני הדברים האלה נפגשים. כשישראלים הולכים לעבוד לתקופות קצרות בארה"ב, ו"שוכרים בחינם" מוצרים בשווי אלפי דולרים.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
כפי שרשמתי, אני לא מכיר את התקנון, ואני בטוח שהם חשבו על התסריטים הללו. ברור שגם אם יש החזרים מסוימים זה כדאי להם, אלא אם כן ישנו רף מסוין של החזרים שהוא כבר גבוה מידי, בארה"ב התרבות הצרכנית פחות נצלנית מזו שבארץ, כי בארץ אין אמון בעסקים (בצדק).

כמוכן רשמתי שהרעיון הזה הוא טוב אך חסר. אני בטוח שיש מנגנון בקרה, כמות קילומטרים שמותר לעבור בחמישה ימים הללו, דמי החזרה, או וואט אבר... על כל פנים, המיזם בהחלט עונה על צורך, של שני הצדדים, מעניין לראות איך זה מתקדם, אני מאמין שזה ישחק יפגע בעיקר בחברות הליסינג והטרייד-אין, ומעניין ואם יקומו מייזמים דומים ומתחרים.

אוהו כמה שאתה טועה לגבי ארה"ב. נצלנים, בכיינים ומתייחסים למוכרים בהתנשאות. כמעט כמו פה (רק שפה הבכיינות ברמה נמוכה יותר)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...