Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

במסגרת קורס בלימודים, אנחנו מבצעים פרויקט על הרשיומט. אני כמעט בטוח שבפורום הזה יש אנשים שיצא להם להשתמש במערכת הזאת.

לאלה שהשתמשו במערכת לפחות פעם אחת, אשמח אם תוכלו לתת לנו כמה דקות כדי למלא את השאלון הקצר הבא:

https://docs.google.com/forms/d/1WomaKKgz3bketREi09xACn0WRSI72Ij6D-XFa2CHbKc/viewform

תודה רבה :-D

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

שמחתי לעזור. רק אתמול השתמשתי ברשיומט

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם (נערך)

תודה רבה לכם :-D.

לי זה נראה כמו עזרה בקידום השימוש ב"כספומטים" הללו.

לא זאת לא הכוונה, זה פשוט לפרויקט בקורס "הנדסת גורמי אנוש". צריך לבחור במערכת אדם-מכונה, וזאת הייתה הבחירה שלנו. :-?:-?

פורסם
לי זה נראה כמו עזרה בקידום השימוש ב"כספומטים" הללו.

נכנסת בכלל לסקר או שאתה סתם מחפש להציק לפות"ש?

שיהיה בהצלחה עם הפרוייקט.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

היי חברה,

במסגרת הקורס אנחנו כעת צריכים לבנות "אב טיפוס" חדש לרשיומט (בPowerPoint).

אני צריך את עזרתכם.

לגבי מחירי הטפסים, יצא לי להנפיק טופס "מידע לנהג" וטופס "מידע אודות רכב" שניהם עולים 10 ש"ח.

מישהו יודע מה המחירים להנפקת רישיון נהיגה ורישיון רכב?

כמו כן, שמעתי שדרך המכונה הזאת ניתן לשלם על הרישיונות, מישהו יכול לתאר לי מה המסכים/שלבים שעוברים בהם בתהליך הזה?

(למשל מסכי תהליך הנפקת טופס "מידע אודות רכב" הם: 1.הזן מספר רכב 2.הזן מספר ת.ז. 3.הכנס כ.אשראי 4.חתום 5.אישור 6.הוצא טופס )

אני מתאר שזה אותו דבר פחות או יותר (כנראה השוני רק בניתונים שמזינים למערכת) , אני רק מעוניין לוודא זאת.

תודה

פורסם

אמנם סה"כ קורס, אבל כבעל נסיון בעולם מערכות המידע הייתי ממליץ לך בחום ללכת ולהתנסות בעצמך במערכת וכן לקחת קצת תמונות

(גם אם זה אומר עכשיו למצוא מישהו שצריך לשלם טסט)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם (נערך)

^

אני לומד לאותו תחום.

כבר הלכנו כמה פעמים והתנסינו במערכת, והשתמשנו בשתי הפונקציות מה-4 (הנפקת מידע אודות רכב ומידע לנהג).

וצילמנו תמונות רגילות, ו-ווידאו של תהליך ההנפקה...

ראינו שבהנפקת רישיון נהיגה המערכת מבקשת ת.ז. ושנת לידה ובהנפקת רישיון רכב המערכת מבקשת אותם ניתונים כמו בהנפקת טופס מידע אודות רכב. (רק לא המשכנו את התהליך עד הסוף, כי כבר הנפקנו שני טפסים (סטודנטים :roll:) )

פורסם

עבודה יפה, אם כך זה אמור להספיק. בנה את המסכים שראית לפי פרטי המידע שראית, במסכים שאין לך את פרטי המידע חשוב מה חובה למלא שם ומה בנוסף כדאי לשאוב מהמסכים האלה. עדכן אותנו בתמונות בסוף ;)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

^

תודה, אעדכן כשנסיים.

מקסימום אציג סתם מחירים, רק רציתי לעשות את זה כמה שיותר מדויק.

על הדרך, למישהו יש הצעות שיפור? אולי יש משהו שלא חשבנו עליו, נשמח לשמוע.

• תוכן חדש...