Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניה ישירות מהיבואן או קניה 0 קילומטרים מחברות הליסנג

אני מעוניין לקנות גולף 1.2. קיבלתי הצעה מהיבואן עם מספר הטבות (מאחר והם לא נותנים הנחות כספיות). במקביל קיבלתי הצעה של אחת מחברות הליסנג לאותוהרכב עם 0 ק"מ שעלה על הכביש לפני כחודש.

הפרש המחיר הוא של כ- 10000 ש"ח

בחברת הליסנג טוענים שהרכב לא נחשב ברישומים חברת ליסנג או השכרה

האם זה נכון או לא?

מצד שני היבואן טוען שהאחריות לחברה כזו היא רק שנתים והם טועניםשהאחריות היא 3 שנים.

האם מישהו יודע יותר פרטים?

האם עדיף לקנות ישירות מהיבואן או דרך חברת הליסינג\ השכרה?

תודה

פעם ראשונה שהיתה לי טויוטה יאריס, וזו הפעם האחרונה שתהיה לי טויוטה!

פורסם

אין העדפה, זה מה שאתה רוצה ומה שמציעים לך.

אבל מה זה טוענים, אומרים וכל מה שרשמת? אתה לא עושה עסקה בע"פ אלא בכתב. כל עוד חברת הליסינג נותנת לך את כל מה שאתה רוצה בכתב כולל אותיות קטנות והעסקה בסדר מבחינתך אז לך על זה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אם אתה הולך למכור את הרכב במהירות, אתה עלול להפסיד את המכנסיים.

אם אתה מסוג האנשים שמחזיק רכב 4-5 שנים, אז עדיף לך ללכת על העסקה של 0 ק"מ.

עוד אופציית ביניים, היא לבוא עם ההצעה של חברת הליסינג לאולם התצוגה, לקבל הנחה נוספת ועוד אבזור ואולי גם טיפולים על חשבון היבואן, ולקנות ישירות ממנו. כמובן שהם לא יתנו לך בדיוק את כל 10 אלף השקלים שחוסכת חברת הליסינג, אבל מצד שני, בכ"ז אתה תהייה יד ראשונה ולא יד שנייה מחברה.

פורסם

במקרה הזה העיסקה של הליסינג לא נשמעת לי אטרקטיבית כל כך.

אתה מקבל רכב עם "כתם" ליסינג ככל הנראה (לא ברור לי אחרת איך הרכב כבר עלה על הכביש ורשום על יד פרטית, אלא אם כן הוא לא 0 ק"מ) עם יד נוספת, פחות מאובזר וכל זה בהפחתה שנמוכה מ10% מהמחירון הרשמי.

אם היה מדובר ברכב שמחירו נמוך מ100K, הדברים היו נראים אחרת, כי במקרה הזה הסכום הריאלי יתקרב מהר יותר לאחוז הפחתה בעקבות הרישום ברישיון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...