Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שוקלים לקנות סיטרואן c4 פיקאסו יד שנייה שנת 2011 עם 49,000 ק״מ הרכב הוא בבעלות ליסינג יד ראשונה.

עד כה כל מי שאפילו הזכרתי לידו את השם סיטרואן אמר לי להתרחק, מה דעתכם? לכאורה הרכב נראה במצב מעולה עם קילומטרז׳ נמוך ובתור רכב הוא בדיוק מתאים לצרכים שלנו.

אשמח לתגובות

תודה

פורסם

רכב נהדר אצלנו שימש כרכב עבודה וסבל מבלאי יותר מהממוצע בעיקר בכיוון הגיר הרובוטי , די אמין התחשב במה שעבר .

באיזה מנוע מדובר ובאיזה גיר ?

מה שכן רכב נוח זריז מאובזר די.

תתרחק מעצות שכאלה רובם מקנאים ובורים ברכבים.

פורסם

יש מעט מאוד כאלה עם גיר אוטומטי סטנדרטי.

הגיר הרובוטי הוא לא בעייתי וניתן להתרגל אליו. מנוע ה-2 ליטר הוותיק הוא אכן יותר אמין מ-1.6 החדש והחזק יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דגם 2000 סמ"ק אוטומט מזדקן ונעלם.

אני נוהג בשנה האחרונה ב 1.6 רובוטי 2010 (אפילו פירסמתי סקירה היום בפורום כללי כאן :wink:), תמורה נהדרת לכסף.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם
כמה הציעו לכם אם אפשר לשאול?

הציעו לנו 80 לקנות ב-80 ומשהו אלף. הם גם נותנים שנתיים אחריות על כל המערכות המכאניות, מלבד המחשב. האם המחשב בעייתי במיוחד? האם התיקונים שלו יקרים מאוד?

תודה לכולם!

פורסם

תקראו את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?548766-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%28%D7%9B%D7%9E%D7%A2%D7%98%29-%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%95%28%D7%91%D7%A2%D7%A8%D7%9A%29-26000-%D7%A7-quot-%D7%9E-%D7%A2%D7%9D-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C4-Picasso&highlight=%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F

כנראה שהשד לא כל כך נורא.

אבל זה כן רכב שדורש קצת יותר תשומת לב מאיזו מכונית יפנית פשוטה וכן דורש תחזוקה מקצועית במוסך שמכיר את הרכב טוב ולא מפחד. יש הרבה מוסכים כאלו שמומלצים בפורום, אז כנראה שגם מזה לא צריך לפחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...