Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אנחנו בחיפוש אחרי רכב חדש וחבר הפנה אותי לאתר של חברת מוטודיל וטען שיש שם מחירים ממש זולים שמוגדרים כקנייה קבוצתית.

ואכן , המחירים שהם מצהירים שם הרבה יותר נמוכים משאר המקומות.

האם יש למישהו ניסיון איתם?

תודה

פורסם

זה מה שנקרא יד1 0 קילומטר מליסינג.

אתה מקבל רכב בזול מחברת ליסינג, הרכב לא נסע בכלל אבל אתה מאבד 1 ומקבל כתם של ליסינג ברישיון. יש הרבה דיונים וויכוחים כמה זה שווה וכו' זה תלוי בהנחה ובכמה זמן הרכב יישאר אצלך כנראה בסופו של דבר.

פורסם

הרכב מיועד לטווח ארוך אז מהבחינה הזאת זה נראה לי עסקה משתלמת.

האם יש למישהו פה ניסיון איתם? מישהו שבאמת רכש רכב דרכם ?

האם זו חברת ליסינג ספציפית?

פורסם

אני עובד עם מורה שגם רצתה לקנות מזדה 3. אצל היבואן עלה 134,000 ש"ח. באלבר עלה 117,000 ש"ח. קנתה ומרוצה. קיבלה אחריות וטיפול ראשון חינם.

תיגש לאלבר לאוויס,דעתי הם עובידם דרכם. גם תוכל רות הרכב ולבדוק אותו.

פורסם
אני עובד עם מורה שגם רצתה לקנות מזדה 3. אצל היבואן עלה 134,000 ש"ח. באלבר עלה 117,000 ש"ח. קנתה ומרוצה. קיבלה אחריות וטיפול ראשון חינם.

תיגש לאלבר לאוויס,דעתי הם עובידם דרכם. גם תוכל רות הרכב ולבדוק אותו.

מה שנמכר אצל היבואן במחיר הזה הוא הדגם המאובזר שקצת שונה מהבסיסי שנמכר בחברות הליסינג.

דווקא על ה-3 ההנחה קטנה יחסית משום שמדובר ברכב חדש ומבוקש יחסית.

קיה פורטה נמכרת ב-105K ופורד פוקוס בפחות מ-100, אותן משתלם לקנות בשיטה הזאת. כשההנחה קטנה זה פחות משתלם לדעתי.

פורסם

תמיד צריך להשוותאת הדגם הספציפי שמוצע באתרים ובחברות הליסינג למחיר אותו הדגם אצל היבואן (לא מחיר מחירון, מחיר לאחר מבצעי סוף שנה או מחיר לאחר מיקוח).

ישנם רכבים שהיבואן ישמח למכור במחיר קרוב מאוד למחירי האפס קילומטר (דגמים לא מבוקשים כמו פורטה, קרוז, פלואנס בנזין).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הרכב הקוד מזדה 3 קנתה מהיבואן.

כעת הסוכנות לא רצו לעשת שום הנחה.

הרוויחה 17,000 ש"ח אותם הייתה מאבדת בשנה הראשונה .

בכל מקרה קיבלה תוך יומיים ומאד מרוצה.

• תוכן חדש...