Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי במסגרת עבודתי סעפת פליטה מקורית לרכב שלי. אז יש לי אחת ספייר וחשבתי שאולי אוכל לשחק איתה קצת. אני יודע שקיים תהליך שנקרא פורטינג שהוא בעצם תהליך של החלקת והרחבת המעברים בסעפת. חשבתי להתאמן ולנסות לבצע תהליך זה. השאלה היא איך לבצע את זה ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
קיבלתי במסגרת עבודתי סעפת פליטה מקורית לרכב שלי. אז יש לי אחת ספייר וחשבתי שאולי אוכל לשחק איתה קצת. אני יודע שקיים תהליך שנקרא פורטינג שהוא בעצם תהליך של החלקת והרחבת המעברים בסעפת. חשבתי להתאמן ולנסות לבצע תהליך זה. השאלה היא איך לבצע את זה ?

שמוליק

פורטינג עושים לסעפת יניקה לא לפליטה..... וגם אם תעשה פורטינג ליציקה יקח לך שניייייםםםםם......

קו---------------------------------------

פורסם
פורטינג עושים לסעפת יניקה לא לפליטה..... וגם אם תעשה פורטינג ליציקה יקח לך שניייייםםםםם......

ואלה ?

חשבתי שעושים גם לסעפות פליטה.

טוב, תודה

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

היי,

דבר ראשון, תתחדש!!!

דבר שני, נסה להשיג עוד אחד, חבר את שניהם, ו... וואלה (יש להגות במיבטא צרפתי כבד) יש לך חנוכיה!!!

מתנה ניפלאה, לכבוד חג החנוכה הקרב ובא, אותה תוכל להעניק בסעודת החג לחותנת העתידית!!!

:wink:

(רק אל תגיד לה מאיפה קיבלת את הרעיון, שלא ינסו להיתנקש גם בי)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

היי,

דבר ראשון, תתחדש!!!

דבר שני, נסה להשיג עוד אחד, חבר את שניהם, ו... וואלה (יש להגות במיבטא צרפתי כבד) יש לך חנוכיה!!!

מתנה ניפלאה, לכבוד חג החנוכה הקרב ובא, אותה תוכל להעניק בסעודת החג לחותנת העתידית!!!

:wink:

(רק אל תגיד לה מאיפה קיבלת את הרעיון, שלא ינסו להיתנקש גם בי)

גילי

ואם המנוע שלי הוא V6 ? :wink:

סתם.

בהקשר לנושא. האם יש חומר שמוריד פיח במהירות ?

שמוליק

פורסם
ואם המנוע שלי הוא V6 ? :wink:

סתם.

בהקשר לנושא. האם יש חומר שמוריד פיח במהירות ?

שמוליק

סנט מוריץ מסיר שומנים...

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...