Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לרכוש טויטה קורולה יד2, דגם כלשהו בין השנים 2007-2010,

האם ישנם הבדלים משמעותיים בדגמי של הGLI בשנים השונות ?

שיפורים/תוספות משמעותיות בשנתון כלשהו ?

תודה.

פורסם

ב-2007 שווק דגם אחר, ב-2008 ובתחילת 09' שווק הגיר הרובוטי שאני אישית ממליץ להימנע ממנות, ב-2010 הגיעה מתיחת פנים.

לכל ה-GLI מערכת מקורית עם שליטה מההגה וגם בקרת אקלים. מ-2008 היא גם קוראת MP3.

לגבי אבזור בטיחותי, אני לא זוכר מתי הקורולה קיבלה בקרת יציבות כסטנדרט ואני אישית הייתי מנסה לבדוק אולי אפילו מול היבואן מתי בדיוק היא הפכה לסטנדרט - מדובר באבזור בטיחותי סופר חשוב.

מלבד בקרת היציבות אני לא זוכר שהיה משהו משמעותי.

פורסם

אני ממליץ לבדוק טוב טוב לפני ש"נופלים" על גיר רובוטי חד מצמדי של טויוטה. אמנם לוקח זמן להתרגל אליו, והנהיגה בו מצריכה כישורים של נהיגה ברכב ידני (אבל לא רישיון לידני), אבל הגיר הזה מאוד חסכוני בדלק. קשה למכור אותם, אבל המחיר בקנייה ירד בהתאם. אני רק לא יודע איך הוא מבחינת אמינות לאורך זמן, אבל אחרי שנה ומשהו ירדו מהעניין.

פורסם

באמצע 2010 היתה מתיחת פנים לדגם, כדאי כבר לקחת כזו. (מראות מתקפלות, בגאז' נפתח משלט, AUX, USB וכו' )

בשבוע שעבר רכשתי רכב כזה עבור אמא שלי, יש מבחר לא רע בשוק ועם נתונים יפים מאוד . אני תפסתי 2010 יד 1 עם 11 אלף ק"מ בלי שריטה ,GLI פרטית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...