Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בעוד כשנה ארצה להחליף לרכב יותר מעניין ומהנה לנהיגה אבל שלא ימשוך יותר מדי תשומת לב ולא גדול.

2 הרכבים שבכותרת מצאו חן בעיניי אבל בשביל לא לפתח ציפיות רציתי לברר קודם אם המכוניות הללו אמינות. אגב הן בנויות על אותה פלטפורמה אז בעיות באחת בהכרח יהיו גם בשנייה?

אשמח לחוות דעת :)

פורסם
רק בעוד שנה אתה רוצה להחליף רכב וכבר מעכשיו אתה מברר?

על איזו איביזה קופרה אתה מדבר? 6L או 6J?

6J.

צודק הגזמתי קצת, בערך עוד כמה חודשים (עד חצי שנה). אני פשוט רוצה לדעת מראש פחות או יותר כיוון ואילו רכבים לפסול מהתחלה.

פורסם

הקופרה הנוכחית (6J) צוידה במנוע ה-1.4 עם טורבו וסופר צ'ארג'ר.

יש לא מעט סיפורים על מנועים שהלכו בדגם הזה ועל רגישות המנוע לשיפורים.

בנוסף, הקופרה הזאת מגיעה עם גיר אוטומט בלבד.

אני באופן אישי הייתי הולך על הקופרה הקודמת (6L) עם המנוע 1.8T הוותיק והאמין.

גילוי נאות: הייתה בבעלותי קופרה 2008 ונהנתי מכל רגע.

פורסם

לחבר יש איביזה קופרה 2013,יצא לי להוג בה כמה פעמים...מכונה מטורפת (יחסית למה שאני רגיל כן?).

קצת רועדת בתחילת נסיעה,כנראה בגלל הגיר ואכן היו בעיות עם המנוע אבל בעיקר בגלל שאח שלו מושך את הרכב לקצה גבול היכולת בכל נסיעה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הקופרה הנוכחית (6J) צוידה במנוע ה-1.4 עם טורבו וסופר צ'ארג'ר.

יש לא מעט סיפורים על מנועים שהלכו בדגם הזה ועל רגישות המנוע לשיפורים.

בנוסף, הקופרה הזאת מגיעה עם גיר אוטומט בלבד.

אני באופן אישי הייתי הולך על הקופרה הקודמת (6L) עם המנוע 1.8T הוותיק והאמין.

גילוי נאות: הייתה בבעלותי קופרה 2008 ונהנתי מכל רגע.

שמעתי גם את הסיפורים על מנוע ה1.4 שנמצא באיביזה, פולו ושירוקו בשביל זה פתחתי את השרשור בשביל לשמוע מבעלי ניסיון האם באמת היו תקלות כאלו ברכבם.

ואגב הקופרה מגיעה עם גיר רובוטי DSG7 שגם עליו השמועות רצות אבל שוב אני רוצה לשמוע את אותם התקלות ממקור ראשון מאנשים שחוו זאת (מקווה שלא).

העיצוב של הקופרה הישנה 6L קצת פחות חביב עלי בעיקר בגלל הצורה הבועתית של אחוריי הרכב ומה גם מדאיג אותי לרדת בשנתון.

פורסם
לחבר יש איביזה קופרה 2013,יצא לי להוג בה כמה פעמים...מכונה מטורפת (יחסית למה שאני רגיל כן?).

קצת רועדת בתחילת נסיעה,כנראה בגלל הגיר ואכן היו בעיות עם המנוע אבל בעיקר בגלל שאח שלו מושך את הרכב לקצה גבול היכולת בכל נסיעה.

ידוע לך איזה בדיוק בעיות היו עם המנוע?

פורסם

גם המנוע המדובר הוא מועד לפורענות וגם הגיר המדובר הוא מועד לפורענות.

לדעתי זו הרפתקה גדולה מידי עם סיכון גדול מדי, במיוחד כאשר אוטוטו נגמרת האחריות על הקופרות עד סוף 2012.

בתקציב של 100K יש גם אופציות אחרות.

פורסם
גם המנוע המדובר הוא מועד לפורענות וגם הגיר המדובר הוא מועד לפורענות.

לדעתי זו הרפתקה גדולה מידי עם סיכון גדול מדי, במיוחד כאשר אוטוטו נגמרת האחריות על הקופרות עד סוף 2012.

בתקציב של 100K יש גם אופציות אחרות.

אשמח אם תוכל לשתף אותנו באופציות האחרות :)

פורסם

אם יש לך חיבה גם למותג אז חפש לאון FR או לאון 1.8 ידנית.

אם לא חייב סיאט, אתה יכול לחפש אופל קורסה OPC, אלפא מיטו תלתן ירוק, רנו קליאו ספורט וכו'.

אבל חכה לתגובות נוספות, בטוח יש פה יותר מבינים ממני בחלופות.

פורסם
אם יש לך חיבה גם למותג אז חפש לאון FR או לאון 1.8 ידנית.

אם לא חייב סיאט, אתה יכול לחפש אופל קורסה OPC, אלפא מיטו תלתן ירוק, רנו קליאו ספורט וכו'.

אבל חכה לתגובות נוספות, בטוח יש פה יותר מבינים ממני בחלופות.

להחזיק אלפא זה לא עסק יקר?

האופל והלאון נשמעות הצעות מעניינות, אחקור קצת את הנושא. ובקשר לרנו קליאו, את הדורות הקודמים אני לא ממש אוהב והחדשות עדיין יקרות.

• תוכן חדש...