Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם בנוגע למערכת חדשה בסיוויק * תקציב של כ4.5K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני כבר הרבה זמן עם מערכת מובנית בהונדה סיוויק (06-החדשה) ומעוניין לשדרג.

אני שומע הכל חוץ מרוק והציפיות מהמערכת הם לכיוון SQ/

* כרגע יש לי מקדימה קומפוננט של מורל דוטק אוביישן.

* הזמנתי מאיביי מערכת מולטימדיה תואם מקור לסיוויק בכמעט 1300 שח (http://www.ebay.com/itm/291206062876?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT למי שמעוניין להציץ).

בנוגע לסאב ומגבר.. שוקל לקנות:

* סאב MacAudio WILDSTORM130 - עולה 700 שח (500 וואט בכללי)

* מגבר JBL GTO1004 - עולה 900 שח (600W RMS)

1. קודם כל אני אשמח לקבל תגובות אם המערכת סבבה ושהכל מתאים להכל..

2. אם יש לכם הצעות לסאב שיותר טוב במחיר נמוך יותר אני אשמח לשמוע כי קצת כבד עליי ומנסה לצמצם איפה שאפשר בלי לפגוע באיכות.

3. לגבי ההתקנה נאמר לי שההתקנה של הסאב עם המגבר ומערכת המולטימדיה כולל חיווט זה כ850 שח.. המחיר סביר? וכשהולך אליו שנדע בנוגע לחיווט ההבדל בין 4 גייג' ל8 משמעותי?או שזה רק במידה וארצה לשדרג אותה בעתיד

תודה מראש לעוזרים,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מערכת פשוטה שיודעת לעשות הכל אך מבחינת איכות צליל היא דומה למערכת מקורית,אין למערכת הזאת שום קשר לאיכות סאונד נקיה.

מוצר סיני בכל זאת...

Scan Speak

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי תראה כרגע כבר הזמנתי את זה כך שזה פחות רלוונטי ובמקרה הצורך אולי בעתיד נשדרג.

בוא נראה איך אפשר להסתדר עם הHU הזה ולהוציא תמיטב מבחינת כל השאר

הזמנתי גם ת'מגבר

JBL GTO1004.. וכרגע אני בהתלבטיות לגבי הסאב אם לקחת ב700 שח את המאק אודיו

WILDSTORM130 או

JBL GT5-1204BR ב570 שח (בהתאם לשאר הרכיבים שציינתי ולרצון בSQ)

בלי קשר לגבי החיווט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת מעדיף שלא .. שלא ניתקע עם משהו מחרטש

אלא אם כן יש משו חדש דנדש

והמאק אודיו עולה 700.. אם יש משהו מצויין בקצת פחות אז בכלל טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חדש לא הייתי קונה אף אחד מהם,הייתי חוסך ומביא משהו יותר טוב.

חיפשת SQ? יש סאב SQ טהור ביד שניה בתקציב שלך (לא זוכר אם הוא נמכר עם תיבה) בכל מקרה משהו ששווה,סאב של פירלס XXLS!

ממליץ עליו.

Scan Speak

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסי,

תקפיד בבקשה על אופי הכתיבה שלך ותשדל לא לרשום דברים כמו "תמגבר" אלא "את המגבר"

תקפיד להשתמש במונחים יותר מקצועיים - אני לא מכיר מגבר "מחרטש"

וכך הלאה.

אני רוצה להמנע מלנעול שרשור בגלל שפה.

תודה,

אדי

ולגבי המאק או הJBL

מאק אודיו הם בכל זאת מגיעים מבית גרמני טוב וJBL הם חלק מקונצרן הרמן תעשיות (הרמן קרדון) אבל ברמות המגברים האלה אפשר לאמר שהאחד נבלה והשני טרפה או במילים אחרות - תבחר במגבר החזק יותר מבין השניים, עם פחות אחוזי עיוות ויחס אות לרעש גבוה יותר (תביט בנתונים של המגברים - THD, SNR ונתון כוח ב4 אוהם לערוץ בוואט RMS )

אבל לפי מה שאני רואה זה שרשור של נסיון לאכול עוגה ולהשאירה שלמה - אתה מנסה לצמצם עלויות ולמקסם איכות - לא הולך יחדיו בדרך כלל.

מה גם שישנה כאן מגמה מסויימת של לקבל הצעה\ביקורת ואז לאמר כן אבל כבר עשיתי - בוא נראה מה קורה הלאה.

ציוד חדש בתקציבים האלה - אולי באמת עדיף כבר שתשאר עם מה שיש כרגע, תחסוך ותשדרג בצורה נכונה וראויה בעתיד.

לבינתיים - תגיע למפגשים, תשמע מערכות - תקבל קצת יותר מושג לגבי מה תרצה לעשות בעתיד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

lanosforce,

קודם כל אני מקבל את הדברים ואשתדל מעתה לדבר בצורה נאותה ומכובדת יותר בפורום.

דבר שני, רציתי להגיד לך תודה רבה על התגובה המושקעת.

אני לא מנסה לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה, אלא למצוא את האיזון הטוב ביותר בין המחיר שמוציא לתמורה שאקבל.

אם אני אוציא 700 שח על סאב שנחשב מעט יותר טוב מסאב שעולה 500 (אבל כמעט לא מרגישים את ההבדל) אז מן הסתם שאעדיף לחסוך את זה.

בנוגע למגמה שציינת,

אני קצת ממהר לקנות את הרכיבים וכשראיתי שאין תשובה באשכול החלטתי ללכת עם ההרגשה ולהזמין מגבר (לגבי המערכת ציינתי מראש שהזמנתי אותה כבר).

בכל אופן, פנו אליי מהאתר שבו הזמנתי את המגבר ונאמר לי שהוא כבר לא במלאי והציעו לי באותו מחיר דגם מתקדם יותר -

JBL GTO804EZ .

מה דעתך? הציעו לי אותו ב930 שח (לאחר בדיקה לא מצאתי מקום שמוכר אותו בפחות מ1,050 שח).

דבר נוסף, אם היית במקומי והיית צריך לבחור סאב מבין השניים שציינתי על מה היית הולך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למגבר נראה שנתנו לך מחיר הוגן סה"כ

הוא מסוגל לספק בגישור כ200 וואט סה"כ אבל זה צריך להיות די והותר בשביל שני הסאב וופרים שציינת.

לגבי הסאב וופרים הם פחות או יותר בעלי נתונים כמעט זהים במובן ספיגת הספק ונצילות לכן התוצאות יהיו דומות מבחינת ההגברה - מה שיעשה כאן את ההבדל הוא בעיקר המהלך המכאני של כל אחד מהם, החומר ממנו עשויה הממברנה וכמובן התיבה.

אם מה שאתה מחפש זה דיוק ונקיון בצליל - תלך על האחד בתיבה האטומה מבין שניהם (אלא אם כן שניהם בפורטד אז תשכח מזה)

אם מה שאתה מחפש זה למצוץ מהם כמה שיותר הספק - תיקח את האחד בתיבה הפתוחה.

התיבה של הMAC נראית לחלוטין תיבת "שופוני" אם כי היה לי אחד דומה של אלפיין בתיבה שכזו ודווקא עשו על התיבה עבודה נהדרת.

JBL משקיעים בפורטים בתיבות המקוריות שלהם בדר"כ וזו הסיבה שאני נותן יתרון לסאב JBL

אבל אם אתה רוצה את הדיעה האמיתית שלי אז הנה היא באה -

זה אודיו לרכב - אתה לא קונה כאן חופשה באירופה

למה אני מתכוון? אתה קונה כאן ציוד שיכול להחזיק שנים ולא משהו שנגמר תוך שבוע והלך כל הכסף ונשאר רק הזכרון.

אז תקנה מלחתכילה משהו טוב! שווה להשקיע כאן יותר כי זה משהו שיכול לעבור איתך מרכב לרכב (אם תשמור על הציוד ותשתמש בו כראוי כמובן)

ההמלצה שלי תהיה -

המגבר סה"כ ראוי - ציוד סביר ביותר שיעשה את העבודה.

הסאב - הייתי משקיע כאן סכום כמעט כפול וממליץ לך בחום רב לשמוע את הARC10 של ARC אודיו - לדעתי במחיר שמציעים אותו כאן לחברי הפורום יש לו תחרות מאוד מאוד קטנה!

הייתי גם מציע לך סאב שאני מוכר הבעיה היא שאתה תצטרך מגבר לפחות פי שתיים יותר חזק רק בכדי להזיז אותו אז - ירדתי מזה.

יחידת ראש - חבל שלא התייעצת קודם אבל אם זה מה יש אז כנראה שיהיה לך עוד תלאי במערכת.

בגדול כרגע זה מה שיש לי להציע - כאשר תהיה לך מערכת שלמה ברכב - השלב הבא יהיה לבצע כיוונים ובידוד - דבר איתי בפרטי כשתגיע לשלב הזה ואנחה אותך אם תרצה להשקיע הלאה.

תבין - רוב האנשים, קונים את הציוד הפשוט, מרכיבים להם אותו ברכב, מכוונים כמו שמכוונים והם מבסוטים מכאן ועד השמיים - אתה נכנסת לקארספורום! כנראה שזה חשוב לך קצת יותר - אם כבר אומרים לך שזו השקעה לטווח ארוך - תיקח את הזמן ותחשוב - אולי כדאי לחסוך קצת ורק אז להשקיע.

אל תהיה פזיז\חסר סבלנות בתחביב הזה אם אתה אכן נדבקת בחיידק האודיו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה

קודם כל, לגבי המגבר אני אלך על הGTO804EZ .

לגבי הסאב אני אחשוב על זה קצת, ואראה אם יש צורך ללכת מראש על משהו יותר רציני (אני רוצה איכות ופחות להרוס אוזניים ככה שנראה לי שזה יספיק לצרכים שלי , והכיוון הוא הJBL אם כי אני קצת מפחד שיפגע מחפצים בבגאז').

נחכה לראות(או יותר נכון לשמוע) איך זה יהיה ואולי באמת נגיע גם למפגש אודיו להחכים קצת.

מקווה רק שזה שה-HU תואם מקור לא יפגע משמעותית באיכות, ושאהיה מרוצה מהתוצאה הסופית.

ושוב תודה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההמלצה על הARC10 היא באמת לאחר שהתרשמתי ממנו מאוד לטובה ולדעתי אם אתה מחפש סאב איכותי - זו ההמלצה הראשונה שלי למשהו שאפשר לקנות בארץ עד אלף שקלים (לא כולל תיבה אמנם אבל עדיין הסאב כסאב הוא פשוט הרבה מעבר למחיר בוא הוא נמכר)

נהדר - ההחלטה להגיע למפגשים ולהתרשם ולהתייעץ היא אחד הדברים שיתרמו לך הכי הרבה.

גמר חתימה טובה.

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...