Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין אפשרות לנסוע בתחבורה ציבורית במקום הרכב למקום?

האוטובוסים והתחבורה הציבורית במקרה הטוב נוסעים באותם נתיבים כמו הרכב, במקרה הרע (בעיקר המציאות שלנו כיום) נוסע באינספור איזורים נוספים, כך שלהגיע בזמן - רחוק מהמציאות שנות אור.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אין אפשרות לנסוע בתחבורה ציבורית במקום הרכב למקום?

מעדיף להשאר עם הפקקים וההונדה שעושה 9 ק"מ לליטר :roll:

Tuning:lol:

פורסם

אני חושבת שהסיבה לכך היא גם עבודות תשתית שנעשות בכביש 40,

לכיוון צפון ולדרום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני גר במרכז ראשון ועובד בצפון תל אביב.

כשאין פקק (בלילה) הנסיעה לוקחת לי, בהינתן סגנון הנהיגה שלי, 17 דקות.

אם אני יוצא מהבית בשעות העומס - המקסימום שמדדתי הוא 1:45 שעות. I shit you not. זה 105 דקות, 610% הבדל.

הפתרון שלי אישית - יוצא מהבית או עד 6:30, או אחרי 10:30. הייתי שמח לעבור לדו"ג ולקבל יותר גמישות בשעות, אבל אני מפחד.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

לא מבין מה אתה רוצה מאנשים שנוסעים בשמאלי בכביש הזה, יש הרבה פניות שמאלה, לרמלה, אח"כ ללוד, והם כולם עמוסות בשעה הזו. ואפשר כאן גם להזכיר את הנהג הישראלי שלא ייתן לאף אחד להכנס לנתיב השמאלי לפניו כדי לפנות שמאלה, ובשעות העומס אתה יכול לחכות למשיח עד שמישהו ייתן לך להכנס לנתיב, אז מה הפלא שאנשים כבר מעדיפים להשאר בנתיב השמאלי אם עוד 500 מטר יש להם פנייה לשמאל ...

פורסם (נערך)

3 פתרונות למצב: 1 - קטנוע 250 - 125 סמ"ק, אחזקה זולה, פרט לביטוח.

2 - תחבור"צ

3 - להמשיך לסבול ולהתלונן

אני לפני שנתיים הייתי במצב דומה, רחובות - יבנה.

בלילה - 10 דק', באוטובוס - 10 דק' הליכה+40 נסיעה, בפקקים ברכב - חצי שעה+בעיות חניה בעבודה.

קניתי piagio xevo 250, בום, 12 דקות מדלת ועד שאני מעביר כרטיס, כולל ללבוש מעיל וקסדה ולהוריד אותם, וזה היה בימים הראשונים שלי כרוכב.

היום אני מניח שזה יהיה מהיר אף יותר, אבל אני כבר לא רוכב ביומיום ולא עובד ביבנה :D

נ.ב.

אם נראה לך שאופנוע כבד בפקקים זה כיף - אתה חולמת, אולי רק הNC700, אבל לא הייתי קורא לו אופנוע, וגם לא כבד.

בפקקים יומיומים קטנוע הוא פתרון הרבה יותר הגיוני, ומדרגות הביטוח דוחפות אותך ל250 סמ"ק, אם מדובר רק על הנסיעה הנ"ל גם 125 איכותי יספיק.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תצא בשעות שיש פחות עומס. תגיע יותר מוקדם, שב לשתות קפה ולקרוא עיתון ותגיע רגוע לעבודה. האוויר גם נקי יותר בשעות הבוקר המוקדמות כי עוד אין הרבה מכוניות.

זה מה שאני עושה, אבל באזור מגורים אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...