Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני התחלתי לשתות קפה (טיפה באיחור של כ 15 שנה.) אני בן 31.

אני מעדיף מכונת קפסולות.

עכשיו ניתקלתי ב 2 חברות. פאוזה ואספרסו קלאב.

אתה קונה קפה. ומקבל מכונה.

מי יכול להמליץ על אחת מול השניה.? יתרונות של כל אחת.?

אני שותה כוס ביום. וני מעריך שבמידה ותהיה מכונה. זה יגיע ל 3 כוסות ביום.

ההצעה של אספרסו קלאב.

99 שקל = 50 קפסולת לחודש + מכונה בשם נאוטילוס (קפסולות של קופילטי)

או טיפה יותר ומכונה בשם קפסולינה. (היא אמינה??? טובה?? )

התחייבות לשנה. + אחריות מלאה.

ההצעה של פאוזה.

115 שקלים = 50 קפסולות + מכונה שנקרא מגניפיקו (קפסולות של לווצה) (מכונה שלי בסוף השנה)

250 שקלים = 100 קפסולות + מכונה שנקראת מיני אופיס / סווטי (מכונה בהשאלה. לא שלי)

היתחייבות לשנה + אחריות

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מכיר גם אותה, אני לא מחפש לקנות מכונה ב500-800 שקל. ועוד קפסולות בעוד 100-150 שקל

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שרשור שפתח בזמנו מתן על אספרסו קלאב. לתשומת ליבך.

אם בא לך לקרוא קצת המלצות, הנה שרשור שבו התייעצתי גם אני לגבי מכונה, אמנם קנייה ולא מסלול תשלום חודשי, אבל בכל מקרה היו שם כמה הסקות מעניינות. (המכונה, אגב, לא נקנתה בסוף, אבל זה סיפור לערב אחר).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

SPIRE, היה נחמד להזכר בחוצפה של אספרסו קלאב. פותח"ש כתב שהציעו לו התחייבות לשנה לאותו הדיל בדיוק. מעניין מה יקרה בתום השנה.

מר ג'ונס, כנראה שיש לך את הנאוטילוס, שלדעתי פחות מומלצת.

פותח"ש, אם אתה מתכוון לשתות הפוך ומשקאות עם חלב למיניהם, הטעם של הקפסולה הופך לטפל, הייתי מציע לך אפילו לבדוק את המכונה של שופרסל + מקציף שתקנה בעצמך. גם מחיר הקניה נמוך וגם מחיר הקפסולות נמוך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הדברים העיקריים שכדאי לשים לב אליהם הינם:

1. כמה BAR המדחס מוציא - אם זכור לי נכון בין 15-17 BAR זה הנתון הרצוי.

2. האם המכונה יכולה להשתמש גם בקפסולות וגם בקפה טחון?

3. מה שיטת הקצפת החלב? - יש הקצפה חמה, יש הקצפה קרה ובכל מיני שיטות.

4. מה גודל מיכל המים.

5. סוג הקפסולות והזמינות שלהן בשוק.

6. האם יש חיווי לטמפרטורה - מעל 90 מעלות והקפה נשרף.

מסביב לכך כמובן יש גם את כל הנושא הגנרי לרכישת מוצר חשמלי - אחריות ושירות, אמינות, בטיחות וכו' וכו'

כדאי גם לקרוא קצת על סוגי קפה, טיב קפה, מה משמעות של סוג הטחינה של קפה.

לי בזמנו היתה מכונה של דה-לונגי ב700 שקלים - שהיתה סה"כ לא רעה אבל מה שיש לי לאמר זה שבסופו של דבר חוץ מהקטע של השואו היא צברה אבק, רוב הזמן בבית אנחנו בכלל לא שותים קפה או תה אלא בעיקר מים או מיץ טבעי.

המכונה למיצים מפירות קשים עבדה הרבה יותר קשה ממכונת הקפה ועדיף שכך.

מכונות הקפה שיש היום הן קטנות מאוד קומפקטיות, המקציפים שלהם מעולים וקטנים גם כן והקפסולות נהדרות - ההמלצה היא בעיקר לנספרסו.

המלצה הכי חמה - קפוץ לחנות קפה טובה לקבל ייעוץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עשית סלט שלם בין מכונות ידניות (או חצי אוטומטיות) לבין מכונות של קפסולות. רוב הפרמטרים שאליהם דיברת לא נמצאים או שקופים למשתמש במכונת קפסולות שם את זורק קפסולה ומקבל קפה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

רק יכול להמליץ (כמו הרבה אחרים בפורום) על נספרסו ,

אני עם מכונה בת שנתיים - שלוש , עושה בממוצע 2-3 כוסות ביום , לא פחות.

אני משתמש במים של אקווה נובה לקפה שלי , אפס אבנית , אפס תקלות .

הקפה מצויין בסך הכל, המון טעמים ושירות מעולה .

בעיני , שווה כל שקל .

חברים שהיו להם מכונות כפולות דוודים ידניות עברו לנספרסו רק בגלל שזה נקי מעבודה , קפסולה והקפה מוכן ובסך הכל ברמה גבוהה וטובה.

מכאן והלאה - החלטה שלך .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

למד את לקח חברות הסלולר - אל תקנה בחיוב-זיכוי או התחייבויות דומות. סביר מאד שמהר מאד תגלה שהצריכה שלך פחותה מ-50 קפסולות בחודש - הכנת האספרסו ובעקר הניקוי אחריה הם התעסקות גם במכונות קפסולות + מקצף, בבוקר יותר נוח להכין נס, בערב יוצא לבלותת, ותצבור ערימה של קפסולות לא זולות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבין מה שפותח השרשור הציע, לא הייתי נוגע באף אחד מהם.

הייתי מציע לך, או את נספרסו (חלופה יקרה יחסית) או את המכונות הקפה של yellow, שבסה"כ זולות משמעותית.

לא מזמן הייתי בתחנת פז ובחנות הנוחות שלהם, והיה שם מבצע על מכונה הכוללת מקציף חלב (המכונה הראשונה מבין 3 המכונות שבקישור) ב400 ש"ח.

מחיר הקפסולות נוח ובזמינות גבוהה- בכל רשת yellow- המחיר הוא 110 ש"ח עבור 64 קפסולות, שזה 1.72 ש"ח לקפסולה.

השאלה היא כמה חשוב לך רמת מחירי הקפסולות/ זמינות הרכישה לעומת רמת האיכות והטעם?

אם הטעם ובאיכות בעדיפות ראשונה- נספרסו איניסה inissa החדש+ מקציף נפרד יעלה לך 850 ש"ח בחנויות בארץ/ 200 דולר ברכישה בדיוטי פרי (+200 ש"ח מתנה לרכישת קפסולות שזו הטבה שמקבלים רק בדיוטי פרי, אך מניסיון העבר, לקראת ר"ה/ פסח נספרסו יוצאת במבצע של 200 ש"ח מתנה גם לרוכשים בארץ).

אגב, הקפסולות של נספרסו לא זולות- נע בין 2.3 ל-2.7 ש"ח לקפסולה.

אם הטעם פחות חשוב, לך על המכונה של לוואצה מבית yellow, רוב האנשים לא ישימו לב להבדלי הטעם.

גילוי נאות: לנו בבית יש נספרסו (PIXIE), ויוצא לי לשתות לא מעט מהמכונה של לוואצה (מבית yellow). אין ספק שנספרסו עדיפים, אבל גם לוואצה טובים, ומספקים בהחלט למרבית האנשים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שני השנקל שלי-

אצלינו בעבודה יש מכונה וקפסולות של אספרסו קלאב.

לא ידוע לי על בעיות כלשהן בחיוב \ טיפול או כל דבר אחר (הייתה סתימה בצינורית של החלב, לקחו את המכונה והחזירו אחרי זמן סביר, לא זוכר כמה)

לגבי הטעם- אין לי מושג למה להשוות כי לא טעמתי נספרסו,

אבל 2 אנשים שבביתם יש מכונה וקפסולות של נספרסו טוענים בלהט שהטעם של אספרסו קלאב יותר טוב (הייתי מצפה שהם יצאו להגנת הבחירה שלהם, לא להפך).

אנחנו משלמים 1.7 לקפסולה, לא יודע בדיוק על איזה כמות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אהובות במיוחד קאגליארי (צהוב וחום), טנגו, ולפעמים מוקה.

• תוכן חדש...