Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא חסר בשוק מכוניות טובות תוצרת אחרת בסכומים דומים.

אני בעד להחרים את טורקיה, שונאי יהודים וישראל בעיקר.

אבל זה לא יעבוד,

חרם יעבוד רק כשתהיה תמורה כלכלית למחרים. אחרת למה שהוא יחרים? האידיאולוגיה בישראל נעלמה מזמן, כל אחד דואג לתחת ולכיס שלו בלבד. כך נוצרה גם הברבריות ותרבות הנהיגה הנפלאה שלנו.

הצרכן הישראלי רואה שחרם X יניב הנחה במוצר Y = חרם בלי לחשוב פעמיים.

אני מניח שאתה קונה רק תוצרת כחול לבן? או תוצרת כזאת שלא שונאת אותנו?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתם באמת חושבים שאם אנו לא נקנה טויוטה קורלה טורקית או יונדאי אי 10/20 אז הטורקים יהיו בבעיה רצינית?

לא חסרות מדינות באירופה שיקנו את הרכבים שלא קניתם בגלל החרם שלכם ויגידו לכם תודה רבה או יותר נכון, ימשיכו לקלל את היהודים.

דוווקא במקרה של הקורולה ויונדאי i10 ו-i20, ישראל היא השוק המשמעותי ביותר של הדגמים האלו בכל האיחוד האירופאי. מבחינת הקורולה למשל, השוק הישראלי מהווה כ-10% מכושר הייצור של המפעל בטורקיה וזה ממש לא משהו שאפשר לזלזל בו. יונדאי ישראל זה השחקן החזק ביותר באיחוד האירופאי של המותג הזה, ישראל מהווה בערך כ-9% מסך המכירות של יונדאי באיחוד האירופאי, שוב משהו שאי אפשר לזלזל בו.

חרם מאורגן (פרטי זו זכות כמובן) ברור שלא יהיה כאן ובכל מקרה האינטרסים הכלכליים בין שתי המדינות משמעותיים מידי בשביל שמישהו ירצה לפגוע בהם.

פורסם

אתם צריכים להבין שבמידה ועושים חרם כללי על מדינה, אז כל המוצרים שהיא מייבאת לא ימכרו פה, המשמעות של זה היא שחלק מהעובדים פה בארץ ילכו הבייתה מכיוון שיהיה להם פחות מה למכור.

אם ימכרו פחות טויוטה וימכרו פחות יונדאי, ז"א שהעובדים אצלנו לא ימשיכו לעבוד, במקום 5 עובדים בכל סוכנות במרכז של טויוטה ישארו 3.

הרי אם אתה לא מוכר, בשביל מה אני צריך אותך?

פורסם

אין לי שום מלחמה עם הטורקים ואין לי שום דבר נגדם אלא רק נגד ארדואן.

אני תמיד אעדיף תוצרת הארץ כי אני מעדיף שהשכן שלי יעבוד ויתפרנס לפני שאני מפרנס מישהו אחר (וממש לא מעניין אותי אם זה מפעל שמעסיק יהודים או ערבים. העיקר שהוא מעסיק ישראלים).

אני קונה תוצרת תורכית ועובד עם תורקיה. גם אין לי בעייה לנסוע לשם לענייני עבודה אבל לא אסע לשם לנופש כי לא מרגיש נוח ללכת לבלות אצל מנהיג שלא רוצה אותי.

אם אתם רוצים להחרים את תורכיה אז תחרימו את כל התוצרת האירופאית. תורכיה היא איזור התעשייה של אירופה ומשמשץ קבלן משנה להרבה מאוד מפעלים בכל מיני תחומים.

אל תשכחו שבכל מקום בעולם יהיו את אלה שלא יאהבו אותנו. אם נחרים כל אחד כזה לא נשרוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תורכיה היא בהחלט נושא הדגל של שנאת ישראל.

תומכת בדעאש ובחמאס.

מי שרוצה לטמון את הראש בחול - לבריאות.

לגבי עובדים בארץ - הם יעברו ליבואן אחר שימלא את מקומו של היבואן מתורכיה.

אני מחרים את תורכיה, את הטיסות הזולות, את מוצרי החשמל והרכבים.

יש מספיק יצרנים אחרים ולא צריך להתעקש, אולי תקנו מוצרים מחמאס בעזה?

Kia Niro 2017

פורסם
תורכיה היא בהחלט נושא הדגל של שנאת ישראל.

תומכת בדעאש ובחמאס.

מי שרוצה לטמון את הראש בחול - לבריאות.

לגבי עובדים בארץ - הם יעברו ליבואן אחר שימלא את מקומו של היבואן מתורכיה.

אני מחרים את תורכיה, את הטיסות הזולות, את מוצרי החשמל והרכבים.

יש מספיק יצרנים אחרים ולא צריך להתעקש, אולי תקנו מוצרים מחמאס בעזה?

אם אתה קונה טלויזיה שמיוצרת בטורקיה שעולה 4K ש"ח ויש תחליף לטלויזיה הזאת, משהו שמיוצר בישראל לדוגמא שעולה 4500 ש"ח אז בסדר אני אקנה תוצרת הארץ. גם אם הטלויזיה פחות איכותית וגם אם היא קצת יותר יקרה.

אבל כאשר אתה קונה רכב שעולה לך 70-100 אלף שזה סכום לא מבוטל בכלל, ויש לא מעט רכבים שמיוצרים בטורקיה ואתה מתכוון לחיות עם הרכב הזה 4-5 שנים...אז טורקיה לא צריכה להיות השיקול שלך. כי במקרה הזה לא תמיד יש חלופה איכותית ולא תמיד יש חלופה בטיחותית שזה מאוד מאוד חשוב ברכב ולא תמיד יש חלופה זולה כי הפרשים בין רכבים יכולים להיות של עשרות אלפי שקלים.

עכשיו אתה רוצה להגיד לי שאתה מוכן לשקול לקנות משהו לא טורקי בידיעה שהוא פחות בטיחותי?

אני לא אומר שהרכבים הנ"ל הם יותר בטיחותיים רק בגלל שהם מיוצרים או מורכבים בטורקיה, אבל במידה ואין חלופה זולה/בטיחותית...לפעמים אין ברירה ולפעמים השיקול לא צריך להיות כזה.

פורסם
אם אתה קונה טלויזיה שמיוצרת בטורקיה שעולה 4K ש"ח ויש תחליף לטלויזיה הזאת, משהו שמיוצר בישראל לדוגמא שעולה 4500 ש"ח אז בסדר אני אקנה תוצרת הארץ. גם אם הטלויזיה פחות איכותית וגם אם היא קצת יותר יקרה.

אבל כאשר אתה קונה רכב שעולה לך 70-100 אלף שזה סכום לא מבוטל בכלל, ויש לא מעט רכבים שמיוצרים בטורקיה ואתה מתכוון לחיות עם הרכב הזה 4-5 שנים...אז טורקיה לא צריכה להיות השיקול שלך. כי במקרה הזה לא תמיד יש חלופה איכותית ולא תמיד יש חלופה בטיחותית שזה מאוד מאוד חשוב ברכב ולא תמיד יש חלופה זולה כי הפרשים בין רכבים יכולים להיות של עשרות אלפי שקלים.

עכשיו אתה רוצה להגיד לי שאתה מוכן לשקול לקנות משהו לא טורקי בידיעה שהוא פחות בטיחותי?

אני לא אומר שהרכבים הנ"ל הם יותר בטיחותיים רק בגלל שהם מיוצרים או מורכבים בטורקיה, אבל במידה ואין חלופה זולה/בטיחותית...לפעמים אין ברירה ולפעמים השיקול לא צריך להיות כזה.

אתה רציני?

אין חלופות איכותיות לתוצרת תורכיה?

אני קניתי סקודה יטי ופאביה מעל 4 שנים - מאד מרוצה.

הבטיחות של יטי היא 5 כוכבים, איפה הבעיה?

חלופה זולה ואיכותית למי שחייב יפני\קוריאני זה קיה בזול, שברולט יותר בזול.

שארדואן יתחוב לתחת את כל מוצרי החשמל שהם לבטח לא בשורה הראשונה. אני בתהליך מעבר דירה ואני מבטיח לך שאני לא יקנה שום דבר מתורכיה.

אני קונה אסלות מאיטליה, מקלחונים מישראל, וחשמל מגרמניה - נורא כל כך?

לרכבים - יש מספיק חלופות יותר טובות וזולות- בוא לא נסחף.

שוב פעם - לא קונה מהאויבים של הארץ שלי - קשה לכם להיות פטריוטים??.

שום טיסה לא בטורקיש - אפילו אם עולה יותר!

מאחל לקמצנים להתקע בתורכיה באמצע הפגנה.

Kia Niro 2017

פורסם (נערך)

יש מספיק רכבים בעולם בסכומים האלה, שלא מיוצרים בתורכיה, ומספיק בטיחותיים..

כולה מדובר ברנו קליאו/פלואנס, הונדה סיוויק, טויוטה אוריס/ורסו/קורולה, יונדאי I20, סיטרואן ברלינגו, פיאט דובלו ופורד קונקט.

במחירים שאתה מדבר עליהם, 70-100K(חדש), מדובר בסך הכל ב 2 דגמים - I20 ורנו קליאו. באמת אין חלופות?

עריכה אחרונה על ידי thenewguy
פורסם

זה לא עניין של בטיחותי או איכותי,זה עניין של מוצא חן שבעיני הקונה רכב מסוים,מיצרן שהוא לא טורקי אלא מפעל ממוקם שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה רציני?

אין חלופות איכותיות לתוצרת תורכיה?

אני קניתי סקודה יטי ופאביה מעל 4 שנים - מאד מרוצה.

הבטיחות של יטי היא 5 כוכבים, איפה הבעיה?

חלופה זולה ואיכותית למי שחייב יפני\קוריאני זה קיה בזול, שברולט יותר בזול.

שארדואן יתחוב לתחת את כל מוצרי החשמל שהם לבטח לא בשורה הראשונה. אני בתהליך מעבר דירה ואני מבטיח לך שאני לא יקנה שום דבר מתורכיה.

אני קונה אסלות מאיטליה, מקלחונים מישראל, וחשמל מגרמניה - נורא כל כך?

לרכבים - יש מספיק חלופות יותר טובות וזולות- בוא לא נסחף.

שוב פעם - לא קונה מהאויבים של הארץ שלי - קשה לכם להיות פטריוטים??.

שום טיסה לא בטורקיש - אפילו אם עולה יותר!

מאחל לקמצנים להתקע בתורכיה באמצע הפגנה.

אתה הולך לפי פוליטיקה. ממש מזיז לי ארדואן.

זה שהוא מוציא שטויות מהפה שלו, לא אומר שצריך להחרים כל מה שמגיע משם.

אתה יודע שבמנות קרב לחיילים יש מים תוצרת טורקיה? אז מה, הם לא ישתו מים? אתה לא היית שותה את המים האלה באמצע לחימה בגלל אידאולוגיה?

זה שיש רכבים תוצרת גרמניה והקאנצלרית שלהם לא מנבלת את הפה שלה על ישראל {למרות שאלוהים יודע מה היא באמת חושבת}, זה לא אומר שהם לא שונאים אותנו? כנ"ל בריטניה וצרפת.

דרך אגב, לא פעם ולא פעמיים גינו את ישראל אנשים מהממשל הגבוה בבריטניה על מה שעשינו לעזה בצוק איתן, אז מה? לא תקנה שום דבר תוצרת UK?

ושוב דרך אגב, כולנו יודעים כמה אנטישמיות יש בצרפת ובהונגריה ומה הם באמת חושבים עליהם ולא רק האנשים הקטנים אלא גם כל הממשל שלהם, אז מה? לא תקנה רכבים משם?

בואו ניסע כולנו בסוסיטה וזהו.

וסתם שאלה, במידה ויש משהו תוצרת הארץ שעולה 1000 ש"ח ואותו הדבר בדיוק תוצרת טורקיה עולה 100 ש"ח, מאיפה היית קונה?

פורסם

הנחמה היחידה ברכבים טורקיים היא שאלו לא רכבים טורקיים אסלים, אלא רכבים צרפתים\יפנים\גרמנים. עדיין כתוב MADE IN TURKEY עם חרא פלסטיקה.

באמת שאם היה לי רכב טורקי, הייתי מתייחס אליו בזלזול הרבה יותר מרכב יפני\גרמני\אירופי אסלי אחר.

כמובן שלא הייתי מזניח, אבל האהבה לא הייתה כמו לרכב "מקורי".

הם פשוט שונאים, שונאים, שונאים אותנו.

פורסם
יש מספיק רכבים בעולם בסכומים האלה, שלא מיוצרים בתורכיה, ומספיק בטיחותיים..

כולה מדובר ברנו קליאו/פלואנס, הונדה סיוויק, טויוטה אוריס/ורסו/קורולה, יונדאי I20, סיטרואן ברלינגו, פיאט דובלו ופורד קונקט.

במחירים שאתה מדבר עליהם, 70-100K(חדש), מדובר בסך הכל ב 2 דגמים - I20 ורנו קליאו. באמת אין חלופות?

כנראה ששכחת טויוטה קורולה מטורקיה.

סוזוקי ספלאש מהונגריה {מבטיח לך שהם שונאים אותנו יותר מטורקיה}.

פורסם
כנראה ששכחת טויוטה קורולה מטורקיה.

סוזוקי ספלאש מהונגריה {מבטיח לך שהם שונאים אותנו יותר מטורקיה}.

רשמתי טויוטה קורולה. הונגריה? מדובר כאן בחרם על תוריכה, מהסיבות הברורות.

פורסם
רשמתי טויוטה קורולה. הונגריה? מדובר כאן בחרם על תוריכה, מהסיבות הברורות.

אלה הסיבות הברורות כי זה מפורסם בחדשות.

כנראה שאתה לא מודע למה שבאמת הולך בעולם ולא רק בטורקיה.

• תוכן חדש...