Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קראתי את זה יותר מוקדם היום - בפועל אני לא מסכים עם הנאמר.

א. מכיוון שאקזמפלר שמור לא נמכר במחירים האלו (לצערנו).

ב. מכיוון שגם אם עלות הקנייה מתאימה לאדם רגיל שיכול לקנות רכב ממוצע משנת 2010, עלות האחזקה היא שונה לחלוטין, בטח לא כזו המתאימה לאדם המוגדר "תפרן". :wink:

פורסם

רבות דובר ועוד רבות ידובר על מכוניות יוקרה בסכום התחלתי קטן.

לא מזמן היה דיון ארוך מאוד על רכב פאר יד-שניה במצב טוב שנדרש עליהן סכום גבוה בהרבה מהמחירון.

מדי פעם שומעים פה סיפור אימה על התלאות שעבר מישהו שחשב שהוא ידפוק את המערכת ויקנה S500 ישנה בפרוטות.

פורסם

לטעמי ידיעות שקע לרמה של צהובון/חינמון. הייתי ממליץ להם להוסיף כותרת כסת"ח כגון "אנחנו לא ממליצים שום דבר ואל תבוא בטענות אם יתגלה שתיקון המזגן/כיסא ממוחשב/השפריצרים ב S שרכשת עולה כמחיר הרכישה"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי לקנות את רוב המכוניות האלה שסתם יעמדו בחניה מספיקים 50K. כדי לנסוע בהם כל יום צריך הרבה יותר מזה.

כרגיל, YNET פוצחים בכותרת תלושה מהחיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מי שאכן חושב שיקנה רכב כזה ולא יצפה להפתעות , שישכח מזה , אבל מה ההבדל מסתם רכב יד 2 שאתה קונה ועלול ליפול בו בעלות חלקים וטיפולים ??

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מי שאכן חושב שיקנה רכב כזה ולא יצפה להפתעות , שישכח מזה , אבל מה ההבדל מסתם רכב יד 2 שאתה קונה ועלול ליפול בו בעלות חלקים וטיפולים ??

יש סתם רכב יד 2 שלא צריך לשלם בו על חלקים וטיפולים?

ברכבים האלה (לפחות ברובם) התחזוקה השוטפת יותר יקרה. וזה בלי להביא בחשבון תיקונים.

פורסם
יש סתם רכב יד 2 שלא צריך לשלם בו על חלקים וטיפולים? אין.

ברכבים האלה (לפחות ברובם) התחזוקה השוטפת יותר יקרה. וזה בלי להביא בחשבון תיקונים.

מה זאת אומרת תחזוקה יקרה ? תחזוקה יש לעשות בכל רכב באשר הוא , טיפול 15000 באודי טיטי קופה יהיה יקר פי 5 מ-15000 בקורולה ?

פורסם

4 צמיגים באיכות טובה למשפחתית חמימה (205/16R55) - סך הכל 1600 ש"ח

4 צמיגים לביצועים לרכב פאר עם ג'נטים משודרגים קלות (255/18R45) - סך הכל 4000-7000 ש"ח

פורסם

את הכתבה הזאת הכינו עם חוברת מחירון של לוי יצחק מול העיניים וללא קשר כלשהו למציאות.

iceco, כנראה שהTT תצטרך טיפול כל 10K ולא כל 15K כמו הקורולה, הוא יהיה יותר יקר (פי 5 כנראה שלא, אבל יהיה הבדל), כמובן שרכבים ישנים לא חפים מבלאי ותקלות, שיעלו בTT יותר מאשר בקורולה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
את הכתבה הזאת הכינו עם חוברת מחירון של לוי יצחק מול העיניים וללא קשר כלשהו למציאות.

iceco, כנראה שהTT תצטרך טיפול כל 10K ולא כל 15K כמו הקורולה, הוא יהיה יותר יקר (פי 5 כנראה שלא, אבל יהיה הבדל), כמובן שרכבים ישנים לא חפים מבלאי ותקלות, שיעלו בTT יותר מאשר בקורולה.

אם זה ככה , אז הכותרת הית הצריכה להיות - ... חלום ב- 50 לקניה ועוד חמישים לאחזקה .. :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תבדוק כמה עולה בולם זעזועים באאודי TT וכמה בטויוטה קורולה.

או כמה עולות רפידות לבלמים בגולף V6 לעומת יונדאי I35.

ד"א אני חושב שבקורולה עושים טיפול כל 30K ולא 15K אבל אני לא בטוח בזה. גם מרווח הטיפולים הוא צרה כלכלית.

פורסם

רועי צוקרמן והלל פוסק יודעים הרבה מאוד על תחזוקת רכבים. לפחות את מר צוקרמן פגשתי פעם אחת במפגש רכבי אספנות (חבר טוב שלי חזק בקטע הזה וגורר אותי למפגשים האלו) ואין לי ספק שהוא יודע כמה עולה בכסף וכאב ראש להשיג חלק לרכב נדיר.

לפי דעתי - הייתה כותרת, היה דד-ליין, לא יותר מדי זמן להשקיע, זורקים כמה תמונות יח"צ של רכבים ויאללה יש כתבה.

פורסם
תבדוק כמה עולה בולם זעזועים באאודי TT וכמה בטויוטה קורולה.

או כמה עולות רפידות לבלמים בגולף V6 לעומת יונדאי I35.

ד"א אני חושב שבקורולה עושים טיפול כל 30K ולא 15K אבל אני לא בטוח בזה. גם מרווח הטיפולים הוא צרה כלכלית.

סתם כתבתי בשביל שאבין מושגים של אחזקה .. בגדול למי שיש כסף בצד ובא לו להתפנק אכן למה לא ?!

• תוכן חדש...