Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להזמין ספוילר אחורי לרכב שעלותו 122$ כולל משלוח.

הבנתי שמכס לא צריך לשלם ונשאר רק מע"מ ומס קניה.

השאלה שלי היא לגבי קבלת המוצר ותשלום המיסים.

ראשית, מה תעריף מס הקניה על סכום כזה וכיצד אני משלם אותו? כיצד אני משלם את המע"מ?

האם המוצר יגיע לסניף הדואר הקרוב אלי ואז אצטרך לשלם את המיסים האלו, או שאקבל הודעה להגיע למקום אחר ולשלם שם?

אשמח לקבל הסבר כיצד בדיוק זה מתרחש לפני ההזמנה.

תודה

פורסם

אם כלול בתוכו אור ברקס תתכונן לכאב ראש.

אם לא כלול בתוכו אור ברקס זה נחשב כמסיט רוח והכל טוב,לא צריך שום אישורים ויעבור חלק.

את המע"מ אתה משלם בדואר 18% ממחיר החבילה

את החבילה אתה מקבל לסניף הדואר הקרוב לביתך , אתה תקבל פתק של דואר רשום בתיבת הדואר לגשת לסניף ולקחת את החבילה.

פורסם

אם תדרש לתשלום (לא כל חבילה נעצרת) - תשלם 49.1% מהערך הכולל + אגרות/עמלות (משתנה בהתאם לחברה ושיטת המשלוח).

פורסם

49.1% מס קניה??? איך הם הגיעו למס מטורף כזה על ספוילר לרכב?? לציין כי הוא בלי שום פנס בלימה, רק חתיכת פלסטיק מסכנה שמתלבשת על החלק האחורי. בארץ היא עולה 1500 ש"ח. השאלה אם מחיר הקניה ב EBAY הוא 530 ש"ח , האם זה יהיה משתלם להזמין אחרי כל המיסים.

פורסם

שום מע"מ ושום כלום.

אני הזמנתי ספוילר שעלה לי כולל משלוח בערך 110 יורו, נשלח דרך DHL, הגיע ללא שום חיוב.

ועל החבילה היה רשום בפירוש ספוילר לפיאט פונטו.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

TT - זה סך כל המיסים (כולל מע"מ), תעשה חושבין ותחליט אם משתלם לך.

אודי - זה שאתה לא שילמת לא אומר שהוא לא ישלם, יכול להיות שהערך המוצהר היה נמוך מ-75$ ולכן לא שילמת - החוק אומר שטובין מערך של 75$ חייבים במס (49.1% במקרה של חלקי חילוף, למעט מספר חריגים).

גם לי קרה שלא נדרשתי בתשלום על חבילות שערכן מעל 75$, לא כל החבילות נבדקות (במקרה של דואר חבילות) ולפעמים הערך המוצהר נמוך מהשווי האמיתי - אבל כשאני מזמין אני תמיד לוקח בחשבון שאשלם מס ורק אז מחליט אם זה משתלם.

• תוכן חדש...