Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב חברים,

לאחרונה יצא לי לברר כמה כסף יעלו לי ג'אנטים לרכב שלי וחשבתי לעצמי שאולי עדיף להזמין באותו הסכום ג'אנטים מחו"ל, גם של חברה טובה יותר וגם יפים ומיוחדים יותר.

האם למישהו יש מושג איך כל התהליך הזה עובד?

כמה מכס משלמים? האם ישנם בעיות מסויימות שאני עלול להיתקל בהם?

אשמח לתגובות.

פורסם

הבנתי שהפרוצדורה כוללת 50 אחוז מעניין המכס והמשלוח ביחד

נניח שילמתי על משלוח וגאנטים משהו כמו 3000 שקל אז אני אוסיף עוד 1500.

הקומבינה שאני ניסיתי לעשות היא כזאת וגם למוכרים אין שום בעיה.

להצהיר שהמחיר ששולם הוא 1500 לצורך העניין ומשלוח נניח עוד 200 שקלים, ואז בעצם אני אשלם מכס בסביבות ה850 ש"ח ועוד 1000 בנפרד בחשבון הפייפאל ששם למכס אין אפשרות לאיזשהי בדיקה ואז לצאת בעצם עם הג'אנטים במחיר של 3500 ש"ח.

האם אני צודק שהמחיר שאני אשלם על המכס הוא 50 אחוז? או שזה עלול להיות הרבה פחות ממה שחשבתי?

פורסם

לא עדיף לרכוש ג'אנטים בארץ ? זה נכון שברוב המקרים בעולם יש מוצרים לרכב עדיפים ממה שיש בישראל אבל לדעתי במצב כזה עדיף בארץ, מה גם שלא הכל בארץ סיני ויש ג'אנטים איכותיים (יקר, אבל לפחות אתה מקבל במקום ויש עם מי לדבר).

פורסם

אני מצטרף לעמדתו של אושריקו. לפי דעתי עדיף לך לקנות בארץ.

חוץ מזה, הקומבינה שאתה מדבר עליה זה העלמת מס, אתה בטוח שאתה רוצה להסתכן?

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

הם יכולים גם להיכנס לאתר של המוכר ולחייב אותך לפי המחיר שהוא מפרסם . אל תשכח שכולם יהודים, ועל מה שאתה חושב אחרים חשבו קודם!

פורסם

הזמנתי עכשיו ג'נט אחד דרך buy2usa, בדיוק יש להם קופון של 30% הנחה במשלוח ימי, וגם לא משלמים את המס על המשלוח לארץ שזה ממתיק את הגלולה עוד טיפה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תוכן חדש...