Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

It's a long shot וגם זה נראה לי מטופש מידי בשביל הפורום הכללי, אז לאופטופיק.

אני רוצה לשכור בגרמניה SLK R172, לטיול של שבוע וקצת עם האשה. בלי להיכנס לכמה בגדים לכל הרוחות היא צריכה לקחת (המון) אני פשוט צריך להבין במדויק מה נכנס בתא מטען של ה SLK עם הגג פתוח.

ראיתי שroadster bags מציעים סט שלמעשה יש בו 2 טרוליז קטנים, שיחד תופסים שטח של 70 על 50 על 27. אבל כן נראה שיש עוד קצת מקום בצדדים, וקצת למעלה (הטרוליז האלה הם 30 ומשהו ס"מ בצד אחד ו 27 בשני, בגלל שיפוע של תא המטען) וכו'.

ניסיתי לחפש בקטלוג של הרכב שרטוט של תא המטען כמו שיש לחלק מהיצרנים אך לא היה - מי שקונה רודסטר כנראה לא דואג יותר מידי לנושא.

בקיצור - אם יש כאן בעלים של SLK שיכול לעזור לי במדידות מדויקות, כדי שאוכל להיערך בהתאם, זה יהיה מגניב.

(הערה - זה נשמע הזוי אבל אני גיק מאוד בקטעים האלה. כשתכננו לטוס עם ציוד סקי לאוסטריה, בניתי מודל תלת מימדי של תא המטען של חלק מהמכוניות ששקלנו כדי לראות לאן הציוד יכנס הכי טוב)

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

זה הדבר הראשון שעשיתי - הבחור עשה טיול דומה מאוד למה שאני מתכנן :)

אבל לא היו לו מידות מדויקות, רק המלצה לקחת תיק רך ולא מזוודה. זה אופציה, אבל האישה קצת נגד, אז רוצה לראות איזה פתרון אחר אני יכול לעשות.

תודה!

עריכה: הכוונה היא שדיברתי איתו בה"פ קודם, ורק אז פרסמתי את הפוסט הנ"ל כדי לנסות ולהשיג מידע מדויק יותר.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...