Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום הלכתי לבדוק פיג׳ו 307 שנת 2002 והנסיעה של הרכב הייתה מוזרה כאשר הגיר החליק ברוב הפעמים. ובנוסף יציאה מרמזור מלווה במכה מתיבת ההילוכים.

השאלה היא האם כדאי להשקיע ראשית בקניית הרכב ולקחת את סיכון שיפוץ הגיר?

בעבר הועלה בפורום כיצד להחליף חלקים במוח של הגיר ושמן גיר. האם זה יכול לפתור את הבעיה?

אשמח לכל עצה בנושא.

רועי.

פורסם

סכום שיכול לנוע בין 4500 ש"ח למקומות הסבירים וצפונה מ-6000 -7000 למוסכים מורשי יבואן.

אם זו הבעיה היחידה של הרכב,אפשר לנסות להוריד את המוכר משמעותית במחיר ולהשאיר מרווח ביטחון מסויים של כסף אם חלילה הגיר יזדקק לשיפוץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לדעתי אלה אם ספציפית אתה מעוניין ברכב הזה מסיבה אישית זו הזדמנות טובה להחליף רכב.

המניע העיקרי הוא צריכת דלק, אני מניח שכרגע אתה עושה 1ל11-12 יש לך הזדמנות למצוא רכב שיעשה 14+ לליטר.

זה אפשרי בהחלט ללא יותר מידי קושי.

וזו בטח התחלה של עוד בעיות שעלולות לצוץ לך בזמן הקרוב בגלל הגיל.

אני שילמתי עבור עשיתי שיפוץ מלא לגיר ביונדאי לנטרה, אבל זה בגלל שאני צריך רכב גדול להעמיס ציוד.(מספיק משפחתית).

היונדאי לנטרה מ98 עם 273 אלף והשנה היו הרבה בעיות אחת אחרי השנייה לפעמים צריך לדעת מתי לפרוש.

אני תיקנתי כי כל פעם היה מדובר בסכום של כ1000 שקלים ואז הגיע השיפוץ גיר.

אז הייתי חייב לתקן כי כבר שמתי כמה אלפים ברכב.

אצלך זה מתחיל מהבעיה היקרה אז אתה יכול "לפרוש" מוקדם.

פורסם
תוותר ותמשיך לחפש, לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה.

שמע גם אני לא משתגע על רכבים מתוצרת זו אבל מי שרוצה לקנות אותם חושב על נוחות נסיעה בעיקר וזו זכותו.

אל תשלה את עצמך שברכב בן 12 שתלך לקנות שלא יהיו ליקויים כאלו ואחרים במנוע/גיר.

דודתי מכרה רכב כזה מאותו שנתון עם ק"מ סופר נמוך (62,000),הרכב עבר בחברה את כל הטיפולים ומה לעשות שבין השאר גם החלפת אטם ראש מנוע כחודש לפי המכירה...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זו יכולה להיות גם עסקה לא רעה, בתנאי שיתר המכולילם במצב טוב, ומורידים מהמחיר (לא ממחיר מחירון כמובן אלא ממיר השווק של המכוניות האלו שנמוך משמעותית ממחירון) את עלות שיפוץ תיבת ההילוכים (נניח 6000 ש"ח) + עוד כמה אלפים על חוסר נוחות וחוסר וודאות שבקניה כזאת.

אם לא ניתנת הנחה כזאת, אז כמובן לא לקנות.

פורסם
בוקי, אחרי שהורדת 8 מהמחיר שרוצים על האוטו מה נשאר? קרטון חלב?

בכמה כבר 307 אוטומטית 2002 נסחרת?

בסוף יוצא שבעל הרכב משלם לך כדי שתיקח אותו :-D

פורסם
זו יכולה להיות גם עסקה לא רעה, בתנאי שיתר המכולילם במצב טוב, ומורידים מהמחיר (לא ממחיר מחירון כמובן אלא ממיר השווק של המכוניות האלו שנמוך משמעותית ממחירון) את עלות שיפוץ תיבת ההילוכים (נניח 6000 ש"ח) + עוד כמה אלפים על חוסר נוחות וחוסר וודאות שבקניה כזאת.

אם לא ניתנת הנחה כזאת, אז כמובן לא לקנות.

כדי שזה יהיה כלכלי לקונה, הוא צריך לקנות אותה ב2000-3000 שח.

אני הייתי יורד מהעסקה, לא תמיד זה נגמר בגיר.

יש הרבה רכבים עם פוטנציאל כניסה למוסך קטן יותר, אולי צריך להתפשר בנוחות ובאיכות אבל לפחות הם יסעו בעצמם ולא על גרר.

והייתה לי צרפתיה עם גיר כזה.

פורסם

טוב אז עדכון:

רכשתי את הרכב במחיר מצחיק מאוד!

הרכב יד ראשונה עם 140k ומטופל בחברה.

ללא תאונות מכות וכאלה... הרכב צריך דיטיילינג פנימי ( אני אשתדל להעלות לפורום דיטיילינג)

בכל אופן, לאחר נסיעה ארוכה ברכב אלו הממצאים:

הרכב בועט מעמידה לנסיעה (לאחר נסיעה ארוכה)

לאחר זמן מה , הרכב מודיע על שגיאה בגיר וננעל על הילוך שלישי.

האם מישהו נתקל בבעיה הזאת ? האם כן מה ניתן להיות הבעיה ועלות התיקון? (אני מחיפה ואני שוקל ללכת לגירומטיק)

בפורום ראיתי פוסט שמדבר על החלפת סלונואידים ושמן גיר .... אני שוקל לעשות את התהליך (במידה וזה יהיה הפתרון)

אשמח לעזרה בנושא...

פורסם

אתה יכול לכתוב כמה שילמת?

סתם מעניין אותי לידע כללי. אם אתה לא מעניין לפרט, מסיר את השאלה.

יכול להיות שיש שתי תקלות נפרדות ויכול להיות שזו תקלה אחת שקשורה להתחממות שמן גיר. שנגרמת עקב (אולי) בלאי והחלקה.

החלפת שסתומי גיר לא נראה לי שתעזור.

• תוכן חדש...