Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה התעמקתי בקבוצת הסופר מיני וערכתי מספר מבחני נסיעה על הרכבים השונים בקטגוריה (ספייס סטאר\אטאראג'\פיקנטו\מיקרה\ו� �וד..)

אז ככה, האטאראג' - רועדת ומתפרקת. ספייס סטאר - כמו ליסוע בתוך ג'וק בעל דימוי עצמי נמוך, הפיקנטו זריזה ונחמדה אך העיצוב מותאם לזקנות ברוח צעיר כנ"ל המיקרה)

ואז הגעתי לרנו קליאו (1.2 טורבו 120 כ"ס, אוטומאטית).

ובכן, אני מודע לביקורות על רכבי רנו ואמינותם - אך הנני שוקל עסקת ליסינג לשנתיים וחצי על הרנו ככה שמה ייקרה לה אחרי זה - לא מעניין אותי.

לגבי הנסיעה בה - המהנה ביותר, רכב מאד זריז בעל תאוצה טובה ותחושת מיני ספורטיבית בהשוואה לשאר הרכבים בקטגוריה. עיצוב מרשים מבחוץ לדעת רבים וגם לטעמי.

רציתי לקבל על סמך ניסיון עם רכב זה - חוות דעת נוספות, לפני שאני הולך על הליסינג הפרטי עם רכב זה!

תודה!

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה התעמקתי בקבוצת הסופר מיני וערכתי מספר מבחני נסיעה על הרכבים השונים בקטגוריה (ספייס סטאר\אטאראג\פיקנטו\מיקרה\ועוד..)

אז ככה, האטאראג' - רועדת ומתפרקת. ספייס סטאר - כמו ליסוע בתוך ג'וק בעל דימוי עצמי נמוך, הפיקנטו זריזה ונחמדה אך העיצוב מותאם לזקנות ברוח צעיר כנ"ל המיקרה)

ואז הגעתי לרנו קליאו (1.2 טורבו 120 כ"ס, אוטומאטית).

ובכן, אני מודע לביקורות על רכבי רנו ואמינותם - אך הנני שוקל עסקת ליסינג לשנתיים וחצי על הרנו ככה שמה ייקרה לה אחרי זה - לא מעניין אותי.

לגבי הנסיעה בה - המהנה ביותר, רכב מאד זריז בעל תאוצה טובה ותחושת מיני ספורטיבית בהשוואה לשאר הרכבים בקטגוריה. עיצוב מרשים מבחוץ לדעת רבים וגם לטעמי.

רציתי לקבל על סמך ניסיון עם רכב זה - חוות דעת נוספות, לפני שאני הולך על הליסינג הפרטי עם רכב זה!

תודה!

פורסם

חתיכת קפיצה הבאת מהמיני לסופר מיני בין היקרות בקטגוריה.

אין לך מה להשוות בכלל את הרכבים הנ"ל מו הקליאו זה לא פייר , בנוסף יש לך גם את הפיאסטה,208, סוניק ועוד שגם מגיעות בשלל גרסאות ליסינג

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

לא ידעתי שיש אותה בליסינג פרטי.

מה התנאים של העסקה?

כך בחשבון שבדר״כ אתה משלם תשלום אשר מגלם בתוכו ירידת ערך + הוצאות מימון + רווח לחברת הליסינג.

במקרה שחברת הליסינג מקבלת הנחה גדולה על הרכב (נניח כמו במקרה של מאזדה 2) אז הם יכולים לגלגל חלק ממנה אליך.

זה לא המקרה של הקליאו עד כמה שידוע לי.

• תוכן חדש...