Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

ברשותי Polo Young 1.4L 2012 ולאחרונה חשבתי להחליף לרכב חדש(!)

הדרישות שלי בעיקרון הם:

-צריכת דלק טובה (סביבות ה 1-14 עירוני)

-רכב חזק בעל מנוע TURBO , אם זה 1.2 או 1.4

-רכב במראה צעיר יחסית

-רכב אמין שלא יראה מוסך (הפולו שלי לא ראתה מוסך חוץ מטיפולים)

-עדיפות לידני

-5 דלתות

האפשרויות שעלו לי לראש הם:

CHEVROLET SONIC RS 1.4TURBO נראה מעולה, החיסרון שלא קיים בידני

POLO 1.2TSI נורא דומה למה שיש לי כרגע (חיסרון)

SKODA FABIA 1.2TSI

SEAT IBIZA 1.2TSI

עריכה אחרונה על ידי LT-Style

Hyundai I30 2014

פורסם

אני מתכנן לעשות נסיעת מבחן בקליאו 1.2T (גם רק בתיבה רובוטית) מתישהו בקרוב, אדווח פה על הממצאים. 108.9 אלף בגרסה הכי מאובזרת, מבחינת אבזור, נתונים יבשים (ולדעתי גם מראה חיצוני) היא מנצחת את המתחרות מבית צ'מפיון\VAG. לא יודע מה לגבי נהיגה.

ציינת שאתה רוצה רכב ש"לא רואה מוסך" - אתה מתכנן להחזיק את הרכב מעבר לתקופת האחריות, או שאתה סתם רוצה להמנע מהכאב ראש של לגשת למוסך בלי קשר לעלות הכספית?

הרושם הכללי, ולא מנסון אישי, הוא שרכבי VAG עם מנועי ה TSI לאחרונה לא בדיוק עונים לקריטריון הזה. לדעתי, טכנולוגית הם מנועים אדירים, אבל תלונות יש עליהם יותר מעל כל סדרה אחרת כרגע. כרוכש רכב חדש, לי אישית זה לא היה מפריע מאוד - כל עוד התיקון לא על חשבוני, ובהנחה שבסוף המנוע עובר את חבלי הלידה ומגיע לבגרות אמינה, זה בסדר. הבעיה היא שצ'מפיון נותנים רק שנתיים אחריות, זה אומר שנה אחת פחות למצוא את כל הבאגים :|

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

התכוונתי למעבר לתקופת האחריות

אם זו תקלה בתקופת האחריות זה מעט כאב ראש ולא יותר

מודה לך מאוד על התגובה,

אחכה לממצאים שלך אודות הקליאו ואולי בינתיים אבחן אותה בעצמי :)

Hyundai I30 2014

פורסם

נסה את הלאון החדשה בימי המכירות של סיאט שמתקיימים עכשיו.

המחירון לדגם ה-1.2 הידני הוא 114K.

פורסם

בתור אחד שבמשפחה שלו יש 208 (למרות הגיר 4 הילוכים), הייתי ממליץ עליה אבל אם אתה מעדיף ידני אז אולי באמת כדאי לך לנסות רנו קליאו 0.9 טורבו ידני, העדפה של רבים כאן בפורום.

פורסם

יש גם 208 ידנית. חבל שרק ברמת אבזור Active ולא בגבוהה יותר, מצד שני המנוע הוא 1.6 אטמוספרי - זולל קצת יותר אבל כנראה יהיה אמין יותר לטווח ארוך.

יש גם את הפיאסטה הידנית. אני חושב שהיא מאוד נחמדה מבפנים ומבחוץ, רק קצת חלשה מידי.

פורסם

הפיאסטה הידנית בכלל לא בקטגוריה של הרכבים שהוא מחפש לכן אין מה להשוות אותה.

אם כבר אז את האוטומטית.

והרכב לא חלש, מרגיש זריז ועולה עליות בהילוך 5 בכיף.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
בצירוןף מקרים יש מי ששואל על פולו 11

אולי תהיה מוכן לשתף איתו את ההתנסות שלך עם הפולו (אפילו שיש הבדל בשנה).

או שתמצא קונה, או שתרחיק קונה...

האמת שאם אני אגיד דברים רעים על הרכב זה יהיה שקר גס ועילה לתביעה :lol:

המלצתי לו..

בכל מקרה,

הפחד שלי מהרנו קליאו הוא העניין שזה רכב צרפתי. יכול להיות שאני מיושן ומקובע אבל הסטיגמה הזאת חילחלה לראש.

ובקשר ללאון, יקר לי מדי להתחיל ב 114K כשעם כל התוספות אני אגרד את ה 120K

בינתיים האופציות הבאמת חזקות הן :

- שרבולט סוניק RS 1.4TURBO (המועמדת החזקה ביותר בינתיים-מה עם הסיפור שזה מיוצר בפעלים של דייהו? )

- סיאט איביזה 1.2TSI

מתנדנדות :

- רנו קליאו 1.2T

- פולקסווגן פולו 1.2TSI

- סקודה פאביה 1.2TSI

עוד דעות? המלצות? הרחקות?

תודה רבה לכל מי שהגיב עד עכשיו!

Hyundai I30 2014

פורסם

פאביה ידנית כבר אין עם מנוע טורבו והפולו הידנית היא גרסה מוחלשת עם 90 כ"ס.

עם עניין ה-5 דלתות הוא לא קריטי, נסה לשקול את המגאן קופה הידנית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני חושב שאפשר לרדת מהסיפור של דייהו בכל הנוגע לשברולט קוריאה, נכון הן עדיין לא פאר היצירה, אבל כמו כל תעשיית הרכב הקוראנית התקדמות בשנים האחרונות ניכרת ואין סיבה לרגשי נחיתות כי אתה נוהג ב"דייהולט".

אם אתה נוהג להחליף רכב כל שנתיים-שלוש כנראה שנושא האמינות יהיה בסדר בכל מקרה, דווקא הייתי הכי מפחד מתוצרת הקונצרן, אך גם כאן אם התכנון הוא רכב לשנתיים-שלוש לא הייתי נותן לזה להוריד אותי לגמרי מהרכב (במיוחד ברכב ידני).

פורסם

הקליאו נראית הכי טוב ומאובזרת בכבוד, אבל הביצועים שלה לא מרשימים ביחס לאחרות. הפיאסטה 1.6 מהירה, איכותית, נוחה ומהנה יותר אבל פחות מאובזרת. עם זאת, זולה יותר ויישאר לך עודף. על שברולט סוניק, טורבו או לא טורבו, לא הייתי שם 110 אלף שקל בחיים (תקרא את הביקורות עליה), האיביזה בדגם הבסיסי מאוד פשוטה, הפאביה מיושנת ולא בטיחותית. הכי מוצלחת לדעתי היא הפולו, אבל יקרה מאוד. הייתי מתלבט בינה לבין הפיאסטה.

ואגב, אם אתה מצפה לצריכה של 1:14 בתוך העיר מהמכוניות האלה כדאי שתצא מהסרט שאתה חי בו. גם אלטו ידנית לא בטוח שתשיג צריכה כזו בערים הצפופות שלנו. גם אמינות היא לא החלק החזק של הרכבים שציינת, בטח בהשוואה לאסיאתיות.

פורסם
הקליאו נראית הכי טוב ומאובזרת בכבוד, אבל הביצועים שלה לא מרשימים ביחס לאחרות. הפיאסטה 1.6 מהירה...

אני לא מבין לפי איזה מדד.

מודה - לא נהגתי על 2 הגרסאות, אבל בהשוואת הנתונים על הנייר, קליאו 1.2 TCe מול פיאסטה 1.6 טיטאניום:

לקליאו 15 כ"ס יותר. 0 ל100 בשניה מהר יותר (9.5 לעומת 10.5), מהירות מירבית גבוה יותר (199 לעומת 184). כ30% יותר מומנט, שמגיע לשיאו ב2000 סל"ד ולא ב4000 כמו בפיאסטה. ועם זאת, צריכת דלק עדיפה משמעותית גם כן.

אני לא יודע מה מרגישים בתוך תא הנהג (נהגתי רק בפיאסטה 1.25 החלשה למדי) אבל קשה לי מאוד להאמין שבמציאות הפיאסטה מהירה יותר מהקליאו.

פורסם

על פי שלושה או ארבעה מבחנים שקראתי באינטרנט היא לא הרשימה בנושא הביצועים, כמובן באופן יחסי. גם בנסיעת מבחן הרגשתי שצריך להתחנן כדי שהיא תתחיל לזוז, ורק כשהיא כבר התחילה להאיץ היא התקדמה יפה. הפיאסטה הרגישה לי הרבה יותר זריזה. נתוני היצרן לא תמיד משקפים את המציאות. בסך הכל הקליאו רכב נהדר, אבל ביצועים זה לא החלק החזק שלו

• תוכן חדש...