Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישנם לא מעט אנשים שמועסקים במשכורות נאות בכדי להבין כיצד נכון לתמחר

במשך זמן רב אמרו דברים דומים לזה גם על BP: שלא יתכן שאין שום הגיון בדברים, בודאי יש משהו סמוי מן העין, וכולי. בסופו של דבר הסתבר שהדברים פשוטים בתכלית: מה שראינו מכאן היו גם הם צריכים לראות משם, ומוצר שנמכר במחיר מופרז לא יצליח.

דני

פורסם

ייתכן שעידן עופר מקבל זכויות קרייה של זהב/יהלומים במדינות שבהן הסינים שולטים ולכן בשבילו הפסד של כמה מאות מיליונים זה כסף קטן.

ואולי ההפך.

לך תדע מה קורה שם.

אולי הספינות של צים מעבירות בשביל הסינים נשק למדינות העולם השלישי ?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אח עידן עופר - עידן עופר...

אדם שירש עסק שמכניס מיליארדים (כיל) ולמעשה מהווה מכונה להדפסת כסף.

"אנשים רעים" עוד עלולים לחשוד בטעות שעידן עופר קלט את ניר גלעד -שכיהן בעבר כחשב הכללי באוצר - כמנכ"ל החברה לישראל עם שכר מפנק ביותר רק כפיצוי ותשלום עבור מיני הטבות שגלעד אישר לכי"ל בהיותו בכובעו הקודם באוצר.

אני להבדיל מהם משוכנע שעידן עופר משלם לגלעד את השכר המפנק שהוא מקבל בזכות כישורים יוצאי דופן, חזון, מנהיגות ויכולות ללא תחרות. :twisted:

וניר שלנו אכן מספק את הסחורה: כאן הפסדים בצים עם כניסה להסדר חוב שני, בטר-פלייס, טאואר ועכשיו גם קורוס - המיזם פורץ הגבולות שהוא עומד בראשו.

ככה זה כשהבעלים סובל מעודף כסף קיצוני, כשהמנכ"ל מתוגמל בצורה חסרת פרופורציה לכישורים, תגמול שמבטיח גם את עתיד נכדיו - אז החפיף כבר חפיפי במיוחד, למה להתאמץ? למה להשקיע? הרי הבונוס הנוסף שהמנכ"ל יקבל לא ישנה במאומה את חייו, כבר עכשיו יש לו כסף בשפע. :roll:

ועוד נקודה קטנה - קשה לי להאמין שאדם שסובל מעודף משקל קיצוני באמת משקיע יותר מידי עבודה כל יום או בכלל מסוגל לכך, עודף משקל כזה מצביע על יכולות פיזיות ומנטליות - אבל גם על אופי.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

הבעייה הגדולה ביותר היא שעידן עופר נכנס לענף בלי שתהייה לו שום זיקה לתחום, שלא לדבר על הבנה של עולם הרכב.

בדיוק כמו צעירים שפותחים מסעדות או בתי קפה, ללא ניסיון או ידע בתחום.

זו בדיוק היתה הבעייה של תעשיית הרכב האמריקאית, שתמיד נוהלה על ידי אנשים חסרי ידע בתחום, והתוצאות היו בהתאם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זה ממש לא בדיוק כמו צעיר שפותח קפה. יש פה כספי ציבור...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כספי ציבור יש פה רק בצורה עקיפה מאוד.

לי העניין קצת מזכיר את ערב פרוץ מלחמת המפרץ הראשונה, סדאם אמר שהוא יבעיר את המזרח התיכון, ישמיד את אמריקה, מליוני אמהות אמריקאיות יבכו את הבנים שלהן, כשחדל שלב הקשקושים והגיע שלב המעשים, הצבא העירקי פשוט נדרס ע"י הצבא האמריקאי.

אני זוכר בפרוש כותרות שמצטטות את עידן עופר אומר שב.מ.וו ראתה את הקורוס 3 והם מאוד מודאגים.

תכלס, באו VW ופשוט דרסו את הקורוס מבלי בכלל להרגיש שהם עלו על משהוא בכביש.

כנראה שנציגי ב.מ.וו כ"כ התאמצו להחניק את הצחוק שיצא להם פרצוף מודאג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הבעייה הגדולה ביותר היא שעידן עופר נכנס לענף בלי שתהייה לו שום זיקה לתחום, שלא לדבר על הבנה של עולם הרכב.

בדיוק כמו צעירים שפותחים מסעדות או בתי קפה, ללא ניסיון או ידע בתחום.

זו בדיוק היתה הבעייה של תעשיית הרכב האמריקאית, שתמיד נוהלה על ידי אנשים חסרי ידע בתחום, והתוצאות היו בהתאם.

איזה תוצאות ?

הפיקאפ של פורד ה- F150 היה תקופה מסוימת הרכב הנמכר ביותר בארה"ב, לא שאני חסיד של מכונית אמריקאיות אבל

היה להן קונים במשך שנים רבות, אז אולי הקהל בור ועם הארץ אבל הוא שילם.

פורסם
כספי ציבור יש פה רק בצורה עקיפה מאוד.

החברה לישראל אינה מבעלי קורוס ואינה ציבורית?

פורסם
החברה לישראל אינה מבעלי קורוס ואינה ציבורית?

לגמרי - חלק מתיקי הפנסיה של עם ישראל מושקע גם במניות החברה לישראל.

אז עידן עופר מפסיד כסף מתוך תיק השקעות עצום שהוא לעולם לא יוכל לבזבז להנות ממנו - כמה שיוציא יש עוד והרבה, הכסף שמפסידים בתיקי הפנסיה יחסר כשהפנסיונר יידרש להוצאה מעט חריגה - למשל רכישת תרופה יקרה.

פורסם

כל עוד אין הנפקה (ותספורת), אז כן, מדובר בחברה ציבורית שמתעסקת בהשקעות קצת ספקולטיביות, אבל זה עדיין לא קרוב לתספורות.

פורסם

גם לי היוזמה והתמחור נראים לא ברורים, אבל אנחנו לא מכירים את שוק הרכב הסיני. אחרי הכל מדובר בתרבות מאוד שונה ממה שאנחנו רגילים שגם הופכת תהליך "מיערוב" מהיר מאוד ולכן אני לא בטוח שאנחנו יכולים לשפוט עדיין.

פורסם
כל עוד אין הנפקה (ותספורת), אז כן, מדובר בחברה ציבורית שמתעסקת בהשקעות קצת ספקולטיביות, אבל זה עדיין לא קרוב לתספורות.

גם נוחי השקיע במשהו ״לא כל כך ספקולטיבי״...

והציבור לא מפסיד רק בתספורות. גם הפסדי הון באים על חשבונו.

כפי שנכתב, בלי שום יתרון יחסי, ההשקעה אינה ראויה לחברה ציבורית.

פורסם

אתה בטוח???

אין כאן תספורת כי אין הסדר חוב, אבל התוצאה יכולה להיות גרועה בהרבה מתספורת אפילו שלא קוראים לזה כך.

פורסם

אני לא בטוח בכלום, בטח ובטח לא בתחום שאני רחוק מלשלוט בו.

מנסיון העבר, אני חושב שהנפקות רעועות הרבה יותר מסוכנות מהשקעות לא בטוחות בעיקר כי מהשקעות כאלה נזהרים בעוד שעל הנפקות מסתערים המשקיעים.

• תוכן חדש...