Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה נפתרה כבר בהודעה השלישית. אין שום בעיה בסוללות. עושות את העבודה שלהן בצורה טובה.

יכול להיות שיש יותר טוב, אבל אין בזה צורך.

כשמוכרים באיביי שש סוללות נטענות כאלה ב-2.16 דולר, אני לא מבין למה לקנות זוג GP ב-40 שקל. לפחות לשימושים שלי עם הסוללות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הורג אותי הנושא הזה...

הזכיר לי שבמקום העבודה הקודם, קורא לי הבוס למשרד (נזכיר כאן בסוגרים שיש לי רישיון חשמלאי מוסמך) מראה לי את קצהו (בצד הבטריות) של מכשיר חשמלי ומסתיר את המכשיר ושואל אם אפשר לתקן את מחברי הסוללות?

בטח הקוראים הנבונים כבר הבינו שהיה מדובר בצעצוע למבוגרים, ואני...:oops: וגם :roflmao: וגם חושב לעזאזל מה עובר על הבוס הזה.

פורסם
הורג אותי הנושא הזה...

הזכיר לי שבמקום העבודה הקודם, קורא לי הבוס למשרד (נזכיר כאן בסוגרים שיש לי רישיון חשמלאי מוסמך) מראה לי את קצהו (בצד הבטריות) של מכשיר חשמלי ומסתיר את המכשיר ושואל אם אפשר לתקן את מחברי הסוללות?

בטח הקוראים הנבונים כבר הבינו שהיה מדובר בצעצוע למבוגרים, ואני...:oops: וגם :roflmao: וגם חושב לעזאזל מה עובר על הבוס הזה.

זו רמיזה עדינה ל"אתה בקטע?"

פורסם

מתן דוקא יש חשיבות גדולה לאיכות הסוללות.

תאר לך שבאמצע המשחק עם הדובי הרוטט, שניה לפני שעפים סיבי פרווה לכל עבר פתאום הרטט מפסיק ...

זה יכול להיות נורא טראומטי לילדה בת 4 :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

גם סוללות של gp ב40 שקל לזוג נגמרות מתישהו.

טרונצ'ו, השאלה הגדולה היא האם בסוף תיקנת את זה עבור הבוס שלך. ואם אשתו הסכימה להשתמש בזה אחרי שידיים מיוזעות של גבר זר היו שם.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

ראו כאן

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אגב זה חתיכת רטט עם הכוח אמפראז' הזה, תבדוק שזה באמת לילדה בת 4 ולא יותר...

סוללות AA... ואתה עוד רוצה כוח אמפראז'?!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

שלחתם אותי לחפד אנאליסטור בגוגל תמונות.

WAY TO GO חברים.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...