Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש תקציב של כ 40 אלף ש"ח, המטרה רכב שיסע מרחובות לבאר שבע כמה פעמים בשבוע ובשאר הפעמים לת"א אשדוד. מבחינת גודל יתאים גם סגנון של פיג'ו 106 פונטו ספייס וכ"ו. הדרישות קודם כל אמינות, אחרי זה כוח שלא ירגיש כמו צעצוע, ונוחות סבירה (לא שוברת עצמות). יש אפשרות לקנות ספייס 2001 60 כ"ס בכ 40 אלף ש"ח, האם הרכב יתאים לעניין? מניסיון הרכב לא בעל סחיבה מדהימה והמזגן שם לא מוצלח במיוחד וזה דיי חשוב לי כסובל מחום.

מה אתם ממליצים בעניין?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יש תקציב של כ 40 אלף ש"ח, המטרה רכב שיסע מרחובות לבאר שבע כמה פעמים בשבוע ובשאר הפעמים לת"א אשדוד. מבחינת גודל יתאים גם סגנון של פיג'ו 106 פונטו ספייס וכ"ו. הדרישות קודם כל אמינות, אחרי זה כוח שלא ירגיש כמו צעצוע, ונוחות סבירה (לא שוברת עצמות). יש אפשרות לקנות ספייס 2001 60 כ"ס בכ 40 אלף ש"ח, האם הרכב יתאים לעניין? מניסיון הרכב לא בעל סחיבה מדהימה והמזגן שם לא מוצלח במיוחד וזה דיי חשוב לי כסובל מחום.

מה אתם ממליצים בעניין?

במרחקים שהרכב אמור לעבור, אולי כדאי לשקול דיזל מכל הקטגוריות (פולו קלאסיק, ברלינגו ושות'). הפונטו לדעתי לא מספיק נוחה ולא מספיק חזקה (או שהולכים על דיזל עגלה או על בנזין נורמלי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
במכוניות הבנזין מה יהיה מומלץ?

אם אמרת שפונטו מתאימה לך ואין דרישה לאוטומט, הכל לרשותך... ובתור אחד ותיק יחסית בפורום, אני בטוח שאתה יודע מהן האופציות הטובות בקטגוריות הקטנות ידניות... (וגם אם לא, יש חיפוש :-) )

לפי מה שאני מבין מדבריך, אין מגבלות של מטען או משהו דומה לזה - כך שתא מטען הוא לא שיקול וגם לא גודל הרכב (למיטב הבנתי השיקול נוטה לקטן בגלל חיסכון בדלק).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא, הקטן פה במקרה התיחס לפונטו כי יש אחת שנת 2001 ב 40 אלף ש"ח וזה התקציב פחות או יותר. זה רכב אמין מניסיון שהיה לי, הנוחות לא רעה בשבילי, פשוט הגה להגיע מ נקודה לנקודה במינימום תקלות, היתי לוקח את זה שוב אבל המנוע, חלש! השאלה היא אם יש אופציה דומה עם מנוע יותר חזק (לא HGT)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חפש את דגמי הפונטו החזקים יותר, עם 80 כ"ס, מה שהיבואן מכנה "דיינמיק". הביצועים משתפרים, צריכת הדלק דומה. ותוכל לבחור בין ידני לרציף.

• תוכן חדש...