Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני יומיים התחדשתי לי בפיאט פונטו דיינמיק 2005.

אני מרוצה מאוד מהסאונד, נקי מאוד עד ווליום של 60-70 אך לעומת זאת הבאסים.. טוב, לא ממש קיימים ובמקום באסים נשמעים רעשים מעצבנים מכיוון שהמערכת לא מסוגלת להפיק את הצלילים הללו.

רציתי לדעת אם ישנה דרך לתקן בעיה זאת בלבד בלי להחליף את כל המערכת, לפי קצת מחקר שעשיתי עכשיו בגוגל צריך סאבוופר ואני לא רוצה באגז' עם רמקול ענק, גם מבחינת אסתטיקה, תפיסת מקום ובעיקר בגלל שאני מחפש פתרון יותר פשוט.

תודה :)

פורסם

ראה ערך - JL MicroSub Series תנסה באתר כמו crutchfield.comלמשל ותגיד לי אם זה בכוון.

אם אתה בכלל לא מעוניין בסאב וופר אז הפתרון היותר נכון יהיה או לבנות קרוס אובר שלא יאפשר לרמקולים המקוריים שלך לנגן באס בתחום שהם מעוותים בו - עדיין יהיה מחסור מורגש. או להתקין מגבר פצפון (במדיה ויש יציאות מגברים במערכת שלך) נוסח סדרת PBX של רוקפורד אם אני זוכר נכון ולחסום עם הקרוס האקטיבי שלו את הבאס מהרמקולים שלך (צריך לברר אם במגברון שכזה באמת יש קרוס אקטיבי אבל זה הכוון).

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא יודע איזה מערכת יש לך כרגע

אבל אני הייתי ממליץ בתקציב נמוך ללכת על

קומפוננט קדמי

6X9 על המגש האחורי

ורדיודיסק בסיסי טוב.

מה כרגע מותקן ברכב.?

פורסם
אני לא יודע איזה מערכת יש לך כרגע

אבל אני הייתי ממליץ בתקציב נמוך ללכת על

קומפוננט קדמי

6X9 על המגש האחורי

ורדיודיסק בסיסי טוב.

מה כרגע מותקן ברכב.?

מה שבא עם הרכב לדעתי, לא הוזכרו שינויים במערכת כשרכשתי.

רדיודיסק של פיילוט

פורסם

אם אתה מרוצה מהמערכת חוץ מהבאסים אז תתקין זוג רמקולים 6X9 על המגש האחורי ,חבר אותם לרדיודסיק במקום הרמקולים האחוריים.

הצעה זולה וטובה יכולה להיות TSA6965S Pioneer שנימכרים באזור 200 שח.

פורסם

לרמקולים הקדמיים אתה יכול להתקין את זה

http://www.ebay.com/itm/STINGER-SGJ91-Bass-Blockers-0-300Hz-4-6-x-9-Speakers-/351032367040?pt=US_Computer_Case_Fans&hash=item51bb28d7c0

סטינגר קוראים למוצר הזה bass blockers אבל זה בסה"כ קבלים בי פולריים שאתה שם אחד על כל רמקול וזה יוצר קרוס אובר פשוט מסדר ראשון - HPF במילים אחרות שחוסם תדרים מתחת ל300 הרץ - היות וזה סדר ראשון הרמקולים הקדמיים שלך עדיין ינגנו גם בתדר 150 הרץ בצורה שמיעה וזה צריך כנראה לפתור לך את הבעיה של החרחורים מקדימה.

בנוסף תשים מאחורה רמקולים אובאליים 6*9 כפי שהוצע כאן ע"י אודיו קינג והמערכת שלך תנוטרל מקדימה מכל מה ש"מעצבן" אותך ומאחורה תקבל באס יחסית נקי ונעים לאוזן.

אפשר לשים על הרמקולים האחוריים - האובליים - סלילים שגם כן יחסמו אותם רק בHPF ואז מה שאתה תקבל זה בעיקר באס מאחורה ואת כל שאר הצליל מקדימה.

לא סיפור יקר לביצוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם על העצות, לאחר שעה של משחק בין הטרייבל לבאס ברדיו דיסק הגעתי לרמה סבירה של באס איכשהו, במקרה שארצה לתגבר אותו אשמע לעצות פה :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אם אתה מרוצה מהמערכת חוץ מהבאסים אז תתקין זוג רמקולים 6X9 על המגש האחורי ,חבר אותם לרדיודסיק במקום הרמקולים האחוריים.

הצעה זולה וטובה יכולה להיות TSA6965S Pioneer שנימכרים באזור 200 שח.

מצטער על ההקפצה.

אני אקנה את הסאבוופר הזה.

האם אפשר להיות בטוח שהם יתאימו לרכב?

ואם יש איפשהו מדריך התקנה שלהם אני אשמח.

בנוסף אני מחפש מערכת בסיסית טובה בתקציב של סביבות ה300 עם חיבור AUX, יציאת דיסקים לא חשובה לי שתתאים לסאבים החדשים, יש המלצות?

פורסם

אלה לא סאבים, אלה רמקולים קואקסיאליים.

כמעט בכל מגש של רכב 5 דלתות ניתן להתקין אותם בלי הרבה בעיה.

מתחדשת*

• תוכן חדש...