Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

אני נמצא בתהליך של יבוא סיטרואן 84 מאיטליה וכבר הגשתי את המסמכים למשרד התחבורה, אולם שם ביקשו לספק להם מסמך רשמי באנגלית או עברית על יום יצור הרכב.

אני ממש לא מבין, אם ברישיון הרכב האיטלקי רשום שהרכב עלה לכביש ב 3.5.1984 , הרי ברור שהרכב ייוצר לפני כן.

לשם מה לטרטר את הבן אדם ללכת לחברה להביא אישור כזה. ניחא.

מישהו יודע למי עלי לפנות בלובינסקי על מנת לקבל אישור כזה ? והאם הם יתנו אם אספק להם מספר שילדה ?

תודה

רביב

פורסם

מה בקנה? BX ?CX?

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא עזרו לי בכלל ובזבזו את זמני. אחרי שבוע מתקשרת אלי גברת בשם אילנה ואומרת לי "אני מצטערת, אבל אין לנו חלקים לרכב הזה ואני לא יודעת אם אנחנו יכולים לאשר את היבוא שלו". אז אמרתי לה "מי ביקש חלקים ? ביקשתי מסמך על תאריך יצור". שלחה לי טופס שצריך למלא ולשלוח לסיטרואן שעולה 70 יורו ולוקח חודש. את זה ידעתי כבר לפני שבוע. קיוויתי לעזרה מהירה מהם. והתבדיתי.

בקיצור לא ממש עזרו.

פורסם

אז למה בעצם שאלתי?? בעבר, באחת הפעמים שניגשתי לטסט עם טרקסיון 1955, נעמדו במכון על הרגליים האחוריות. מספר המנוע מוטבע ע"ג פחית ולא על גבי הבלוק עצמו. שלחו אותי לעמדה 1 על מנת שאקבל הפניה להטביע. מה דגם המנוע ? שואלים אותי שם, לא יודע דבר מעבר למה שרשום ברשיון. או קי הם אומרים לי, תביא לנו אישור מהיבואן. אישור מהיבואן? אני מיתפלא? רבק...זה רכב שנת 1955, שניכנס לארץ הרבה הרבה לפני שלובינסקי ניהיה היבואן. איזה מפגרים....ואתה לא רוצה לדעת מה היה בסוף...

• תוכן חדש...