Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,יש לי רכב בן שנה, סיטרואן C1... אני לוקח אותו מדי פעם לשטיפה ידנית, אצל בחור אמין ומנוסה. הבחור הציע לי להתחיל לעשות ווקס ידני (בלי פוליש של מכונה, שעלול לפגוע בצבע של רכב חדש). הבחור אמר שכדאי לעשות ווקס אחת לחצי שנה, כדי לשמור על הצבע. חשוב לציין שאני מקפיד לכסות את הרכב עם כיסוי כשאני חונה לטווח ארוך. וכשאני מאתר קקי של ציפור אני מנגב אותו בהקדם האפשרי :). רציתי לשאול כאן - האם יש איזה שהם חסרונות לווקס (שוב - ללא פוליש!)? האם בכלל יש לי צורך לעשות ווקס אם הרכב חדש, בעל צבע מעולה מהחברה, ומכוסה רוב היום עם כיסוי? הבחור הציע לי לעשות ווקס במחיר מוזל של 200 ₪, אבל הבנתי שאני יכול לעשות גם לבד? תודה לכולם

פורסם

ווקס מומלץ לעשות גם מהיום הראשון שמקבלים את הרכב, זה יוצר שכבת מגן מעל הצבע וככה שומר עליו לאורך זמן ארוך יותר מאשר צבע ללא שום שכבת הגנה

פורסם

מצטרף לעדי,תחשוב על ווקס כמו קרם הגנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מצטרף לעדי,תחשוב על ווקס כמו קרם הגנה.
אני ממש לא משתמש בקרם הגנה. ואני לא אומר את זה כהתחכמות. הקרם הגנה שלי זה לא לצאת אל השמש בשעות החמות, ז"א: מניעה... קרם הגנה הוא מפוצץ כימיקלים ולא בריא לגוף שלנו. לכן אני שואל: האם בווקס יש חומרים שלא באמת טובים לצבע הרכב המקורי, שהוא חדש אצלי? יש לי מוסכניק ותיק ומנוסה שאמר לי שבאוטו חדש לא צריך לעשות ווקס, אפילו ידני... מצד שני אותו בחור המליץ כן לעשות. כמוכם. אז אני שואל.. דבר נוסף - האם אני יכול לעשות את הווקס בעצמי? או שחשוב ללכת למומחה?
פורסם

אתה יכול לעשות גם כול יום ווקס,זה לא פוגע.

בהחלט,אני ורבים פה עושים לבד,זה מאוד פשוט,יש מלא מדריכים ביוטיוב שמראים איך לעשות,סך הכול מורחים,מחכים לפי הוראות היצרן ומנגבים וזהו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש הבדל גדול בין העור וקרם הגנה לבין צבע הרכב וווקס, הדבר היחידי שיכול לפגוע בצבע הרכב זה אם תעשה יותר מידי פוליש, ווקס כמו שאמרנו יוצר שכבת הגנה מעל הצבע ולא פוגע בו בשום אופן, ההפך הוא הנכון, רכבים עם שכבת ווקס כל ימי חייהם יכולים להראות אפילו בגיל 10 שנים כאילו יצאו באותו היום מהסוכנות..

פורסם

אוקי, אעשה. כל כמה זמן מומלץ לעשות? איפה קונים ווקס טוב וזול? (ולכמה ווקסים של רכב מיני הוא מספיק?) ואשמח לאיזה לינק סבבה לאיך מורחים את הווקס...

פורסם

אישית אני עושה כול 3-4 חודשים

אתה יכול לראות ווקסים ב אוטוסטור או vixdeatling אלו אתרים ברשת,אם תגיע למפגש דייטלינג אוכל לתת לך חצי בקבוק של קארפלן בחינם.

בקבוק מספיק לרכב מיני לשנתיים בערך.

פורסם

אתה לא יכול למנוע הדבקות של מזהמים אל הרכב, עצם המצאותו בחוץ מדביקה אליו זיהומים מסוגים שונים.

מה שאתה כן יכול לעשות זה להקל עליך את החיים על ידי יצירת שכבת מגן לרכב שתקשה על המזהמים להדבק לרכב.

ווקס אתה יכול ליישם בעצמך רק קח בחשבון שיש תהליך הכנה מינימאלי לרכב שכולל שטיפה טובה ופלסטלינה.

כמו כן רצוי שהווקס שתיישם על הרכב יהיה איכותי ואכן יחזיק הרבה זמן, בספק שקארפלן מסוגלים לספק את זה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

הקרפלן נותן ברק טוב,רק לא מחזיק להרבה זמן,חודש וחצי בערך,אבל זה טוב להתנסות.

פורסם

לפי מה שתיארת הבחור מהניקוי נתן לך כמה עצות שגויות. דבר ראשון, פוליש לא מזיק לצבע של הרכב למרות שאכן מוריד שכבה דקה מאוד של הלכה. דבר שני, ווקס כל חצי שנה זה לא מספיק כי וקס מחזיק מקסימום חודש, הדבר היחיד שמחזיק חצי שנה זה אוטם צבע ויש כאלה שקל מאוד ליישם.

אני בטוח שהרכב שלך במצב מעולה, אבל בוא תעשה ניסוי - אחרי שהרכב יצא משטיפה שים שקית ניילון על היד ותמשש את הצבע, אני מבטיח לך שתרגיש המון המון נקודות וחיספוסים. אלה המזהמים שנדבקים ללכה ולא יוצאים בשטיפה רגילה.

לגבי כיסוי הרכב, ממליץ לך לא לכסות רכב מלוכלך כי זה רק יכול לשרוט את הצבע.

לגבי קקי של ציפורים, אני מקווה שאתה מנגב אותו ממש ממש ממש בעדינות ורק אחרי שהרטבת או ריככת אותו.

תבוא למפגש דיטיילינג - אתה תלמד הרבה וגם נוכל ליהנות מהרכב היפה שלך (גם לי יש סיטרואן )

פורסם

ליאור, איך קבעת שוקס מחזיק מקסימום חודש? מניסיון אישי? כל וקס? או התכוונת לוקס של קרפלן שהוזכר פה?

פותח השרשור, תקנה פלסטלינה ווקס לא יקר או דוגמית של וקס יותר יקר ומשובח (למשל של dodo juice) ותעשי את הטיפול לבד. אולי תאהב את זה ותיכנס לעולם הדיטיילינג בצורה רצינית.

פורסם

הווקסים של דודו מדהימים אני מיישם מעל האוטם ההייבריד שלהם מאוד אוהב את המוצרים שלהם.

שיפוצים..

• תוכן חדש...