Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לצערי הרב נאלצתי למכור את הרכב שכל כך אהבתי, שמרתי, טיפחתי וליטפתי.

בארון הדיטיילינג שלי נותרו כמויות גדולות מאוד של חומרים, מהאיכותיים שקיימים היום בשוק.

החל מפולשים, אוטמי צבע, מחדשי פלסטיק/גומי ועוד.

השאלה היא - האם כדאי להשאיר את החומרים אצלי?

האם בעוד שנתיים-שלוש או עשר שנים לצורך העניין החומרים לא יתקלקלו?

אשמח לדעת אם אכן ישנו תאריך תפוגה למוצרים כאלה.

תודה ושבת שלום.

פורסם (נערך)

קודם כל זה תלוי איפה אתה מאחסן אותם.

בכל מקרה, מוצרים כאלה לא מפסיקים לעבוד, אבל הם מאבדים מהאפקטיביות שלהם עם הזמן.

אישית לא הייתי מחזיק חומר יותר משנה-שנה וחצי, עדיף למכור את כולם אם אין לך כרגע רכב.

תקרא גם פה:

http://www.tacomaworld.com/forum/detailing/167123-do-detail-products-have-expiration-date.html

יש מוצרים שמשנים את הגוון ומוצרים במרקם מסויים הופכים להיות במרקם שונה עם הזמן לדוגמא.

כמובן שפדים ומטליות למיניהם אין שום סיבה שלא לשמור.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

השאלה שלך פשוט נהדרת, זה מסוג השאלות שאני תוהה איך היא לא נשאלה לפני זה?

מדוע לא מוטבע תאריך תפוגה על מוצרי הדיטיילינג?

הרי זה ברור שחומר שהרגע יצא מפס הייצור יהיה בעל תכונות שונות מחומר ששוכב אצלי במדף כבר 4 שנים, נגיד.

לשמנים לרכב יש תאריך תפוגה של כמה שנים, תלוי איזה שמן...ברור שתהיה ירידה ביעילות החומר עם הזמן רק שאף אחד מאיתנו לא מודע לזה ולא יודע מתי זה יקרה לחומר שברשותו.

גורם לתהיות קלות, בעיקר היות ועל כל החומרים אצלי אין תאריך תפוגה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

לחלק מהחומרים יש תאריך תפוגה ולחלק לא (לMPL למשל יש, לALLCLEANּ+ אין).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

דעתי - תלוי מאוד במוצר.

1. מוצרים נוזליים יחזיקו מעמד לאורך זמן (כמעט) לא מוגבל, זאת בתנאי שהם נשמרו במקום קריר ומוצל.

לדוגמא: לפני יותר מ- 10 שנים היה מבצע של STP שבו צורף בחינם בקבוק של son of a gan לבקבוק של תוסף דלק (שאני מקפיד להוסיף מידי תקופה למיכל), המבצע השאיר אותי עם כמות גדולה של בקבוקים כאלה, שרק עכשיו אני משתמש בסוף הבקבוק האחרון מאותה הסדרה (עיצוב המדבקה שעל הבקבוק השתנה במהלך השנים כך שאני מזהה את הישנים), כשמשווים את החומר הישן לחדש אין שום הבדל מורגש.

מאידך, נתקלתי בבקבוק של אותו חומר שמישהו החזיק בתא המטען והחומר שם הפך למשחה.

מסקנה - הרבה מאוד תלוי במקום האכסון של החומר.

2. לבקבוקים של חומרים נוזליים יש פיה צרה ושטח חתך קטן שגורמים להתאדות מאוד נמוכה וגם זו סיבה לאורך חיי המדף של המוצרים האלה.

3. משחות - ווקסים בתצורה הזו מחזיקים פחות זמן ומתייבשים מהר יחסית, בין היתר בשל הקופסה הרחבה והנמוכה שבהם הם מאוכסנים (המכסה הגדול לא אוטם טוב ושטח החתך הגדול של החומר גורם לאידוי מוגבר). את אלה אני משתדל לנצל במהירות יחסית ואחרי הפתיחה ובין שימוש לשימוש לאטום את המכסה עם נייר דבק.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

על כל מוצר שאתם קונים מציע בחום להפנות את השאלה הזו ליבואן (יותר טוב אפילו ליצרן בחול).

היום הכל נגיש, יש פייסבוק ו email ותוך 24 שעות ניתן לקבל תשובה מהימנה וברורה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...